Måndag

Godmorgon vänner!
Efter en lång vecka som ännu inte är slut har det varit lite dålig uppdatering på bloggen..! Jag har jobbat hela helgen och därför inte haft så mycket att skriva om. Planen idag är att jag ska skynda klä på mig och sedan stoppa i lurarna och gå på en dokumentärpromenad. Igår lyssnade jag på Dokumentären om Thomas Quick, myyycket intressant! Jag är väldigt intresserad av polisutredningar som har med våld och mord att göra, jag vet inte om det har att göra med att jag tittar mycket på criminal minds men så är det. Det fachinerar mig otroligt hur människor kan ta andra människors liv när det inte ens handlar om egen överlevnad. Fruktansvärt hemskt men otroligt intressant. Idag blir det Kidnappningen i Kashmir eller Polismorden i Malexander.

Fick en fråga om hur jag får in dokumentärerna på telefonen och det är superenkelt:

  • klicka på den här länken > http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=2519 <
  • Kolla i arkivet och leta efter den dokumentär som du vill lyssna på.
  • Klicka på den och då kommer du in på en ny sida som handlar om just det dom pratar om.
  • I början av texten finns det en länk där det står Ladda ner "vad-det-nu-handlar-om", högerklicka på den och "spara länk som.."
  • Lägg den på valfritt ställe i datorn, och tyck OK, då ska den börja ladda ner filen. Detta ska gå rätt fort. Har man soptify i telefonen så öppnar du spotify i datorn och mappen där filen är sparad och drar över den i spotify, sedan är det bara att synca över låten till mobilen.
  • Har man inte spotify utan bara en mediaspelare i telefonen så kopplar du ihop datorn och telefonen med kabel och för över filen i den mapp där den ska vara.
  • Har man en iPhone så ska det även finnas en app som heter P3 dokumentär.

Dags att göra något vettigt! Puss

Mot jobbet

Mot jobbet! ♥



Adios amigos!

15.31

Efter ett svettigt pass på gymmet och lite webbtv så ska jag snabbt som attan hoppa in i duschen och sedan rusa iväg på jobbet. Imorgon 08.00 vankas lite yoga så jag hoppas att jag inte har alldeles för mycket träningsvärk! TJING!

Torsdag

God morgon! Nu har det snöat i 3 dygn och det är ju supermysigt men det får räcka nu. Sommaren kommer ju aldrig att tina fram..! Nu ska jag ta en snabbpromenad med Java och sedan ge mig iväg mot gymmet, planerar att ge lår och rumpa en rejäl omgång!

En trött tjej som säger hej!


Off I go then


Onsdag

Halloooj! Idag skiner solen och snön på träden ligger kvar från igår kväll så jag ska klä på mig och bege mig ut med Java och kameran. Klockan 13.00 ska jag vara på möte och efter det så blir det städning här hemma! Dags att kila! PUSS

trötthet

Akut trötthet! Jag har varit ute i mer än en timme med Java, målat min tavla och hängt tvätt. Nu sitter jag i soffan som en zombie. Jag skulle aldrig ha satt mig ner, tröttheten slog mig rakt i ansiktet och jag vill bara krypa ner under en filt i soffan och sussilura en stund. MEN! Snart kommer Nina med lite gåvor från IKEA och sedan ska jag göra mig redo att gå till jobbet lång kväll ahead känns det som! PUSSS ♥



Tisdag

Nu är jag tillbaks! Hr hittat en canvasram som stått i förrådet. började måla den för 2 år sedan men det blev oerhört fult så jag gav upp. Nu ska jag ge den en ny chans. Med lite svart och vit acrylfärg kommer den nog att bli toppennnn!

Håller för övrigt på att ladda över lite dokumentärer på telefonen vilket verkar ta sin lilla tid men jag är ihärdig. Java vill ut så jag hoppas att det snabbar på sig lite!

Sjukling

Sjuk Johanna beger sig mot jobbet för skoprovning! Efter en feberrik natt och hundra ipren så har jag tagit på mig mina mysigaste finkläder för att se något anständigarre ut. Pöss


16.20

Ut i kylan, mot jobbet!


DOCKSTA

Jag drömmer bordet DOCKSTA från ikea, exakt det bordet vill jag ha i mitt kök. Det ligger ute några på blocket men de är alldeles för långt bort, då kan man lika gärna åka till IKEA och köpa ett själv. Om någon ska till Sundsvall eller passerar så hör mer än gärna av er!


