Ny Mp3!

yesyesyes, jag vann auktionen på tradera! äntligen ska jag få mig en ny mp3spelare!


5 dagar kvar till flytt nu!

Det är mycket jobb och mycket skola just nu så jag skyller på det, förlåt för dålig uppdatering. Jag har fått ordning på skolan nu känns det som, jag vet vad som ska göras och jag kommer att få godkänt i ämnena jag har åstadkommit IG i. Jag kommer tyvärr att ligga efter även i år med en kurs tror jag men det tar jag lätt igen nästa år ;) Skolan börjar tagga ner nu och det finns mer tid för hjälp om man behöver, det är bra!

Nu är det bara 5 dagar kvar till flytt, jag är så taggad! Johan berättade att dom ringt om bordet idag och det finns nu i umeå!  Vi skulle kunna få komma och hämta det i slutet av veckan vilket passar perfekt, då tar vi det direkt till lägenheten! jag älskare! det kommer att bli så bra med alla sprillans nya möbler vi har i källaren, fortfarande oöppnade! PERFEKT

Duktiga tjejen!

Idag hoppas jag på att få undan några skolarbeten, vi har börjat med ett nytt projekt som ska vara klart om 8 lektioner. Det känns bra eftersom att jag faktiskt snart är färldig med mitt arbete ;) under dagen har jag varit så irriterad över att min mentor aldrig är på skolan och när det visar sig att jag inte får göra omprov längre så rann bägaren över. jag blev arg och sa att jag vill ha en ny mentor, det var tydligen väldigt komplicerat att ändra såhär i slutet av läsåret men skam den som ger sig!

Victory för mig! jag går hem från skolan idag med mål om färdiga arbeten innan kvällens slut och en ny mentor.

Till Jens jens

Haha Jens jens! klart jag visste att det var du! vem annars skulle fråga!? ;D

Kulturnatta 2008

Kulturnatta 2008 kommer att suga så jävla hårt. det kommer inte alls vara någon hitt. hoppas iaf att det blir fint väder! alla små fjortisar kommer att springa omkring fulla på torget och alla seniorer kommer att tycka att det är för nymodigt. Jag själv tycker att det skulle vara tuser resor roligare om det hade varit något bra band på scen, det enda som lockar är Afasi och Filthy som jag aldrig lyssnar på i vanliga fall, pinsamt umeå.

Idag är det jättefint väder ute! jag sitter i min nya blåa tröja från HM och känner mig väldigt sommrig. Idag är det 11 dagar kvar tills flytten äger rum och jag längar lika mycket idag som igår! jag önskar att kvinnan som bor där flyttar under helgen, då får vi nycklarna några dagar tidigare! Vi tycks ha fyllt upp så många flyttkartonger och johan säger att vi ska vänta med att köpa mer möbler nu för att vi inte vill att det ska bli så fullt men jag tror tvärrt om. jag tror att det kommer att se väldigt tomt ut. jag menar sakerna som johan har haft i lägenheten nu har varit i ett rum. nu är det nästan 8 rum som ska fyllas. det här kommer att bli så kul! :D

Eva Longoria Vector


23 Juli!

Åh, jag är så less på sverige, jag vill resa utomlands! Kan knappt bärga mig till 23 juli!




Mer inredning till lägenheten!

Jag måste fara och jobba, jag orkar inte, orkar verkligen inte. funderar på om jag ska ta det riktigt ordentligt, jag menar både sopa och skura golven, putsa fönsterna och rengöra trappräcket. detta kommer självklart att ta tid men jag måste komma ut härifrån. jag står inte ut. nu har jag suttit inne NÄSTAN hela dagen och pluggat eftersom att en liten fågel viskade i mitt öra att jag faktiskt var ledig idag!

Dessutom har jag suttit och klurat på inredning till lägenheten, det kommer att bli riktigt bra, jag hoppas innerligt att johan samtycker! ;D Han har förresten beställt matgruppen ABBE som vi tittade på för ett tag sedan och jag känner mig helnöjd! Han berättade att tjejen i kassan sa att han varit smart som beställt den nu och inte nästa månad för vid månadsskiftet skulle de avsluta kampanjen, så då skulle gruppen gå upp till 6500:- eller något sånt.


