2 dagar kvar!

Igårkväll när jag slutade jobba åkte jag ut till mamma och pappa, där var det fest, Malin, Tobbe, Ulf, Britt, Johan, Joel, Amanda och Emelie var där. Amanda, Emelie och Joel sov som stockar och syskonen med sina respektive satsade på champagnen för att fira husköp och diverse!

Imorse när jag vaknade busade jag lite med Joel och hittade ett par gamla bilar som Anton lekte med när han var liten, Joel fick ta med sig dom hem :)

Jag har varit och hämtat ut pengar, köpt matskål, leversnyttar och tuggben till Java och sedan åkte jag iväg till jobbet igen.

Nu har jag precis kommit hem igen men johan är inte hemma, känns tråkigt att sitta här själv men han kommer väl snart :) Imorgon jobbar jag 10-15, ganska skönt men jag är rätt less nu, har jobbat varenda dag den här veckan, men det är det kanske värt, på måndag ska vi hämta lillan, som jag längtar!

Funderar på om jag kanske ska ta och klippa mig snart, hittade en bild på en frisyr som jag verkligen saknar!



Nej, nu ska jag gå och städa lägenheten, dags för lite nattstäd :P

puss ♥

klotång och kompostgaller

Idag har jag plockat upp det sista ur mina kartonger, det enda som saknas är alla mina glas osv men det får vänta tils vi köpt ett vitrinskåp :)

Nu har jag precis varit på Loboo och pratat med Katta, vi bestämde att jag skulle höra av mig då jag kommit hem med Java och jag köpte även en klotång som hon rekomenderade. Efter det åkte jag på plantagen och köpte ett kompostgaller.

Klockan fem börjar jag jobba, det känns lite tungt för tillfället men jag vet ju att när jag väl är där så är det helt okej.

puss ♥

Nya saker till lillan

Dagarna går väldigt sakta nu, det känns som att tiden står stilla. försöker ständigt göra något för att tiden ska gå fortfare, packar upp mina saker ur flyttlådorna, städar tvättstugan, planerar vitrinskåp, jobbar, spelar sims osv,osv.

Jag vill bara att det ska bli måndag!

Igår meddelade uppfödaren att ögonspegligen gick bra, alla valparna var UA, det känns väldigt positivt! (och vi fick en underbar bild på lillan)

Idag funderar jag på om jag ska åka runt och köpa leksaker, en bädd och hundgodis.
I måndags var vi och köpte en hundbur, ett koppel och en resevattenflaska, det måste varje hundägare ha ;D

 
 

HUNDVALP!

Idag har vi varit i Sundsvall och kollat på lilla valpen, hon är så underbart söt att jag kunde verkligen inte slita mig där ifrån, vi satt där i 2-3 timmar och bara busade, pratade osv.  Jag och Johan bara tittade på varandra och då bestämde vi oss.

På Måndag ska vi hämta henne!

Nu har Nicklas och Johanna varit här, vi har suttit och pratat en hel del och johanna har berättat en massa viktiga saker som hon lärt Solo, det är så tur att jag har henne! jag är jättenervös inför måndag, verkligen!



Vi har bestämt att hon ska heta Java :)

läääängtar tills tisdag!

På tisdag ska vi åka till Sundsvall och titta på lilla Thea, jag längtar så otroligt mycket!
Både jag och Johan hoppas innerligt att hon är som uppfödaren beskrivit henne, om så är fallet kommer vi att hämta henne till helgen!

Nu har jag städat ur rummet hos mamma och pappa, lillebror fick mitt stora rum istället och det är vettigt eftersom att jag ändå aldrig är där. Det känns konstigt att jag kommer att bo här på riktigt nu men samtidigt är det inte så stor förändring då jag trivs otroligt bra här och spenderar största delen av min tid här.

Idag har jag jobbat, det var kaos under lunchrushen men vi som jobbade utgjorde ett bra team :)

Efter jobbet åkte jag till mamma och pappa för att packa mina saker och nina kom över för att hjälpa mig. Jag har aldrig flyttat i hela mitt liv och har igen aning om hur man packar effektivast men nina hon är flyttmästare! Det gick väldigt snabbt och nu har jag fyllt lägenheten med lådor!

Nu ska jag fortsätta packa upp mina böcker =)

Puss ♥

Sheltievalpppppp

Snart är hon kanske min




snart semesterrrrr

Idag har jag varit och jobbat, är jätteförkyld och det kändes som att tiden stod stilla men nu är jag hemma!

Har köpt blomjord så jag ska sätta om nästan alla mina blommor, då kanske dom överlever att jag åker bort i 2½ vecka! Johan är på afterwork och jag ska städa hela lägenheten så är det gjort, tvätta måste jag också göra, inget av det känns särskilt roligt faktiskt men måste göras :)

Jag har inte ens börjat fundera på packning även fast vi kanske åker i övermorgon, men jag kan som inte börja packa förän allting är tvättat.

Nu ska jag gå och göra något vettigt av den här eftermiddagen

puss ♥

Äntligen har lillan kommit till jorden

GRATTIS ROBIN!

jag är så glad för din skull, vågar inte ringa nu klockan är lite mycket men jag hör av mig imorgon!


RSS 2.0