Core

Godmorgon!
Idag står det Core på schemat. 12.30 börjar det så det är dags att börja klä på sig och packa lite prylar. Idag är det faktiskt plusgrader ute, helt otroligt hur det kan vara -20 en dag och två dagar senare så är det +3.



Efter en sisådär4 drinkar och något glas vin tog någon fram kameran och testade smileinställningen. Ytterst roligt!


Torsdagstankar

Lägenheten städades kliniskt igår samtidigt som jag tvättade världens största tvättlass, två tvätttider igår räckte inte, fyllde snabbt i tvättkalendern med en heldag till. Så idag tvättar jag och går omkring i en städad lägenhet men jag kan ju inte bara sitta av tiden så jag tänkte att jag skulle stöka ner i köket med lite semmelbak! Det blev varken semlor eller älgfärslimpa igår så jag satsar stenhårt på det idag!

Jag tror att vi har bestämt oss för att bo kvar i den här lägenheten. Vi var och tittade på en underbar vindsvåning på Haga som jag gått och funderat på här i tre dagar nu, allt med den var perfekt förutom att vi endast kommer att spara 7000:-/år genom att flytta dit och dessutom är det rätt långt till jobbet. Vi är så bortskämda nu, både jag och Johan! Jag menar, det tar knappt 5 min för mig att gå till mitt jobb och för Johan tar det 10 min. (han har även längre ben)

Igår var paret här för att titta på våran lägenhet inför ev. byte och jag tror att dom faktiskt blev rätt förälskade i den. Tyvärr så även fast båda parter var helt nöjda så tror jag att vi blir kvar här ett tag till. Vi har bestämt oss för att sätta upp nya tapeter i köket och även åka på ikea en sväng för att köpa hyllor och sådant. Jag har även kommit på idéen att sätta upp ett tyg för dörren i köket så att vi kan dölja dörren. Det skulle göra att vi faktiskt kunde ha ett vanligt bord där inne men jag tror dock att det är lite kvar på övertalningsbiten!

Nej, nu måste jag byta om och gå till affären!

Till Sara: Jag tror att jag vet någon som har en justerbar docka i typ Stöcke som bara står och samlar damm ;)

kort

Idag funderar jag faktiskt på om jag ska försöka göra lite semlor.. eller iaf köpa ingredienser så att jag kan göra en ladding imorgon. Det skulle vara ooootroligt gott! Till middag ska jag försöka mig på en köttfärslimpa med älgfärs.

Nu ska jag fortsätta städa

puss ♥

Tisdag

Idag är det helt fantastiskt väder vänner! Nu har jag klätt på mig och sminkat mig och ska snart åka till mormor för att skjutsa henne till sjukhuset sedan blir det nog en långpromenad!

Har fått bilder av mamma från Thailand, bildregn kommer någon gång i framtiden. Just nu får ni nöja er med en bild från Koh Samet ;)



pussss ♥

Take Over Control

Det finns en låt som går på repeat i min skalle nästan dygnet runt, när jag inte hör den i mina tankar hör jag den i lurarna! Jag älskar den!

Afrojack - Take over control (ft. Eva Simons) <


En av mina nya klockor

I Thailand köptes det många klockor men jag tänkte visa en favorit idag:




En självklar favorit som endast åker på vid speciella tillfällen!

lägenhet

Dagen till ära har jag storstädat våran oändligt stora lägenhet. Det känns som att man får springa en mil för att ställa nagellacken i badrumshyllan! Jag har städat sovrummet, köket, vardagsrummet, hallen och toaletten, DUKTIG!

Varför? Jo, vi har varit och tittat på en lägenhet i eftermiddag som vi kanske ska byta till oss med paret som bor där nu. Hur smidigt vore inte det? Dom flyttar hit och vi flyttar dit! Ikväll ska dom komma och titta på våran lägenhet så det är därför jag har röjt här hemma, det blir spännande!


inte så sugen..

Java verkar dock inte så sugen på att gå ut med mig....






efterlängtat paket

God morgon solstrålar!

Igår när jag öppnade dörren när jag skulle gå till jobbet så fick jag mig en överraskning! Där låg mitt efterlängtade paket! Ni kan ju bara gissa vad som låg inslaget så fint?! Mina efterlängtade skjortor!



Nu väntar jag bara på mina målardukar som inte har kommit ännu, SUCK.
Hur som helst, dags att ta sig en promenad i det superhärliga vädret!
Pussss ♥

bättre tider

Träningsvärken är över, jag är nyduschad och ska snart iväg på jobbet! nu känns livet lite lättare igen! Förra veckan beställde jag målarprylar, har ännu inte fått dem och börjar bli otålig! Dessutom väntar jag på ett till paket som jag ska visa när det kommer (OM det kommer).

Har ju även lite planer på att flytta till en mindre lägenhet snart, har fått lite napp så Johan sa att han skulle kolla upp det när han kom hem från jobbet så det blir verkligen spännande att komma hem ikväll!

So long!
pusss ♥

värk

Den träningsvärk jag har är förskräcklig, jag behöver inte säga så mycket mer. Den är fasansfull och igår var det så hemskt att jag trodde att någonting ont tagit över min kropp.

