Taking it easy, taking it slow

Nu är det multitasking på g här hemma, jag tvättar, viker tvätt från typ förra veckan, städar vardagsrummet, busar med java, packar, gör mig i ordning och sitter på facebook! fabulöst.


upd

Då var klockan 12 och om en timme ska jag fara ut till mamma och pappa för att plugga, känns inte så roligt men va tusan, ska jag få detta överstökat någon gång så jäller det ju att ta tag i det. Har lite blöt tvätt som kan behöver hänga upp, lät på johan imorse som att han hade bokat in en tvätt tid så då kan jag låna torkrummet medans jag håller på. sedan måste jag välja ut vad jag ska ha på mig i helgen när jag åker till sthlm, tänkte tvätta det medans jag ändå är igång!

Måste komma ihåg att hämta mina skor som är hos Thomas, kan inte fara någonstans utan dem ♥

Nej, nu måste jag klä på mig, pussss

sthlm på torsdag

Sthlm på torsdagkväll, som jag längtar! Om jag har tur så hinner jag få min Härliga Hund-tidning innan vi åker, då har jag något roligt att läsa, sedan ska jag packa med mig mina självkänsla-böcker tänkte jag! :) Funderar på om jag ska ta med java eller icket, skulle vara myspys men jag är rädd att hon skulle ha väldigt tråkigt även fast hugo ska med. Hon kanske får stanna hemma. Hoppas på riktigt härlig ögonshopping, blir nog att hålla i plånboken men vi får se hur det går! PUSS

spännande vecka

God morgon gott folk!

Igår cyklade jag för första gången till jobbet, det kändes fantastiskt. Jag blev tvungen att svettas lite, efter halva vägen kände jag verkligen hur jag bara ville vända om om men jag bytte låt på mp3n och sedan tog jag ny fart, jag stannade inte en enda gång. När jag kom till jobbet var jag helt död men ack så stolt, jag jobbade på som en tok och sedan cyklade jag hem. När jag kom hem var det middagsdags och sedan hoppade jag in i duschen. Vid halv sju bar det iväg mot Sävar för att fira min kusin som blivit så stor, 2 år! Han var lycklig över alla sina presenter och han hade så mycket att berätta, synd bara att man inte förstår ett ord vad han säger. Som han söra på så måste det vara något viktigt.
När vi kom hem så gick vi ut på en långpromenad med Java då vi talade om en resa vi ska göra i slutet på sommaren och Johan berättade att han köpt en ny mobil medans jag varit på jobbet :)
Sedan var klockan 22 och vi köp isäng.

efter gårdagen känner jag att det är dags för förändring, alla härliga dagar ska jag cykla till jobbet, jag ska verkligen försöka, om en vecka eller så lär det inte vara lika tungt längre. Jag ska träna mer och äta sundare, en ordentlig frukost, något lätt till lunch och jag ska äta regelbunden nyttig middag. då kanske det händer något.

fantastiskt.

Jag går in på aftonbladets hemsida och läser sida upp och sida ner om krisen i kungahuset. Jag förstår inte detta rabalder, det är väl fantastiskt att även det svenska kungahuset är lite humana. Det finns otrohet, det finns svek, det finns avundsjuka osv osv. fantastiskt.

vad är värdfefullt?

vad är värdfefullt?

Förkyld igen

Jaha, då var man förkyld igen.. alltid lika kul!

Java är anmäld till utställningen i Sundsvall i maj nu, det känns väldigt spännande, hon kom tvåa på den i Ö-vik och därför ger det mig hopp att om jag skärper mig och tränar noga med henne så kommer det att gå super i maj!

Här kommer ett litet bildregn från lördagen





I väntan på att Solo skulle få sitt LP1!



Såhär trött är man efter en hetsig dag i Ö-vik..



Igår kom jag hem från jobbet helt förstörd med gråten i halsen som vanligt men när jag öppnade dörren och klev in i hallen möttes jag av den mest fantastiska överaskningen på länge! Känner mig fortfarande upprymd och lycklig! :) ♥

att göra

Fixat jobb för sommaren
Skickat in 3 jobbansökningar
Bokat in sista provet
Anmält mig till utställningen i Maj

Långpromenad med Java
Jobba

ute eller inne?

gymmet eller springtur ute? ingen vet.
Frågar man Java får jag ett svar, frågar jag Förkylningen får jag ett annat.


