håret!!

                           Jag har nu mer långt hår


hos mormor

Idag är jag uppe i Skellefteå hos mormor och hälsar på!
Hon ska ju flytta till Umeå igen så vi kollar igenom hennes förråd och garderober, planerar lite hur vi ska lösa det hela.

sitter och försöker koncentrera mig och hitta motivation för mina skolarbeten men finner inget alls. jag har bara dom jobbigaste inlämningarna kvar nu och inspirationen är helt slut, jag vill bara att det ska vara över!

Nu ska jag hjälpa till med maten
puss ♥

Blond eller mörkhårig på stora dagen?

Såhär blev alltså håret, bilden är väl kanske inte rättvis men..
Jag tror att jag är mörkare i hårbotten i verkligheten.

Blond eller mörkhårig på stora dagen?

Dieten

Japp, då var jag blond igen, inte HELT nöjd men jag ska vänta några dagar och sedan slänga i silvershampoo. det är lite åt det gula hållet nu och det är nog däröfr det inte känns 100% bra. det löser sig!

Trots att jag verkligen försöker så är det svårt med dieten och träningen, måste ta mig i kragen, inga mer godsaker, måste köpa hem frukt!
träningen går däremot bättre, jag håller mina 3 pass i veckan och försöker ständigt hitta motivation, vissa dagar får man leta lite djupare. Katta håller sin diet till punkt och pricka, själv känner jag att jag ligger efter, måste kämpa nu!



mer slingor

Inatt städade jag lägenheten, det är inte 100% rent i alla rum men det skiter jag i, det såg förjävligt ut innan :P

Om 10 minuter går bussen in till stan, ska hämta johans bil och sedan åka och hämta sanna som ska komma och hälsa på idag :) Har en liten överraskning till Johan som jag ska fixa idag eftersom att han har fyllt 20, hoppas att han blir glad!

Sanna ska slinga håret på mig, är fortfarande inte helt nöjd, det ska fara perfekt till studenten.

Nej, nu ska jag springa ut till bussen
puss ♥

Ny hårfärg

Imorse när jag vaknade och klev upp så skyndade jag mig att ta på mig träningskläderna och gympadojjorna  och drog ut på en springtur. När jag kom hem duschade jag snabbt och insåg att jag tycker att hårfärgen blev lite för mörkt för årstiden, jag klädde på mig och åkte till jobbet.

När jag kommit hem så satte jag mig på balkongen, det var 28 grader och inte ett moln på himlen!
Då ringde mamma och sa att det var taccos hos dom och undrade om jag ville äta där, självklart!

Efter maten bestämde jag mig för att göra slingor, det blev jättefint! är supernöjd, det är som en "caramel-färg", vet inte hur jag ska förklara det men med lite fler ljusare slingor i olika nyanser så kommer det att bli FAB!

Det här är den bild jag hittade som var närmast sanningen, mitt hår är dock något mörkare.


Kvalitetstid

Nu har nina just farit hem, hon har hjälpt mig att färga håret, har lagt i en toning för att få en jämnare färg, på måndag ska hon slinga hela håret, då snackar vi varje hål i hättan! Sedan får vi se hur det blir, blir det konstigt så får vi väl göra en ny hätta och se om det blir bättre :) Ikväll har vi bara legat och tittat på varandra, sagt viktiga saker och haft lite kvalitets-tid tillsammans och lyssnar på musik, det behövs!

Nu saknar jag johan, önskar att han vara hemma nu, det hade varit mysigt..!






(imorgon måste jag köpa hamstermat.)

Puss ♥

Fat burner

Nu har jag äntligen tagit tag i träningen! Jag och en tjej på skolan har kommit överrens om att vi ska äta nyttigt, träna mycket och verkligen satsa nu. Det känns skönt att man är två som gör det, annars är det så lätt att bara skita i det.

När jag vaknade var det jättefint väder, skyndade mig ut i solen men hann bara sitta där i 10 minuter, då började det blåsa och det var inte alls skönt.. Så nu sitter jag här inne, äter gröt och lyssnar på Paolo Nutini :)

Hittade förresten en till frisyr som jag starkt funderar på att ha under dagen på studenten, kanske gör om den på kvällen för att det ska passa till klänningen. Nu ska jag åka in till stan, köpa toning som jag tänkte sätta i för att få en jämnare ton i håret, sedan skölja ur det NOGA, låta det vara en stund och ikväll KANSKE lägga i slingor :) får inte glömma silvershampoot! Nina måste nog klippa luggen på mig, nu är det inte ens en lugg, bara en klump med hår :P


Natascha McElhone

Det är något speciellt med den här kvinnan, hon är med i Californication och är så otroligt vacker, ändå har jag svårt att hitta en bra bild på henne, det är helt enkelt så att vissa har inte ett fotogeniskt ansikte.

Den här bilden är den enda som speglar hennes skönhet, hon har så speciellt utseende, lite mystiskt sådär :)

Natascha McElhone


Frisyr till studenten

imorse skjutsade jag hjärtat till flyget, han ska vara i Hamburg i helgen, han blir där över sin 20-årsdag, inte kul. Sedan åkte jag hem och kröp ner i sängen igen, försov mig nästan men skyndade mig till skolan och kom i perfekt tid till Rättskunskapsprovet, kändes som att det gick helt okej men man vet ju aldrig. Sedan hade vi Religion, då pratade vi om etik & moral, det var intressant. Slutligen så hade vi praktiskt och teoretiskt HLR-prov i Arbetsmiljö&Säkerhet.

Efter skolan skyyyyyndade jag mig till jobbet, kastade i mig lite käk och stämplade in. Jobbade bara tre timmar så det var helt okej!

Nu sitter jag här hemma och funderar på hur jag ska göra med studenten, ska jag köpa hårförlängning med clips och satsa på hollywoodsvall eller ska jag bara göra slingor i håret och platta det, kanske ha någon fläta?

Hollywoodsvall ala Beyoncé?




Eller


Zöe Salmon's flätor?


inte länge kvar till studenten nu!

oooh, nu är det inte länge kvar till studenten, längtar så otroligt! :D
Jag och mamma har bokat en fotograf som ska ta mina studentbilder, det känns spännande, har aldrig gjort något liknande!

imorgon fyller pappa 50 och det kommer bli ett himla ståhej, jag ska försöka träna idag eftersom att jag och katta har gjort upp en deal att vi ska träna tre gånger i veckan och bara äta nyttigt! fram till studenten. Det känns roligare när man har någon som gör det med än, då vågar man inte synda på samma vis!

Ikväll har jag planer på att vara med nina en sväng, får se vilken tid det blir men det måste hända idag :)

Har förövrigt hittat en suuuperbra blogg som skriver om allt jag vill alltidinredning.blogg.se, den är FAB!
har fått några idéer därifrån så jag ska övertala johan att vi ska göra FINT på balkongen i sommar, hoppas att han går med på det ;)

Nu ska jag plocka ihop mina prylar och sedan skynda mig på affären!

SES! ♥

RSS 2.0