Ny bikini från Victoriassecret?

Jag är helt frälst, jag vill verkligen beställa en bikini men jag måste hela tiden påminna mig själv om att jag redan har så många, men skulle det inte vara snyggt med någon av dom här på Bettnäs i sommar? ;D













Den här sista är min absoluta favorit! så galet snygg!

britney, en av oss

Sitter och kollar igenom pos24 och hittar dom mest upplyftande bilder jag sett på länge! har inte sett brittan så snygg på länge, äntligen en stjärna som ser ut som vanligt folk!




födelsedag

Idag fyller johan år och det skall firas :) tyvärr får han inte min present förän han kommer hit. dvs någon gång efter helgen kanske. Jag riskerar inte att ta med den på moppen, tänk om den skulle gå sönder.......!

Igår kom jag hem 22.23 från jobbet, helt död! inte normala rutiner för mig att kliva upp 07.00..

Nej, nu ska jag gå och duscha :)

att fly från problemen

Åh. jag vill bara fly från alla prov och inlämningsuppgifter, jag dör snart!
Det händer någon eller några gånger per dag att jag kollar igenom allt som är ogjort och det känns som att listan är oändlig. jag har ca.7 omprov som ska göras bort innan den 11 juni gärna innan den 30e maj för att jag ens ska få godkänt i ämnet. Jag kommer aldrig att hinna detta pga informationsbrist. min mentor är ALDRIG på skolan och det går inte att få kontakt med henne för att hon befinner sig ständigt på tjänsteresor vilket gör saker och ting lagomt krångligt för mig. JAg har ingen aning om vad jag borde prioritera och jag har ingen aning om hur mycket tid som finns för att göra bort gamla prov. det är riktigt illa nu. Jag har ogjorda prov från ettan.

Renodlare?!

Alltså jag sitter och tittar på frusna män söker kärlek och det är det sjukaste jag sett. alla blonda tjejer som kommit upp till Jonas i norrland undrar om han är "renodlare" vem har sagt till dessa unga tjejer att det heter renodlare? jag känner nästan att jag nästan blir arg. Dessutom tror dessa tjejer att det inte finns vägar i norrland utan de tror att alla kör omkring på sina skoterleder. för att inte tala om tjejen som frågade om alla som bor i norrland har varsin hembrännarmaskin. tjejerna tror alltså att när man festar i norrland så plockar man fram varsin HB-dunk. jag bryter ihop.


dyrast present vinner.

Igår köpte jag iaf johans födelsedagspresent och han kommer att bli jätteglad. tyvärr gillar jag inte presentkriget jag har som går ut på att dyrast present vinner. Johan satte ribban när han beställde en ny telefon åt mig i julklapp. Sedan dess har ingenting kostat under 500:-. Visst, 500:- tänker ni, det är ju ingenting men problemet kommer när han köper asbra högtalare och en baslåda till mig, jag köper en tvhylla med vitrinskåp, han ger mig en ny mp3spelare och nu sitter jag här med en present som verkligen är top notch! Jag hoppas innerligt att han blir glad. annars får han aldrig mer någon present ifrån mig! Dessutom fick han grejer av mig på IKEA när vi var där för 1700:-, jag är snäll jag.

Hur har dagen varit då?
fråga mig inte för jag har ingen aning. Någon måste ha slagit mig inatt, jag har sovit som ett spädbarn fram till klockan 14.00 idag vilket jag finner väldigt underligt eftersom att jag gick och la mid tidigt igår. 00.20?

nakenfrågan

Jag vet inte om det här är ett skämt från jensjens i h-fors men jag utgår ifrån det och här kommer svaret på din underbara fråga:

jag vill veta dina hemligaste hemligheter. som tillexempel när du är naken.
Alltid egentligen. I huvudet springer jag oftast omkring naken.

