Bebiskusin!

Äntligen har jag fått min efterlängtade kusin! han är så bedårande, som en liten docka!
Joel Eklund, jag ska lära dig allt jag kan!

image473

dagens citat

"Den som har planterat
trädet får sällan smaka frukten."

Lillen!

Åh, ikväll ska jag äntligen få träffa lillpajken! Min faster och farbror fick en liten bebis i lördags :) Ikväll ska jag dela ut sista reklamen, sa upp mig idag och har två veckors uppsägningstid så det är ett tag kvar innan jag får slippa alltihop.

Jag känner mig lite frustrerad, alla taggar morgondagen men jag kan inte hålla med, varför?
Imorgon vill jag sova.

dagens citat

idag är inte en dag man vill jobba, jag vill bara krypa ännu längre ner under täcket, zappa mellan kanalerna och bara mysa. Jag hatar att stressa.

onödigaste inlägget jag någonsin skrivit men fyfan alltså, har sjukt tråkigt..

Dagens Citat
"Man gör inga mål i utvisningsbåset."

Mysjohanna

Idag är en slapp dag, jag gjorde nationella i engelska B imorse. och nu ligger jag i johans säng och tittar på tv :) Snart drar det igång med jobb och stress, imorgon ska jag säga upp mig från SDR, sådeså. jag är så sjukt less på att slava för familjerna på skeppsgatan nu så jag vill bara kräkas! Nej, imorgon är det nya tag!

Idag har jag alla tre jobben att sköta, ska först jobba på donken till sju sedan ska jag städa trappuppgångarna och efter det ska jag dela reklamen på teg. hatare. Imorgon ska vi även ta tag i tränandet :)

dagens citat

"En vän är en som
vet allt om en och
ändå tycker om en."

Gårdagens IKEA

Igår ägnade vi hela dagen till att påbörja lägenhetsinköpen! Ikea för hela slanten!
Det blev massa småsaker typ vinglas, dricksglas, bakformar, decilitermått med magneter (viktigt), bestick osvosv. men det blev även 2 sängar, nya täcken, lakan, påslakan, en bokhylla, en vardagsrumsmatta. jag kan fortsätta i evigheter. vi var fem stycken som kom ut därifrån med 10 vagnar tillsammans, det säger en hel del om vad vi ägnade gårdagen åt!

image468

image470

image471

image469

image472

Slaveri

Jag vet inte men jag känner igen det här från någonstans?

Snodde den från Egoina, sry men jag kunde inte låta bli!

image467

klar med designen :)

Nu har jag äntligen blivit klar med designen, blev väl kanske inte riktigt som jag hade hoppats men det får duga, nu tänker jag inte påta på mer med den :)

Ikväll har jag och nina pluggat lite, jag är väl inte världens bästa eftersom att jag alltid ska skriva så noggrant.. Nina däremot är en hejare på att skriva fort, synd bara att man aldrig kan läsa vad hon har skrivit. Vi var på ÖB i eftermiddag och bunkrade upp med godis som vi bara fick äta när vi pluggade så tyvärr måste jag lägga bort allt mitt godis nu :(

Imorgon ska jag först in till stan och städa, sedan ska jag till skolan och äta lunch för att sedan dra vidare till McD och jobba.. jobbar 14-19.15, inte så roligt men det måste göras!

Btw så har jag fått två lönebesked idag, från SDR fick jag typ 900:- för 1 månad och från Universitetet fick jag 1692:- för 1½ dag, fråga mig gärna hur mycket hellre jag kuverterar!?

Kanske inte borde ha delat med mig av detta egentligen men det är ju inte en jävel som läser min blogg så det spelar väl kanske ändå ingen roll!

Nu går jag och lägger mig, godnatt.

Snart beach '08

Åh, äntligen har jag fått mina pengar från SDR! det fattas fortfarande en månadslön men det är iaf en bra början ;p

Idag skiner solen som aldrig förr och jag slår vad om att folk inom några veckor kommer att åka ut till bettan, det kommer iaf jag! Idag ska jag plugga som bara den för att hinna ikapp, ringde på praktiken idag och sa att jag skulle ägna mig åt skolan istället, det lät inte som ett problem. Förstår ifall dom inte gillar att jag är borta från praktiken men jag måste ju säga att just nu är skolan viktigare. kan inte ägna mig åt 4 saker samtidigt, kommer få magsår snart.