Förlåt



upd

johan har sålt bilen och jag inser att min förkylning inte lär bli bättre av att köra moppe till och från jobbet idag.

ansökan avklarad

Jahapp, då har man gjort ansökan till universitetet då.

Fyra fastighetsmäklarprogram, Inrednings- och butikskommunikation, Personalvetarprogrammet, Arbetsterapeutprogrammet och Miljö- och hälsoskydd

Nu är det bara att hålla tummarna att jag kommer in på NÅGOT iaf..

Dags att slänga i sig lite käk och dra på gymmet?

puss

ps. en fantastisk nyhet fick jag ta del av idag, Katta kommer hem och hälsar på i slutet av Maj! ♥

En underbar dag!

En underbar dag!

Nu, sola
Sedan, middag hos mor och far
Efter det, bada Java
Sist, filmkväll

Älskar allt
puss ♥

5 år ♥

Idag är det den 13 april och jag och Johan har varit ett par i 5 år, är inte det otroligt? ♥

Planen är att jag ska gå ut och njuta av det underbara vädret en timme eller så, efter det är det städning som gäller. sängen ska renbäddas, fönstrena KANSKE putsas, det ska diskas, vikas kläder, dammsugas och plockas. måste städa på toaletten också. Sedan kommer hjärtat hem. Då ska jag ha hunnit med att baka en kaka av något slag. Någon som har någon idé om en långpannekaka som tydligen absolut inte får vara mockarutor?

Skulle behöva bada Java idag också, kanske klippa klorda och frisera henne lite inför helgen. men vi får se hur mycket tid det blir över.

Vilken härlig dag, just i denna sekund älskar jag livet. ♥










Fantastisk dag på IKEA

Kan säga att igår morse när larmet ringde klockan 6 hade jag sovit ca 2 timmar och var inte särskillt pigg. Vi hade bestämt att vi skulle åka klockan 07.00, som tur var så ringde Sanna och lät ännu tröttare och sa att vi kanske skulle ta IKEA nästa helg istället. Det tyckte jag lät som en bra idé så jag somnade om och vaknade 10.30 av att telefonen ringde, då var det hon igen. Hon hade kommit på att vi lätt skulle hinna gå en sväng på IKEA om vi åkte typ på en gång så hon skyndade sig hit och jag hoppade i kläderna och sedan drog vi! Det kändes verkligen impulsartat kan jag lova!

Förrutom att det var otroligt kul att bara helt plötsligt dra ned till IKEA så var det fantastiskt väder hela dagen. Jag hade en T-shirt, strumpbyxor, sommarskorna och skinnjackan och jag frös inte ens! I hörnefors stannade vi och köpte varsitt par solglasögon och en glass var, det var underbart!

När vi var där nere hade vi 4 timmar på oss att strosa omkring och det gick superbra, Sanna som skulle köpa nya möbler till sin lägenhet hittade tusen saker, själv fick jag hålla på pengarna lite :( Vi gick för övrigt in på Bianco Footwear när vi var där för att vi såg att de hade 70%, 50% och 20% rea på hela butiken.

Hittade mina drömskor... Dom var gråa i mockaliknande material med en svart glansig kilklack och tre svarta glansiga remmar uppe på foten + peeptoe. För en gångs skull så fanns det kvar i min storlek på rean men tyvärr kunde jag inte köpa dessa.. :/ nu skulle jag gå in på hemsidan och kolla om dom fanns där men det gör dom inte :O VARFÖR?

Fantastisk dag!

Helgens planer

Idag är ytterligare en tung dag, det regnar i Umeå, Java har börjat löpa och själv är jag dyngförkyld, inte nog med det; Johan ska på Afterwork ikväll så jag en ensam en fredagkväll, olyckligt.

Dock har jag faktiskt varit någorlunda produktiv, har suttit i 2 timmar med förberedelser inför högskoleprovet imorgon och jag har varit på Willys och handlat lite, dock insåg jag på vägen hem att jag glömt både det ena och det andra, som tur är så är det ju inte allt för långt till Coop Nära.