Bloggtorka

Jag har bloggtorka, detta har pågått ett tag nu och jag finner inget bot på detta. Det känns meningslöst att skriva när jag har mina dagliga besökare men ingen kommenterar. skriv dåliga saker, skriv att min blogg suger så vet jag iallafall att jag borde skriva något annat för att ni ska gillaren. det här kommer att vara en dålig period tills ni skriver till mig vad ni vill läsa om!
vill ni se mina hemska klädval på mornarna?
vill ni läsa om mina djur?
vill ni veta vad jag ser på tv?
vill ni veta vad jag äter till middag eller läser för bok innan jag somnar?

Eva Longoria Vector

Nu är det nära alltså. Den här har jag petat på med jag vet inte hur länge!
Fortfarande skitmycket kvar på den, den ska bli perfekt! ;p



Tattuering :)

Oh, Oh, Oh, man blir ju suuuugen! jag vill bara ta en sista minuten till thailand,
leva livet i 4 veckor, göra en till tattuering och sedan åka hem till sommarsverige!


VG på Nationella Engelska B!

Nu har jag varit och tränat, det känns bra. var lite off idag eftersom att jag var så mätt. Tyvärr är det så att jag blir så rastlös och uttråkad av att bara springa på ett band, jag vill göra massa saker.. Nina är värsta löparn men jag försöker iaf hålla koncentrationen en stund..

Imorgon är det nationella i matte A, taggar jag? nej. Jag har fått göra bort en redovisning nu som jag har skjutit på i hundra år, jag har översatt "I have a dream"-talet och jag har gjort bort engelska b nationella talövningen, jag fick VG på den och det gör att man vågar ta i lite, man känner att det man gör ger resultat. Jag pratade också med läraren i organisation&ledarskap, han sa att jag ligger mellan G och VG, nu ska jag ta i så att jag kan få ett VG! känner att jag skryter lite men det måste man få göra när det verkligen går bättre än väntat tycker jag :)

Nej hörrni, nu ska jag plugga lite matte och börja min Hemtenta om depressionen under mellankrigstiden och kalla kriget, kul kul!

Vad ska ni göra ikväll?

Stress i vardagen

Nu har jag blivit överflyttad till nya plattformen, inte så stor skillnad förrutom färger och lite sånt.. Jag är hur trött som helst idag, jag vill bara krypa ner under täcket igen och glömma min huvudvärk men det ska jag inte göra, måste vara vaken tills jag ska till skolan. Det enda som håller mig vid liv är min hunger, jag håller verkligen på att bli uppäten innifrån, illa.

Idag måste jag på banken och fixa lite grejer, bland annat förnya mitt bankomatkort eftersom att utgångsdatum är sista maj. Då måste man sitta och vänta bland alla tysta människor, det enda man vill göra är att prata jättehögt eller nysa med all sin kraft.

Ikväll ska jag plugga, träna och kolla på tv!
det är min plan och jag njuter av stillsamheten i denna underbara vardag.
Jag slipper stressa till jobbet!


Stor i munnen?

Jag och nina sitter och äter rostat bröd och dricker te.
vi tävlar om vem som kan ta störst tugga,
nina vinner såklart efter hon överaskade mig
med en kväljning och frasen: "Lång....!"

33 grader varmt!

Valborg blev jävligt taggat! Hur roligt som helst :)

Idag har det varit 33 grader på våran altan, det gillar jag verkligen! tyvärr har jag jobbat idag och missat det finaste, slutade tre så jag hann iaf få sol på kinderna.. Nu har jag tänkt ställa mig och sortera undan reklamen, näst sista veckan nu, jag sa upp mig i onsdags så äntligen slipper jag skiten! såklart kommer jag ju att hjälpa nina när hon behöver hjälp med utdelningen men inga egna distrikt, SKÖNT!

Nää, hörrni!
Det blev ett kort inlägg med mer hoppas jag kommer, bara inspirationen faller in :)

image474

RSS 2.0