Nej, Näthandel A, here i come!

Nu är det sommar!

Sommaren är här nu och min gissning är att den har kommit för att stanna! Idag har jag gjort nationella, det gick bra och jag hoppas på det bästa. Efter provet gick vi ner på stan och köpte öl, jag har suttit och käkat glass, killarna har druckit carlsberg, det är sommarstämning på gång känner jag!

Nina ska göra något spännande arbete till skolan om flytten så hon ska följa mig idag till bostaden, vi ska kika på tapeter inför resan till IKEA. Vi vill som veta vad man har för färger att gå på :)

Nu ser jag att det har börjat blåsa lite ute, det är inte bra, inte alls! borde kanske gå ut på baksidag och sätta mig någonstans där det är lä och läsa en bok eller något!

Have it good, som vi säger i sweden!

gårdagens utgång

Nu har det varit stilla med bloggandet!

igår var det utgång av rang, hamnade på konstiga ställen och 05.35 tog jag av mig kläderna och gled in under täcket. upp igen klockan 10.00 för att åka och jobba, efter jobbet jobbade jag vidare med reklamen. har aldrig sett nina så trött som idag! helt otroligt

Nu ska jag åka till johan, han blev arg när jag sa att jag inte skulle komma, bäst att packa och fara nurå.


Puss

Dilemma!

Oj vilken tung dag! Det blir ingen reklamutdelning idag som jag tidigare tänkt. det går bara inte. Nu vill jag bara att nina ska ringa mig så vi kan ta en promenad eller ha en picknick! Tror att jag ska baka något tills hon kommer hem, vem vet, hon kanske redan är hemma. jag bör ringa.

Jag har ett litet dilemma just nu! Jag och nina ska ju inte till England utan vi siktar på en sista minuten istället med hennes mamma och hennes kompis, en vecka i grekland eller så :) nu frågar mamma om jag vill följa med till Italien och Kroatien i 2 veckor, problemet är bara att mamma säger att jag måste välja ett av alternativen! Vad gör man? idag vill jag bara gråta, det har jag gjort. Mot Johans hals, det kändes bra att få vara liten en stund.

Nina, lätta upp min dag några kilo.

image462

reklamjohanna

Har fått reklamen som ska sorteras nu, 12 trycksaker, jag tror att det är rekord. Nina har räknat ut hennes vikt men jag vågar fasen inte, då kommer jag bara bli förbannad för att jag får för lite betalt. Kul att ställa sig och sortera det där imorgonbitti! väldigt roligt! Dessutom kan jag skryta över att jag har gjort 6 tal i matten nu och läst lite ur näthandelsboken.

Imorgon måste jag springa, träna, vad som helst bara jag går ur mig allt!
just nu är jag på nickelbackhumör så det är Animals som spelas på högsta volym, det är skönt!
Imorgon blir det dessutom ingen praktik, ska på skolan och ta igen allting jag missat, hoppas bara att robin kan koncentrera mig, kan inte han kan inte jag.


Sunkissed?

Som sagt så har jag solat idag, suttit ute i 2 timmar och faktiskt fått lite färg. Har man väl börjat är det svårt att sluta så.. jag vet att stinalee skriver om Aco Sunkissed, själv har jag funderat på att köpa den men är den verkligen bra? har hört andra som tycker om den men man vet ju aldrig. någon som kan berätta för mig ifall jag ska köpa den eller inte? är det värt att försöka? :)

image461

Vilken sommardag!

Alltså nu sitter jag ute på altanen och det har nu stigit till 20 grader! sitter alltså uppe i norrland med 20 grader fast det bara är april, det är inte sant. knappt så att jag kan förstå det själv. Hur skönt som helst! Idag är jag ledig, eller ledig och ledig vet jag inte men jag har iaf inga lektioner (som vanligt) den enda tiden jag ska passa idag är mötet med min mentor och min mattelärare. Förhoppningsvis har också skolans APU-ansvarige pratat med min chef och fixat så att det är okej att jag inte gör praktiken på fredagarna utan är på skolan så jag kan göra bort mina restprov. nu är det många funderingar i mitt huvud. jag vill passa på att välkomna min mentor, Margareta, till min blogg. Jag vet inte om det är positivt eller negativt att hon läser den här men paff blev jag iaf när hon sa att hon hade läst den!

