Sweeney Todd

Imorse när jag vaknade kom nina över och vi såg klart filmen, den är sevärd! Jag har gått och tänkt på den hela dagen och haft alla låtarna på hjärnan! måste se den igen innan jag går och lägger mig!

image440

There's a hole in the world like a great black pit
and it's filled with people who are filled with shit!
And the vermin of the world inhabit it!

Sweeney Todd

Nina kom hit igår, vi gjorde ett tappert försök med Sweeney Todd men misslyckades. vi såg bara en liten bit in på cd2 sedan sov vi båda två tills eftertexten rullat färdligt. Vi måste se klart den för den var lite spännande faktiskt, jag tyckte att den var bra! Depp är ju hur snygg som helst, spelar ingen roll om filmen är bra eller dålig, när han är med måste man se hela.

image439


Soffgrupp till lägenheten

Äntligen fungerar bloggen igen! är det bara jag som har haft svårigheter hela dagen med inloggningen?

Nu har vi äntligen kuverterat klart, skönt som tusan att få lite mer pengar. Tyvärr så känner jag att det inte spelar någon roll eftersom målet med pengasparandet har varit England i sommar meeeeen. Det hände något igår som inte var så uppskattat. EF meddelade att det inte blir av någon resa, vi ska få välja en ny resa men det kändes inge kul. Vi har ju som sett framemot just Bournemouth :/

just det, Johan fick ju lägenheten och jag har pratat med mamma lite smått om flytt, hon låter positiv och det är nästan som om hon har insett att jag ändå snart kommer att flytta. Det enda hon säger att att hon inte vill att jag flyttar om jag inte kan betala hyra, mat osv. men förhoppningsvis så löser det sig iochmed jobbet på McDonalds, Reklamutdelningen och Städningen.
Jag har kikat på lite möbler idag, tänkte hjälpa älsklingen lite :) har hittat en dösnygg soffa, borde egentligen inte göra reklam för den eftersom att alla kommer att köpa den isf meeeen, jag kan inte hålla mig!

image438

Denna skulle passa perfekt i vardagsrummet! Hoppas bara att johan gillaren :p

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen :) dålig uppdatering för att vi varit i Nalovardo! Det har varit toppenbra, backarna var underbara och vädret perfekt. Idag har jag varit och kuverterat på mammas jobb, jag Nina och sanna har suttit och förberett ett utskick för universitetet, det gick smärtfritt och vi ska dit och fortsätta vårat slavarbete imorgon, tur att man får 91:-/h iallafall.

Ikväll har jag och Nina varit och tränat i en timme och det var fantastiskt skönt kan jag lova er, för att inte tala om duschen jag precis har tagit. Nu tänker jag gå över till flickan i graven brevid och måla hennes naglar. Hej.

Mcdonalds-Johanna

japp, idag far vi! det kommer att bli skönt med lite vacation!
Jag har tankat mp3n proppad med viktighetsmusik och väskan är full av tjocktröjor, långkalsonger, linnen och massa annat trams. Pappa surar i all stress och klagar bara på allt han måste göra själv.

Förresten tänkte jag berätta för er alla att jag äntligen fått ett jobb! efter allt slit så har det lönat sig :)
Äntligen en liten fast inkomst!

Donken, here I come!

Ny lägenhet

Idag har Johan, jagoch Nicklas varit och kikat på en av lägenheterna som Johan stog på kö till. Över lag så var den jättefin! Stor toalett med badkar, rymligt kök med fin spis+ugn och vardagsrummet var jättefint, ljust med jättesnyggt golv! Sovrummet till vänster om vardagsrummet var stort och fint och det andra sovrummet blir superbra som kontor :) Väldigt mycket förvaringsytor vilket är toppen och inflyttningen är samma dag som utflyttningen är härifrån, vilket flyt! Han står tvåa nu men om 1½ timma så måste ettan ha tackat ja men hon hade tydligen inte ens varit där och kollat på den så chansen är stor att Johan får den! Efter sommaren hoppas jag på ett jobb så att jag också kan flytta in!

image436

Rektorn, god för 16 miljoner svenska riksdaler.

Japp, årets kanske drygaste dag.. Stog på schemat att vi började klockan 12, gjorde vi det? nej. Läraren kom in i 2 minuter, skrev på tavlan att vi skulle plugga inför provet och sedan gick han. kunde han inte ha lagt upp det på progress så att alla inte hade åkt in till skolan helt i onödan. klockan 3 hade vi en halvtimmes lektion och sedan sprang jag och K till bussen.  så ja... 20 minuters lektion under hela dagen.