Onsdag

Klockan är snart 11 och jag sitter i soffan och myser med java. Bara jag tittar ut genom fönstret så fryser jag in i märgen. Snart måste jag ta mig i kragen och bege mig ut på en långpromenad, det är ungefär det jag ska göra idag, och städa lite kanske. Klockan 17.00 börjar jag jobba så dagen blir väldigt lugn fram till dess. Nu ska jag ladda ner lite fler dokumentärer, puss ♥

krigare

Som en krigare ger jag mig ut i 27-gradig kyla för en promenad med Java.

Lördag

Gårdagen var supermysigt och det blev sent för en trött Johanna som hade kunnat sova tills det blir kväll om det inte vore för min morgonpigga karl. Nu har vi ätit och Johan sitter och pluggar, själv funderar jag på om jag kanske sk bege mig ut på en dokumentärpromenad, det skulle vara någonting va? Det är ju ett sådant fantastiskt väder! Vi hade planer att dra på IKEA idag men det sket sig kan man säga. Vi ringde runt till diverse människor och frågade om dom skulle med och vi hade allt upplagt för oss. Tills det att jag stod i duschen och insåg att vi är bortbjudna på 80-årsmiddag hos morfar.. IKEA får helt enkelt vänta ett tag!

puss ♥

Fredag

Ikväll styr vi kosan mot Brogatan för lite vin och mys!


torsdag

Idag har jag en huvudvärk som slår allt.. trots ipren och litervis med vatten hänger den kvar. är fruktansvärt trött och har beslut som vilar i luften. det var allt. puss

ang. Pedofilskandalen i Belgien

Herregud så skönt det var ute idag!

Har varit ute i över en timme och lyssnat på Pedofilskandalen i Belgien 1996, vilken otrolig historia, känner mig helt knäckt att det finns så viktiga system som bara faller platt på marken. Jag hade ingen aning om den här härvan, kanske för att jag bara var 6 år eller kanske för att jag inte läst på. Nu har jag iaf det och jag kan inte förstå hur regering och polis kan arbeta så fruktansvärt dåligt. 2 små flickor försvinner, 2 flickor till försvinner bara 2 månader senare, ytterligare en flicka meddelas försvunnen bara några månader senare och det tar inte slut där. En flicka till försvinner och polisen förstår ingenting. När de fyra första flickorna anmälts försvunna skrattar polisen till föräldrarna och säger att de tittat för mycket på Miami Vice, man tror inte att det är sant när man hör det! Tips börjar komma in från allmänheten men de tre "polisavdelningarna" i landet talar inte med varandra då de är konkurrenter, hur nu det kan vara möjligt. Alla de tips som kommer in är ju då inte något värda då det inte finns någon tråd i de tips sm kommer in. Privatpersoner kontaktar olika polisavdelningar som i sin tur inte talar med varandra. Jag blir så förskräckt när jag inser vilken värld man lever i. Att man inte kan lita på någon och att det finns sådana hemska människor runt omkring oss. Hur kan man bygga fängelseceller i sin källare och låsa in unga flickor, våldta dem, tortera dem och kedja fast dem utan mat i flera dagar. Det konstigaste av allt var att det inte var någon i närliggande hus som märkt något alls. Hur kan man som granne missa att i huset intill tas det in flicka efter flicka som aldrig kommer ut igen och hur missar man att ens granne begraver dessa flickor på sin bakgård. Jag känner mig förtvivlad.

Nu ska jag försöka städa upp här hemma innan jag ska gå till jobbet, so long!

I just came to say Hello



Onsdag

God morgon solstrålar! Jag är fruktansvärt dålig på att hålla det jag lovar med bilder och dylikt, jag vet. Det är bara det att min walk in closet exempelvis inte är riktigt klar utan korgar och lådor så då vill jag inte visa upp det ännu. Och det där med mina kläder jag köpt beror på att jag inte hittar sladden till mobilen.

Idag är det iaf fantastiskt fint väder ute så jag tänkte att jag ska hinka i mig en smoothie nu och sedan ska jag iväg på en dokumentärpromenad med Java. Kanske ska börja lägga upp lite reflektioner ang dessa dokumentärer här? Den som lever får se. Nu måste jag klä på mig, PUSS ♥

16.15

Mot jobbet!


Men lillan då!

När jag gick och la mig inatt så ville Java inte ens hälsa på mig hon stod bara och trampade och bäddade i sin säng. Hon la sig ner och bara efter några minuter så var hon uppe och traskade runt i alla rum. Vid 3-tiden vaknade både jag och Johan över att hon stod nedanför sängen och pep, i munnen hade hon en leksak men vi tänkte inte så mycket mer på det utan ignorerade henne mest. När jag vaknade och tittade ner i hennes korg så inser jag att hon måste vara den mest skendräktiga hunden i stan.



