Nu drar jag!

Nu drar jag äntligen iväg på en väldigt efterlängtad resa!
Kommer att försöka uppdatera här på bloggen så gott det går!

ha nu riktigt två härliga veckor här hemma i regniga sommarsverige så ses vi igen när jag kommer hem från soliga sommaritalien!

äntligen semester

Idag jobbade jag sista passet innan semestern, skööönt! jag har haft fullt upp de senaste 3 veckorna, jag har haft 3 lediga dagar men jag tror att det kommer att löna sig i slutet av månaden ;p

Nina har kirrat jobb på McD så jag är lycklig trots att så många sagt upp sig på sista tiden... :(

I övermorgon är det dags för italien för att efter ett par dagar dra vidare till kroatien och jag längtar så hysteriskt mycket!


Bakfull i kassan på McD?

Det händer väldigt ofta att jag loggar in på publishme.se och öppnar ett Nytt inlägg. Framför denna tomma, vita ruta sitter jag flera gånger per dag och försöker skriva om något roligt som hänt men kan inte komma på något, vädret är uselt!
Jag jobbar för ofta för att hinna slappna av och festa, jobbar på lördagsmorgnar och vill inte så i kassan bakfull. Jag menar, vem vill det? Dessutom lyser sällan solen i detta land så jag hoppas innerligt på bättre tider, jag menar, det är JULI och jag har varit på Bettnäs endast EN gång, det är katastrof!

Jag längtar ohyggligt mycket tills den 23e, då åker jag till Italien och Kroatien i två veckor,
där kommer det minsann att vara sol, det lovar jag er!

För öbrigt så kan jag berätta att vi etablerar oss mer och mer i nya lägenheten, Johan har beställt en soffa och köpt bil, jag har köpt en kroppsspegel i ek och sänghyllan är monterad, kan till och med säga att det ser riktigt kulinariskt ut! Känns som att man är i Asien, varför?
Någon gång ska jag visa en bild på sovrummet :)

Ska ladda in bilder från telefonen så att jag har något mer att skriva om.


RSS 2.0