Nu är jag så jävla less på den här satans skolan att jag exploderar! istället för att försöka lägga pengar och tid på att skaffa en speciallärare till skolan för de som behöver extra hjälp så skaffar dom tre nya rektorer varav en kommer att skapa en innebandyinriktning! så satans meningslöst. 4 rektorer för typ 6 klasser!

Tydligen så har översten percis köpt umeås dyraste kåk, renoverat upp den och flyttat in. Det hade jag tyckt var imponerande om han verkligen kämpat och var en trevlig person men ajg tycker verkligen inte alls att han är trevlig, känns som att han inte gör mycket själv förrutom att säga till andra vad dom ska göra och spendera sina pengar. varför inte investera pengarna i någonting vettigt, som fler kompetenta lärare?

Nej, fyfan. Nu ska jag byta om och fara på Powerstriken som börjar 17.30



Illustrator

image435

Björn Gustafsson <3


Ashley Tisdale

När ska jag få lika fint hår som Ashley Tisdale?!

image434

Död man utanför dörren

Igår när jag var ute och jobbade så sprang jag upp i ett trapphus med reklamen i högsta hugg, när jag kommer till första våningen så möts jag av en underbar syn:

image430

Det finns inget bättre än människor som verkligen visar på en gång att dom inte vill ha något istället för de jobbiga människorna som har satt upp lappar man måste läsa med förstoringsglas! Puss på stora skyltar!

på våningen över så upptäckte jag någonting nytt:

image431



Den här typen av konst tilltalar mig! Killen som bor här har tydligen ett gott sinne för humor, det värsta var nog kanske att jag stod och skrattade, och att jag faktiskt tog två bilder! Jag tror att han stod innanför dörren och kikade på mig genom titthålet med ett stort flin på läpparna!
det skulle jag ha gjort..

Pajen i ugnen

Nu har jag stoppat in pajen i ugnen, hoppas att den blir god, har blandat två recept för att få ingredienserna att räcka till och för att få med allt det smaskiga! :)

Nu börjar jag bli trött, kanske borde åka in till stan snart..

Amerikansk äppelkaka

Idag har Sanna och Ulf varit här, det var skönt att träffa er igen, har saknat er som tusiken!

Ikväll hade jag tänkt mig till johan men det har uppstått ett litet problem, jag med min onda rygg kommer såklart att måsta ligga i den trasiga sängen så därför börjar jag tvivla på om jag ska fara dit eller ej. Johan kommer att sitta vid sin dator hela kvällen och jag kommer att ligga och titta på tv. sedan går vi och lägger oss även fast vi knappt sagt något till varandra. Tänkte att jag kanske ska baka något och ta med mig isf :) Det hade varit gott med äppelkaka eller browniekaka!

image429l

Reklamutdelning

Dags för jobb igen, det är fint väder ute så det ska inte bli något större problem, dessutom har jag fått mig en kärra nu så då blir allting ännu smidigare! Egentligen skulle jag har åkt ut klockan 10 men min kära far åkte utan mig, han skulle på träning, jag som tänkte åka med honom blev kvar hemma. Han kommer hem egentligen när som helst. Jag skulle vilja göra allt detta medans det är fint väder ute så jag hoppas att han kommer snart :)

Resten av familjen har precis klivit utanför dörren påväg till backen, det suger att jag inte kunde följa med :/ Det är världens bästa snowboardväder idag, dont u think?!

Nej, nu ska jag ta på mig lite mer kläder så att jag är färdig när pappsen kommer!

Melodifestivalen 2008

Inte så otippat, Charlotte Perrelli vidare till EVC i Belgrad :) Grattis!

image428

Illustrator Angelina

Inte världens bästa hudfärg kanske men jag är nöjd!

image427

Död hamster..

Jag tänkte bara meddela att min hamster är död. Han har varit död i några dagar nu men jag har inte hjärta att slänga honom i soporna! Finns det någon som vet vad man kan göra utav en död hamster mitt i vintern utan att spara honom? Vila i Frid

Illustrator Angelina

I did my best!

image426

Klassfest

Nu är det klassfest på gång, det kommer att bli väldigt kul men jag vet inte hur mycket pengar jag faktiskt kan lägga ut för detta. Jag måste sparasparaspara.

Jag har fortfarande inte kommit mig för att baka något, vet inte vad det är med mig idag men jag känner mig helt slut.. Vädret har inte varit så fint idag, kanske ligger något i det.

