långpromenad

Idag när jag vaknade hoppade jag in i duschen för att sedan göra mig iordning för långpromenad. Jag gick ut vid 10.45 för att möta Johanna vid cykelbron kl. 11.00, Java var glad i hågen som vanligt, jag med! När Johanna och Solo kom så började vi gå efter strandpromenaden, efter 2 timmar är jag nu hemma och Java är utslut. Nu ska jag byta om och sedan bär det av till jobbet. Mamma och pappa efter det. PUSS

Jag älskar vårgrus på vägarna.


tisdag

Idag händer inte mycket, sitter och kollar på hollywoodfruar nu och Maria Montazami är fantastisk! ALLT hon säger är så himla roligt! Vid tretiden ska jag gå till gymmet tänkte jag, efter det kanske jag åker ut till mamma och pappa en sväng.

måndag

Internet har tjorvat som aldrig förr här hemma, men nu äntligen har jag fått en liten öppning i nätet! YES!

Idag har jag inte gjort någonting alls, blev väckt klickan halv tio av att dörrklockan surrade, först trodde jag att det var en dröm men sedan surrade det till igen och jag flög upp ur sängen, yrvaken, chockad. Det var grannen som undrade om vi ville ha några groteska, fula, hemska, avskyvärda sittkuddar till stolarna som tydligen skulle vara helt oanvända. Nej, tack svarade jag. Jag blev väckt och i ren protest gick jag och la mig i sängen igen och försökte somna om, det gick bra. Drömde om en skidresa där alla tog upp känsliga saker om mitt liv, jag blev givet väldigt upprörd, arg och ledsen. Då valde jag att vakna, protesten var över.

Jag har spelat lite Sims, spelat mahjong titans och nu äntligen fungerar internet igen, livet blev helt plötsligt lite bättre. Nu är det dags att ta på sig ytterkläderna och börja vandra mot stan.

PS. jag diskade lite också.

hfthdrbdfgv

Jag och Johan har precis kommit hem från Subway, vi tog en promenad in till stan och käkade lunch där. GÖTT.
Nu är planen att vi ska ta på oss kläderna igen och åka till Media Markt för att titta på mobiltelefoner, hihi! Det blir spännande naaanting!

concious.

Ikväll är en jobbig kväll, tusen känslor rusar genom mitt huvud.
Jag vet inte var jag ska börja, därför gör jag inte det.

Now, that I´m here
breaking my relationship with time and space
watching my life through the milky glasses of a
window
now it all becomes so clear.

If I had the opportunity to smell
the enchanted wind of a spring flower
I would take a deep breath
to relax.

If I had the chance to get the tingling emotion
of warm white sea sand
slipping through my fingers
I would hold on to the feeling.

control.



eller?

fredag

Idag är det fredag och detta firades genom att jag och Johan lunchade på Costas, myspys! Efter det gick vi ned på teliabutiken där vi kollade om en ny telefon till mig, det lutar åt en Samsung Jet men vi får se, imorgon kanske vi ska dra på mediamarkt så att vi får känna på lite andra telefoner.

Idag har jag också varit och hämtat ut mina böcker, ska verkligen bli spännande att läsa!

Nu ska jag göra en våffelsmet, blev inga våfflor igår så jag får fira våffeldagen idag istället!

PUSS ♥

italiendrömmar.

Jag vill ha sommar i Italien.

Tidigt på morgonen vaknar man upp av värmen, det är nästan olidligt under lakanet. Jag pussar dig på kinden och säger godmorgon. Smyger upp och tar på mig kjolen och linnet, tar på mig flipflopsen, grabbar plånboken och cyklar sedan till bageriet i närheten. Där köper jag nybakat bröd så att det ska räcka åt alla åtta. Cyklar snabbt hem igen, där har du ställt fram det viktigaste på bordet, creamcheese med vitlök och örter, juice och is, massor av is.

Vi ler mot varandra och väcker sedan alla andra.

Efter frukosten skyndar vi oss mot stranden, där ligger vi hela dagen i den sjuka värmen, vi solar och badar. Kameran vandrar från hand till hand och sidorna i böckerna flyger förbi. Vid tretiden går vi hem igen, tar en powernap och sedan sitter vi ute i eftermiddagssolen och dricker vin, äter frukt, pratar och skrattar. Under kvällen hjälps vi alla åt att laga en underbar middag, några sitter vid grillen medan andra gör en god sallad.

