brand new attitude

Nu är jag på bana igen känner jag. Jobbet fungerar fint, fick inte det jag sökt till men funderar på att gå en skiftledarutbildning för ökad lön osv. Nu är det ganska många på jobbet som blir skiftledare så det blir nog inte ett jättetungt lass att dra. Nya chefen verkar toppenbra, han fixar allt och då menar jag verkligen ALLT, vi har inget trasigt på resturangen längre, förrutom pommesmaskinen men i övrigt är allt super!

Snart är även lägenheten helt i ordning, vi får nytt kök och nya tapeter i hela lägenheten nu i november så det kommer bli underbart, då kan man börja fundera mer på inredningen. Det känns väldigt bra med hela lägenheten och jag antar att vi kommer bo här ett bra tag framöver.

Jag ska verkligen försöka uppdatera den här tråkiga bloggen och göra den till något roligt, tyvärr är min kamera borta så jag kan inte ta så mycket bilder på lägenheten, ska försöka leta reda på den så ska ni få följa med i utveckligen ;)

18 and fabolous!

Den här veckan har varit fantastisk!

Har äntligen fyllt 18
Shoppat massor
Hört rykten om att en ny chef ta över på resturangen nästa månad
Nina är hemma
Karin är den bästa
Mamma är snäll
Ätit födelsedagslunch på great eastern
jag ska inte jobba stängning ikväll och inte öppning imorgon
Ikväll ska jag äntligen få gå på x3m för första gången

Det mesta känns toppen förrutom att pengarna på kontot har börjat sina.
Nästa fredag har jag en intervju på Lernia, jag hoppas verkligen att jag får jobb på isring så att jag har råd att flytta in i lägenheten!

RSS 2.0