Hon har tagit ALLA sina leksaker, strutsen, tårtbiten, lillnallen, min vante och mina tjocksockar och lagt dem nedanför sin mage i korgen och tryck ner sig själv där.  Nu ligger hon och slickar på sina leksaker och är jättetrött. Det förklarar en hel del ska jag säga er. Hon har varit på dåligt humör och trött i flera dagar men nu förstår jag varför..!

stopp

Igår påbörjade jag operation: Walk in closet. Det har gått jättebra fram tills nu, då allt bara känns stökigt och jag är inte riktigt nöjd med allt. Med minimal budget får man ta vad man har och improvisera lite. Igår var vi och köpte golvlister och skruvar. Jag har börjat vika in lite kläder men det har nästan tagit stopp då jag inte vet var jag ska stoppa mina t-shirtar, dom är lite för små för att rymmas i expedithyllan men det känns lite konstigt att stoppa in en del kläder i stringhyllan på golvet. Ni kommer att förstå sedan, lägger upp bild då! ;D Nu ska jag vika lite mer och fundera fram och tillbaks och sedan bege mig mot Expo och köpa lite korgar. PUSS ♥

som jag förtjänar

Som sagt, som jag förtjänar, utmärkt! höhö!
Testar Photobooth men det går ju bara att välja förinställda filter,
någon som vet om man kan ställa in skärpa och kontrast själv?


Vilken kväll

Gårdagen var fantastiskt trevlig, taccos, nya ansikten, drinkar, bål och fantastisk efterrätt! slutligen hamnade vi på Corona där vi dansade i 3 timmar till underbar musik. Alltid när jag brukar gå dit är det bara skit men igår hade de öppet tre dansgolv och spelade faktiskt väldigt bra på alla. Roligt!

Idag mår jag som jag förtjänar, bra alltså. Ska snart sätta igång en dokumentär och gå ut på promenad med Java. Måste gå förbi Nina och hämta alla mina saker också.. Nej, usch, nu svamlar jag om onödiga saker känner jag. puss ♥

HURRA!

Idag fyller älskade Nina år! Det ska firas med presenter, tacos och utgång! TJOHEJ!
Just nu är det fullt ös, hinner inte uppdatera men jaja pussssss ♥


Macbook Air!

Jag är nu mer en Macbook Air rikare! Helt salig är jag trots att det är svårt att lära sig hur den fungerar ;) Den är så himla liten och lätt, tunn som ett papper och bilden är skarpare än något annat! Love it! ♥
Var och shoppade med Nina idag, det blev 2 nya tröjor, bilder kanske kommer senare om jag hittar mobilsladden! ;D Nu ska jag mysa vidare framför min nya dator ♥

SNART

Snart, snart, snart ska jag åka och köpa den där grejen jag pratade om tidigare, JAG LÄNGTAR! :D hohoho

Bjuder på den här så länge! PUSSSSS


Heldag på stan

Idag blir en heldag på stan! Ska träffa Nina kring halv 11 för att börja bege oss in mot centrum. Dessutom ska jag åka och köpa något jättespännande ikväll, ska hämta Johan när han har slutat jobba och då händer det :D Senare tror jag att det blir nagelvård, kräks när jag tittar ner på mina hemska naglar. Nackdelen med att jobba i restaurang är att man kan ju aldrig ha snygga naglar längre än 1 timme.

Jag börjar känna helgvibbar, det är ju roligt! Nina ska firas och det ska bli SÅ roligt!

Dags att göra sig i ordning!
Pusssss ♥

P3 Dokumentär

Idag är en såsig dag. Fick tips om att P3 dokumentär har en app till iPhone som tydligen fungerar superbra och att det finns många intressanta dokumentärer så jag kollade om det fanns till Android också men det gjorde det icket så jag fick gå in via nätet och ladda ner och föra över till min spotify vilket fungerar utmärkt. Håller på att tanka över dem nu sedan ska jag ut på en dokumentärpromenad med Java tänkte jag :D

Inte så rolig uppdatering på den här bloggen men men.

För övrigt så kontaktade jag sidan där jag beställt mina canvasramar som ännu inte kommit, där fick jag veta att ordern inte ens finns. Jag har alltså betalat in pengar till kontot men ingen order är gjord, märkligt. måste kolla upp det där snarast! Jag som hade så storslagna planer på måleriet! :(

Nu ska jag ta på mig lite sköna kläder och bege mig ut!
Pusssss ♥

RSS 2.0