Efter middagen sitter vi och pratar, tiden flyger iväg, trots 27 grader åker filtarna fram, det är ju lite småkallt ändå. glasen fylls på med vin om och om igen. Vi svidar om och beger oss till baren runt hörnet.























nytt liv på gång?

beställde några böcker från adlibris tidigare i veckan och nu har dem äntligen kommit! kul!
tänkte att jag skulle hämta ut dem efter att jag varit och tränat så ikväll blir det mys i soffan med en ny bok!



nytt liv på gång?

Allting står stilla

Allting står stilla på dagen känns det som, de enda som rör sig är pensionärerna som är ute och går med sina gångstavar som de sakta släpar efter sig. Och jag.
Idag finns inte ett moln på den blå himlen och jag chockades över synen av gräs under min och javas promenad. Trots att det var den mest leriga gräsplätt jag någonsin sett så blev jag tvungen att trampa lite på den med mina nya stövlar som också blev lite leriga. Nu är våren på gång, hoppas jag! Senast jag sa så vräkte snön ner dagen efter, så... Ta i trä!

Nu borde jag skynda mig att tvätta håret och sedan dra iväg på jobbet, vad tycks?

Puss ♥


Ni måste se detta!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6796577.ab

raindrops.

När vi legat länge, länge och bara pratat, timme efter timme sätter vi oss upp och tar på oss kläderna. Med gråten i halsen tar jag din hand och vi går tillsammans ut genom dörren. Vi möts av det sommarregn jag aldrig glömmer. Du tittar på mig med dina skeptiska ögon, jag behöver inte ens säga något förän du skiner upp i ett leende. Vi tar tillsammans ett steg ut i regnet. Ut på vägen och in efter den lilla skogsvägen, väl inne i skogen stannar vi upp och skrattar hejdlöst. Bekymren som jag bar på några minuter tidigare är sedan länge bortspolade och jag känner mig väldigt lätt. Jag är rädd för vattnet för att jag är rädd att det ska svämma över, du lugnar mig som alltid och vi fortsätter gå. Du berättar för mig vad du är rädd för i livet, jag berättar vad jag är rädd för. Sedan går vi bara efter den lilla skogsvägen, tysta. Iklädda endast t-shirt och jeans kommer vi ut från skogen och möts av en tom asfaltväg, du skrattar och drar upp mig på vägen, där dansar vi tillsammans i sommarregnet. Jag släpper ut mitt hår och skrattar jag med.


possibility.

Det finns så många storslagna planer, en diffus framtid. Någon är bätte än den andra och ibland kan man drömma sig bort. Alla har en tid, när är min? Jag är nyfiken på framtiden, dels för att jag är livrädd men också för att jag vill styra den, ska jag verkligen göra det? Det känns inte som framtiden då. Jag vill så gärna vara bra på saker jag gillar, har ni aldrig känt att ni verkligen VILL tycka om något eller att ni tycker om något som ni egentligen inte har någon aning om? Ska man då ta sig tid att lära sig det eller är det menat att man ska göra något annat iställlet?

Jag vill jobba som en säljare av något slag, eller vill jag det? jag vill ha en kalender där jag bokar in mina viktiga lunchmöten på fina restauranger. Jag vill rusa omkring i en öppen kappa och halkiga skinnstövlar bland snöflingorna när jag försöker ta mig fram bland alla människor. Jag vill ha min kalender under armen och mobitelefonen mot örat, mitt i ett viktigt samtal. Dagen därpå vill jag sitta bakom mitt lite röriga skrivbord där jag har bilder på allt som inspirerar mig och får mig att må bra. Telefonen får gärna gå varm och jag vill känna mig aningens irriterad på att den aldrig kan tystna men snart tänker jag att det faktiskt var det jag ville och att jag är otroligt lycklig för att jag har det livet jag har.

Hemma väntar min man som varit och hämtat barnen på dagis, själv är jag precis hemkommen från affären där jag köpt middagen för kvällen och även kvällen därpå. Min man häller upp ett glas vin till oss båda och vi skålar för att vi har varandra. Barnen sitter i soffan och tittar på bolibompa medan vi skrattar högt åt varandras bravader samtidigt som vi försöker få ihop en god gryta. Köket är mysigt och jag ser mig omkring och är så stolt över att vi tillsammans jobbat ihop detta hem, det tog tid att bygga då jag hade några invändningar angående planlösningen men nu har vi äntligen vårat drömhem. Belysningen är dämpad och vi har redan tänt ljusen på bordet. Jag tittar mig omkring och känner en lycka över att jag har allt jag någonsin önskat.

