London

japp, imorgon blir det london! behöver prata med sanne men vet inte om jag har hennes rätta nummer, om du ser det här sanne så kan du ringa eller smsa johan och fråga om mitt nummer, jag är i sverige till 18.00 imorgon så det är bara att smsa eller ringa så får vi pratas mer :P

allting är packat, förhoppningsvis iaf. har egentligen ingen koll på vad jag har packat och vad jag glömt, det här känns verkligen kaos,,

någon som har tips om vad man absolut inte får missa i London så skriv gärna en kommentar!

uppdaterar säkert under resan!


puss ♥

helgen

Fredag kväll åkte jag och magda till en förfest bortanför solna, det var hur trevligt som helst, vi drog vidare till stan och den kvällen är minst sagt en lång historia. men vi tare sen som magda skulle ha sagt.

Lördagen spenderades först i lägenheten och senare drog vi til S-baren som ligger i bergshamra, där var vi hela kvällen och hade hur kul som helst! hookade ju med ägaren hahaha typ 60 år! ändå nice! ;D

Ikväll är det packa som gäller för jag drar hem imorgon :)

Fredagen

shulululu, dålig uppdatering men har inte så mycket tillgång till dator :P

Börjar väl lite om praktiken i fredags, det hände inte så mycket förrutom att det var ett möte med chefen om årsmötet och om hemsidan som ska uppdateras. Jag och Lena satt och försökte ta reda på hur man lägger in bilder. Efter många om och men så löste vi det och resultatet blev bra! Jag fick i uppgift att under måndagen (idag) granska hemsidan med kritiska ögon och skriva ner vad jag tyckte var dåligt och vad som var bra. Eftersom att Lena var på kurs idag så började jag inte förrän vid 10-tiden och gick hem runt 13.00. Direkt efter jobbet åkte jag till Robert, virrade bort mig på 30 sekunder men hittade som tur var tillbaks.

torsdag

Igår var jag på eneritingets mässa, först var vi på en introduktionsdebatt om energi och framtiden och sedan strosade vi omkring bland montrarna för att sedan klockan halv två gå på en session som VVSföretagen stod för. Tänkte lyssna på pappa som skulle prata men robert ringde och sa att han hade tid att träffas så jag drog dit istället =)
Vi drog och fikade och pratade lite allmänt och uppdaterade oss själva i varandras liv och sedan åkte jag hem till lägenheten.

Senare på kvällen så åkte jag och magda in till stan för att träffa några kompisar till henne, vi satt och såg fotboll på en bar inne i stan tillsammans och det var mysigt =)

Idag har jag inte gjort särskillt mycket på praktiken, har kopierat av en pärm och fyllt tio introduktionspärmar, skrickat namnlista med personnummer til rederiet inför årsmötet på birka cruises och fikat :P När jag slutade så åkte jag till stan för att träffa magda, vi gick på stan til klockan sex, då var vi ganska less men lite smink och några örängen rikare hihi ^^

Nu ska vi se på film och bara ta det lugnt =) puss ♥

magda chillar

Idag har jag varit på andra praktikdagen, hittade inte dit igår från början men kom ändå i tid =)

idag har jag varit på avdelningsmöte, ett seminarium på näringslivs departimentet och sedan fick jag göra några informationspärmar så det har varit roligt =)

det är här vi chillar! haha


sthlm imorgon

Ohmy, nu är det packning för hela slanten, det är så svårt att välja ut det viktigaste!
Började packa i min egen resväska, den var för liten, fick byta till en större och den känns också väldigt liten.. Nu måste jag sålla bort lite kläder tror jag ^^

Imorgon är det sthlm som gäller, har ingen aning om hur det kommer att bli men förmodligen så kommer det att bli hur roligt som helst! med Magda vid min sida så lär det inte vara några bekymmer ;D (förhoppningsvis)


älsklingen

Usch, det känns så hemskt att lämna johan så länge..
 Vi hinner knappt se varandra nu för tiden, båda stressar och vi är osynkade på något vis, det är så tråkigt :(
Önskar att jag kunde packa ner honom i en väska och ta med honom men tyvärr så går inte det..




två dagar kvar

Nu är det inte länge kvar tills jag far. är huuur nervös som helst! har ingen aning om vad som väntar i huvudstaden! Vet inte vart jag ska när jag stigit av planet, vet inte hur jag ska ta mig till någon buss, vet inte vart jag ska, vet inte till vem, osv,osv. Dessutom står det helt stilla i huvudet, vet inte vad jag ska packa med mig! vad är viktigt?! :O

Skulle behöva akutklippa luggen, undrar bara hur.......

Jag och nina har varit i bygdsiljum idag, det var ROLIGT, vi ägde kan man väl säga.


Ny frisyr

Nu är det verkligen mycket som händer, i veckan har jag jobbat som ett psyk och gör det fortfarande, på söndag drar jag till STHLM för praktik i 10 dagar, kommer hem lagom till UF-mässan där vi ska stå i två dagar. Veckan efter det så är det ytterligare en praktikvecka och jobb som gäller men jag vet att det är värt alltihop eftersom  att sista veckan drar jag till London med klassen! slutningsvis är det påsklov i en vecka!

Jag har något som ligger och gnager på insidan, det är ångesten över min vikt.. Jag vet att folk kommer att säga "sluta, du är inte fet" osv (förhoppningsvis) men jag har aldrig kännt mig så ful och äcklig.. Jag måste klippa mig och äta nyttigare, tvätta mina kläder och ta mig i kragen.
I helgen tänker jag påbörja en pulverdiet för att minska lite i vikt, inte mycket men bara så att jag själv känner mig bättre till mods. Efter det ska jag äta nyttigt och inte trycka i mig massa godsaker. iaf försöka..

Nu till något roligare, tänkte verkligen satsa på en ny frisyr den här gången men jag är ju väldigt konservativ, vet inte om jag vågar mig på något nyss, särskillt såhär inför london och det då man vill se fräsh ut, iofs är väl allt bättre än det jag har nu men :p hur som helst, nina visade mig en frisyr som jag föll för direkt. vill klippa av mig det slitna och då lär det bli i den här längden.


RSS 2.0