På schemat imorgon ligger högskoleprovet som sträcker sig över hela dagen och på kvällen blir det nog fest. Känner mig inte så taggad men med tanke på vilka som hörs ska vara med så känner jag att det rycker lite i partynerven.
På Söndag verkar det som att jag och Sanna ska ta våra tjocka plånböcker och åka till IKEA, får dock se hur vi löser det med bil och så, det skulle vara fabulöst!

Dags att gå på en kortis med Java.

Alexander McQueen



okokokokok

Varför försöker Jenny Östergren göra allting roligt?! Allting ska inte vara roligt.

pinsamt tv4

Jag vill bara prata lite om Nyhetsmorgon, vilket fruktansvärt program. Jenny Östergren, hon talar inte till kameran, hittar inte rätt kamera när hon väl ska söka lite kontakt och när hon väl hittat den så ler hon det falskaste, fjantigaste leendet jag sett. Tillsammans med Steffo Törnquist blir detta barnprogram, han är som ett barn. När Östergren utmanande ber honom att testa rulla stekt lök mellan två skedar så säger han: "Ja, det kan jag, det är väl inga konstigheter! ........Hur gör man?", precis som om en dålig manusförfattare tvingat honom att säga det där om och om igen. De skojar friskt om kockens sömn vilket inte är roligt, det är allvarligt, varför inte prata om sådant istället för blommor? Att sova 4 timmar/ dygn på McDonalds och sedan upp och jobba, detta 6 dagar i veckan när man jobbar inom hotell- och restaurangbranchen är ett mer intressant samtalsämne än att se när de blir inpackade i fruktgegga för att förhindra rynkor.

Nej tack, nu byter jag kanal.

städdag

Jahapp, då har man dammtorkat lampor, tvn, hyllor, bord, fönsterbrädor, tavlor, dammsugat alla golven, noppat av mattorna, dammat mattorna, torkat golven. Nu är det bara resten kvar...

Diska, städa vardagsrum, kontor, kök, sovrum, toalett, hallen är dock snabbstädad, det får duga.

Skulle behöva putsa fönstren men det får bli en annan dag.


Christian Louboutin

Om jag hade råd...


åhnej

Jag är superslö idag, igår innan jag gick och la mig var jag ute med java en stund, helt plötsligt blev jag tvungen att hosta, jag hostar aldrig. Och vad var det för host? Jo, en ihålig mardrömshost. Jag avskyr dessa hostningar då det låter som att jag har något fel på halsen.......
Inatt vaknade jag upp av en sådan hostattack och jag trodde aldrig mer att jag skulle få känna luft i mina lungor, hemskt var det! Imorse när jag vaknade klev jag upp och böjde mig ned efter sockarna, vad hände? jag började hosta. Jag har en stor klump i halsen som inte vill försvinna och den gör ont. Jag har drömt konstiga drömmar om utvecklingsstörda lila hästar hela natten, små flickor som dansar uppe på ett brinnande loft, för att inte glömma den jobbiga onkända ungen som gick över 3 ängar i djupsnö för att komma och visa bilder på sig själv, vad betyder detta!?

Jag måste dricka ton med vitaminer idag!

seg dag

Idag har varit en otroligt seg dag, känner mig konstig i hela kroppen, någonting som sprider sig som pesten i mitt blod ungefär. Igår grillade vi till middag och det blev fantastiskt gott! Har ätit lite sallad som blev över till lunch idag, den var GOD! Nu ska jag ta på mig ytterkläderna och bege mig till Arken Zoo, Java ska få ny mat, tror minsann även att det är dags att köpa något annat än valpfoder, lillan börjar bli stor nu.

Snart är det dags att boka flyg från sthlm också, det får jag icket glömma!


Java 8 veckor.

Galliano



Mumm! tänk om man hade en skomakare till pojkvän!
då hade jag skapat, skapat och åter igen, skapat! ;)

Förra fredagen, eller?

Vi säger ingenting om mitt ansikte va, inte om mitt hår heller? hemska tider,
tur att Johanna var söt som vanligt iaf så att det blev en hyffsad bild!


torsdag

ojoj, klockan är 10 och jag börjar jobba 11, känner mig ovantligt trött idag.
Jag jobbar till 15.00 och efter det är det middag hos mor och far!
Sedan bär det av hemåt igen för att kanske svida om lite, antar att thomas kommer hit och vi drar ihop ett gäng och förfestar, sedan får vi se vad som händer!

puss

RSS 2.0