Fredag

Idag mina vänner har jag tränat bodypump för första gången på evigheter och det kändes hur bra som helst! nu fasiken ska jag hålla efter detta! Har bestämt mig för att varje gång jag tränat klart ska jag gå ner och boka in ett nytt pass, då måste jag gå dit även om jag inte orkar. Nu har Sanna också köpt gymkort på träna med mig så det blir toppen! Första kvällen på jobbet har också gått bra, papptallrikar och plastmuggar är toppen ibland! ;D allt går så himla fort att stöka undan :*

Nej, nu ska jag gå ut med Java en sväng och sedan krypa till kojs!

Pusss ♥

Bodypump, äntligen!

Idag är det dags att dra igång med bodypumpen på riktigt igen! Det känns nervöst då jag inte tränat på evigheter och jag vet hur den härliga träningsverken kommer att hålla i sig i flera dagar, dessutom jobbar jag helg så det kommer verkligen att bli en tung helg men det känns ändå bra! måste bara hitta igen min sportBH, den är spårlöst försvunnen! Nej, nu måste jag börja göra mig i ordning! PUSS


Godkväll!

Godkväll!

Idag har det inte hänt så mycket här hemma, imorgon däremot blir det nya tag. Ska röja bort kvällens disk från diskbänken, städa i hallen och vardagsrummet. För övrigt så börjar jag få till sovrummet som jag vill ha det. Nu saknar jag bara en stor guld-tavla och en hylla att ha ovanför sängen!

Ikväll har vi skrivit en annons ang. ny lägenhet, hoppas att någon nappar. Som det ser ut just nu så verkar det rätt tomt med mindre hyresrätter i Umeå, lägenheter i huvudtaget är det fattigt om. Vi hoppas på det bästa! Nu ska jag krypa till kojs! PUSS


Onsdag

Idag har jag tagit ett första steg mot mitt skapande! Har varit och köpt akrylfärg och penslar, nu är det bara duken kvar, ska beställa den på en gång! sedan ska jag måla måla måla! Så tänkte jag iofs förra gången också, målade tre tavlor och alla blev lika hemska så jag gav upp.. men nu ni! nu ska ni få se! :D

Ikväll blir det middag hos mormor och sedan mys med Nina!

Puss ♥

Tisdag

Idag har jag blivit mer förkyld och Johan har hängt på trenden, han har legat i soffan exakt hela dagen och gjort ingenting. Själv gick jag ner på stan en sväng för lite fika med frukostgänget och sedan sprang jag lite små ärenden, kom hem med ett par nya vantar, nya underkläder och ett par supermysiga tjocksockar. Inte så spännande med andra ord!

Johan sover sedan länge, så det är nog dags för mig att krypa till kojs!

Puss ♥

Transparent skjorta?

Just nu är jag på jakt efter transparenta skjortor, H&M har haft i fyra färger och när vi var i Thailand fick jag låna Nathalies en kväll, den var fantastiskt skön och nu vill jag ha en egen men det finns fasen inte att få tag på exakt likadana. Nu måste jag ge mig ut på jakt, Tips!?

Snart ska jag bege mig ut på en långpromenad med Java, måste ju hålla efter hennes fantastiska kondition nu när hon fått vara ute 8 timmar om dagen i 2½ vecka! För övrigt liggen hon helt utslagen i soffan och bara tittar på mig när jag springer omkring här och hänger och viker kläder, diskar, städar, bäddar sängen, letar kläder osv.


Sovrum

I thailand köpte jag ett sängöverkast som jag tänkte skulle passa superbra i vårat sovrum men nu när jag bäddat och städat så känns det som att det saknas saker. Jag skulle behöva två tavlor, en tc, ljus och ljuslyktor, kanske någon kandelaber. Blommor är ju mysigt, sänglampor, en fin väckarklocka. Could go on forever. Hur kan det vara möjligt att hur man än gör så blir man inte riktigt nöjd. Förra året ville jag bara ha ett vitt och blått sovrum, allt skulle vara vitt och blått. Nu vill jag att allt ska vara brunt, guld svart och vitt. Tänk om man hade ett hus eller en bostadsrätt så att man kunde förvandla rummet tills man var helt nöjd!




this afternooooon

Nu har vi åkt runt stan för att kika på dator till mig och iPad till johan, ingen jaktlycka idag tyvärr.. hur som helst så är jag på bättre humör nu och vi ska snart iväg till Johans pappa där det bjuds på middag. Kvällen ska spenderas i soffan med bästa Nina och två påsar ostkrokar ;) Pussss

suck och stön

Nu har jag legat och vänt och vridit på mig i två timmar, jag har ont i magen, ont i ryggen och förkyld. Dags för mig att kliva upp och göra något åt den här dagen innan det barkar iväg åt skogen. Java är lika Jetlagad som vi, det enda hon gör är att sova dagarna i ända och hon tittar argt på mig när jag säger att vi måste kliva upp. Johan tror att han har hjärnhinneinflammation och håller på att dö. Själv vill jag bara ha en sak: Avokado.


Thailand 2010 <3

















RSS 2.0