Ny telefon?

Funderar på att köpa en ny telefon när jag får råd, om jag får råd dvs.
Drömde en dröm att jag fått en rosa telefon med pekskärm, jag gick och bar på den hela drömmen, detta måste innebära att det är dags att köpa en ny!
LOVE IT



Samsung S5600

solglasögon

my, my, my äntligen är H&M-tidningen här, dessutom köpte jag mig en Veckorevyn när jag ändå var på maxi för att inhandla lite frukt. Mycket läsning ikväll med andra ord!

Idag när jag satt i bilen så öppnade jag handskfacket för att jag skulle leta efter en grej, där hittade jag mina solglasögon, har 3 st sedan förra året men alla är borta utom dessa pilotbrillor som ENDAST används i bilen av många anledningar...........! Därför har jag börjat fundera på vad jag egentligen tycker är snyggt, förra året köpte jag ett par härliga på primark när jag var i London men dessa är spårlöst försvunna, ingen har sett till dem, det bekymrar mig en del eftersom att det är mina favoriter.. Vad ska man pryda sitt ansikte med i år?


Mina nya stövlar

Mina nya stövlar!
Nu är jag redo för våren gott folk!



Köpta på DNA för 500:-
Gissa om jag hade tur, när tjejen i kassan gick bak för att hämta skorna sa hon att det var sista paret i strl. 38! nu ska jag snart ut och inviga dem :)

som jag vill minnas sommaren










Alice In Wonderland

Nu ska jag ta och byta om, sminka mig och vandra mot stan, Alice in wonderland väntar!



För er som är mer sugna på att dansa än att se på en film i 2 timmar rekomenderar jag denna:



Livsinsikt

Var inne på en gammal väns blogg för en stund sedan och hon hade hittat en fantastisk text om Livsinsikt.

"Det är i nuet som vi styr våra liv. När vi lär oss att vara uppmärksamma på nuet kan vi också bättre styra vår tillvaro. Vi skapar under barndomen, eller vid andra viktiga händelser senare i livet, våra ”livsregler” som sedan präglar det sätt vi hanterar våra liv på. Livsreglerna bildar ett slags sjökort som vi navigerar efter. De kan underlätta för oss, men också få oss att gå på grund.

Vår världsbild skapas genom de tankar vi tänker. Ibland blir bilden trist och grå. Men det är fullt möjligt att lära sig att tänka på ett nytt, mer livsbejakande sätt. En stor del av våra beteenden är inlärda. Det mesta kan vi därför lära om. När vi får större insikt i vilka självvalda livsregler som styr våra liv, kan vi förändra dem och välja ett lättare och friare sätt att leva. Vi kan lära oss att leva mer i nuet utan att vara så styrda av det förflutna eller så oroade inför framtiden.

Precis som då du vill förbättra din kondition krävs regelbunden träning när du vill öka din självkännedom. Du kan byta ut begränsande tankar, beteenden och känslor mot nya insikter. Ju mer du tränar på egen hand desto fortare når du dina mål. Vare sig det gäller att uppnå högre självkänsla, förbättra dina relationer, hantera stressiga situationer bättre, ta dig ur en depression eller något annat."

När jag läser detta får jag verkligen mig en tankeställare, därför ska jag läsa denna text varje morgon. Jag funderar till och med på att välja ut den bästa meningen och göra egna väggord till sovrummet.
Jag måste verkligen börja leva.

lovelovelove


Full fart!

Nu har bloggen stått stilla några dagar, ber om ursäkt för det.

Fredagen var fabulös, taccos här hemma med vänner, sedan förfest, fler vänner anslöt och vi spelade singstar.
Sedan drog vi alla ut på Five och dansade, någon blev utslängd, några dansade på scenen, några lärde sig nya dansmoves, någon drack för mycket. Vi alla hade en underbar kväll, särskillt när vi alla 8 tryckte ihop oss i mackans lilla puma, en tvådörrars som är mindre än en micra, slå det!