Flytt

Idag har jag varit hemma, bara suttit vid datorn och klurat på massa fiffiga saker :)
Johan ska på spelning ikväll så jag tänkte åka hem till honom ikväll så att jag är där när han kommer hem,då ska jag bjuda på något smaskigt bakverk men jag har ingen aning om vad! Det lutar åt Amerikansk Äppelkaka men vi får se! Ikväll ska jag iaf inte missa Let's dance :) Åker kanske in till stan efter det.

Suget efter en lägenhet ökar och jag vill verkligen flytta med Johan i sommar, eller ah, när det nu blir. Jag var på en anställningsintervju igår på McDonalds, jag hoppas innerligt att jag får jobbet, då kanske mamma och pappa släpper efter lite. De vill inte att jag flyttar förän de vet att jag kan betala hyran. Jag tycker att det är en bra lösning att bo med johan, dela på hyran och sånt. Ska försöka prata med mor och far vet bara inte när.

Dagens Usch

Det värsta någonsin har precis hänt, jag har suttit med illustrator i 3 timmar nu med EN enda bild. Vad händer? Programmet laggar ihop utan att jag har kommit ihåg att spara skiten!

Åh, sånt här kan få mig att börja gråta. DAGENS USCH!

Illustrator

Läpparna blev väl kanske inte allt för fina den här gången men resten är jag helnöjd med!

image424

Flytt..

Jag är så jävla sugen på att flytta med johan i sommar, jag vill ha en egen lägenhet som jag får inreda precis som jag vill, kämpa för att kunna betala och städa varje gång man stökar ner. Låter kanske galet men det är precis det jag vill gott folk! Han har ansökt till ett antal lägenheter nu så vi får se om han får napp någonstans. Måste prata med mamma och pappa om det här med eget boende och sånt, kanske kanske..

image422

Kalla norrland

Idag har vi varit i Agnäsbacken och Nina följde såklart med!
Inte Sveriges bästa backar kanske men det var såklart mysigt ändå och vädret var toppen!

image420

Det första vi såg var en makaber syn! En människa som förmodligen kört på en ren.
Varken konstigt eller ovanligt här uppe i kalla norrland men varför har inte denna
någon tvättat av blodet som torkat fast på förardörren?!

image421

Plastik

Idag har jag varit uppe på plastiken med farmor, äntligen har jag tagit bort spidern jag hade på näsan (ytligt blodkärl). först lokalbedövade dom på näsan, jag som hatar sprutor tyckte att det var skitotäckt med en spruta mitt framför ögonen men det gick bra ändå, farmor var ett superbra stöd! Nu ska jag ta på mig lite varmare kläder och gå ut med troja en stund, det är ju jättefint väder ute! :)

Nytt pannband

Vad har ni gjort ikväll?
Själv har jag gjort ett nytt pannband eftersom att jag inte kan hitta mitt gamla,
ska ut i backen i helgen och då vill jag inte åka omkring och frysa :)
passar perfekt till dunjackan!

image418 

Illustrator

Blev lite tokigt kring munnen och så men jag lär mig! :D



image414

Första dagen på jobbet

Första dagen på jobbet, reklamutdelare. Chefen är iaf toppen, det ska jag säga er! SDR, det är grejer det!
Jag har varit ute och delat reklam från 10 - 12.30 och sedan har jag varit ute på promenad med Troja i en timme ungefär. Jag känner mig frisk som en nötkärna efter allt detta syreintag och motion! Nu tänkte jag gå och städa lite på mitt rum och sedan kommer nog Johan, vi ska fara och bowla med hans lillebror tror jag. Jonte och Bea kanske skulle med dom också :) tyvärr så kostar det typ 80:- men det ska nog gå bra ändå!

Illustrator

image413

A Cinderella Story

Jag kan se den här filmen om och om igen! älskaren

image412

Nicky Hilton svälter sig själv

Alltså ser hon inte själv hur sjukt det ser ut? Kolla in benen!

image411

Guess who?

Vem har vi här då? förslag?

image410

Extrajobb

Gårkvällen var väldigt mysig och jag har längtat efter en dag då man bara får ösa ur sig allt man tänker!

Idag har jag varit och fixat jobb, gick mycket smidigare än vad jag någonsin förväntat mig. Kanske inte världens bästa jobb men det är sannerligen bättre än ingenting! jag har också upptäckt hur sjukt roligt det är med Illustrator, jag trode aldrig att jag skulle lära mig Pen Tool men igår eftermiddag så satt det bara i huvuvdet hur man gjorde! underbart! Tränar lite på olika ansikten innan jag sätter mig in i hur man gör med hår, kropp, färgskillnader och nivåer ;p

Jude Law, illustrator

Jag vågar mig inte på håret ännu men snart så! ;p
Det går sakta framåt. Jude Law

image409

RSS 2.0