På lördag morgon vaknade jag och älsklingen upp klockan 9 av att dörrklockan gick på högvarv, Johan rusade upp och vem stormar inte in om Thomas som undrar vad som hände under gårdagen? Han kommer alltså inte ihåg NÅGONTING. Det sista han kom ihåg var att han gick till baren. Vi försöker fylla i luckan så gått det går och sedan bestämmer vi oss för att käka frukost på max. Vi åker dit och sedan bär det av till Sanna som skulle ta ut hästarna, frågade om jag fick rida, det fick jag. Det var verkligen en spännande upplevelse! Förstå att jag blev nervös när jag såg hästarna ute i hagen, helt vilda. Det är ju tävlingshästar och var verkligen pigga på att bli ridna, det märktes, jag fick rida den lugnaste, det märktes INTE. Sanna fick hålla i honom för att han inte skulle skena iväg, jag skulle ALDRIG kunna tygla den besten.

Kvällen avslutades med skräckis i soffan med pizza och cola.

Glöm inte att kolla in kattas blogg idag, hon säljer bort lite kläder idag, missa inte det!
http://mittlivistorstan.blogg.se

leather leggings

Äntligen har jag hittat dom perfekta lackleggingsena!
Hittade dem på nelly.se, de är från Rare Fashion och kostar 199:-!
Tycker om dem för att de inte är så sjukt glansiga, gillar den matta ytan!
köp eller inte?


GODMORGON

Idag gott folk är det fullt schema känns det som!

Söka jobb
Ut med Java
Träna (kanske...)
Annars bara ut på en rask prom.
Ut med nina på stan (leggings och gummistövlar ska inhandlas)
IcaMaxi och handla middag
Duscha
Laga mat
Snygga till mig
Dinera med de bästa
PARTEY!

gummistövlar

Jag vill ha ett par gummistövlar och det är NU, snön droppar från taket, vägarna är slaskiga och jag blir blöt.
Idag ska jag åka och skriva ut mitt CV och mitt personliga brev och sedan söka jobb, efter det ska jag åka och leta efter de perfekta stövlarna. Står inte ut med alla dessa sockbyten som ska göras varje gång man satt sin fot utanför dörren, uscha!

Älskar dessa Viking men jag hittar inte pris på dem någonstans! :O
inte heller var man kan köpa dem.



Dessa röda stövlar finns på espirit tydligen, hoppas bara att de inte såldes 2007 eller något, då dör jag.
Antar att det kan vara ett rätt så överkomligt pris på dessa.
Finns även i vitt men jag tror att de blir så skitiga fort.



Hunter är helt klart bland de snyggaste men kostar tyvärr därefter också.




gillar även dessa:)
kan någon ge mig pengar?

puss på daaaj






Parteey!

Ikväll blir det fest, Johanna kommer hit, Thomas också! Det blir toppen, Johan och Jens är och köper mat nu så jag ska hoppa in i duschen och sedan fixa till mitt ytterst fagra anlete. Tyvärr har jag fått en finne på kinden som jag får skämmas över men det gör inget, ge mig bara lite martini!



Parteey!

en dag i solen

Gårdagen var fabulös! Vi fikade tills det kom ut ur våra öron och efter ett par timmar frös vi något om våra lemmar. Så då begav vi oss hemåt.





fredag

Hallådär!

Nu har det varit tyst på bloggen ett par dagar, känner mest att jag inte har så mycket att skriva då jag fortfarande stampar omkring på samma plats. Hur som helst så börjar jag bli klar med arbetet, har bara matten kvar nu i princip, det är 11 sidor som ska göras, det klarar jag! problemet är bara att jag verkligen skulle vilja ha hjälp att komma igång men det finns ingen som vill hjälpa mig :(

Idag är det iaf underbart väder ute, jag och nina ska packa fikaväskan och åka ut på isen och mysa i solen.
Jag har faktiskt vattnat mina blommor på morgonen, kokat ris till lillan som är lite magsjuk, vikt tvätt, städat och nu ska jag sätta mig och plugga tror jag och klockan är bara 11! FANTASTISKT

Här kommer en bild på när jag och Java var ute på promenad på älven


Ge mig!


-----

vad händer idag? hänga tvätt, plugga, söka jobb, äta, träna(?), gå på prom med java, åka till mamma och pappa(?)

hittade lite bilder från studenten.










RSS 2.0