Shit, jag kan inte sitta här och skiva mer, nu ska jag njuta av det fina vädret. känns konstigt att sitta i linne och svettas redan i april. Nu längtar jag tills det är sånt här väder VARJE dag!

image460

dagens citat

Dagens citat

"Få människor lever idag, de flesta förbereder sig för att leva i morgon."
källa: J Swift 

Soffköp + matgruppsfunderingar

Igår var ju jag och johan på mariedal och kikade på möbler, vi hittade den här soffan som båda föll för direkt, hoppas innerligt att det blir den här! skulle passa perfekt!

image458

Vi kikade ju även på en matgrupp som är hur snygg som helst, det finns en annan också, matgruppen Adam. Den är jäkligt glassig den med! det står mellan dom två, skinn eller tyg.......

image459

picknickkorgen

Idag när jag och nina delade ut resten av extradistriktet så blev vi helt plötsligt klara! Medans vi väntade på pappa som kom vi på den fiffiga idéen att sitta i vagnarna, det är sjukt najs!

pappa: Men! vad gör ni...?!
nina och johanna i kör: vi chillar!

jag tror att alla ser hur chill det faktiskt är!

image457

100 rabattkuponger på McD

Nu har jag varit ute med reklamen på mitt eget distrikt, gick rätt bra men fy tusan så sliten man känner sig när man kommer hem! du gjorde det strongt igår nina, det måste jag säga! jag kan också meddela alla i bloggvärlden att jag har ca 100 rabattkuponger på mcdonalds som har blivit över sedan reklamutdelningen. Jag bjuuuussa!

Världens sämsta jobb

Igår firade jag och johan 3 år och det känns fortfarande helt rätt! Vi var och kikade på möbler och sedan köpte vi en tårta och åkte hem. Runt sju på kvällen så åkte jag till böleäng där vi delade ut skitreklam till det absolut konstigaste distriktet i hela umeå, idioti! efter halva distriktet hade vi hållt på i nästan 3 timmar, det snöade, det var kallt och Trädgård i Norr har den absolut mest korkade broschyren i hela världen. Om du som har gjort den ser detta så tycker jag att du kan stoppa upp den någonstans. Den ryms ju inte ens i brevlådorna. vi fick göra klart andra halvan av distriktet runt tre idag efter att jag avslutat mitt pass på McD. Nu ska jag trycka i mig en korv med bröd och sedan börja sortera reklamen som ska ut ikväll på mitt egna distrikt, KUL.

Btw så har jag fått världens skönaste skor idag, dessa ska absolut testas ikväll!

Nina bjussa på dansen!

Nu taggar jag till inför imorgon, jag tror att det kommer att bli toppen! blir fest med alla gamla bestfriends, hur roligt som helst! Vi ska bada badtunna och dansa tills benen trillar loss, särskillt Nina för hon bju mest på dans!

image456

Misha Bartons navel

Är det bara jag som är knäpp eller sitter Misha Bartons navel väldigt högt upp? underligt..

Sista minuten

Jaha, det blir ingen resa till Bournemouth med EF... Nu är vi alla så less på att måsta krångla så sjukt mycket bara för att få komma iväg på en spårkresa. Vi åker nog på en sista minuten istället :)

image455

Pengar rullar in

Nu har jag suttit här och klurat ut hur mycket jag kommer att tjäna den här månaden och även fast jag räknat bort praktiken jag har torsdag och fredag så klarar jag mig perfekt alltså! jag trodde inte att det skulle skrapas ihop såhär mycket pengar innan sommaren, toppen! Jag har spanat in en jacka på HM som jag vill ha, jag tror att jag går och köper den imorgon faktiskt. Ska kolla om Cissi jobbar imorgon, då får hon följa med som smakråd på lunchen :)

Idag har jag lärt mig göra BigMac för alla som är intresserade!

image454


Språkresan

Att det skulle vara såhär mycket problem med att få resa med EF till england hade jag aldrig anat. Man betalar för en sak men får en helt annan grej, dessutom blir det nya valet dyrare än det andra. snacka om att EF mjölkar sina kunder på pengar. imorgon ska jag ringa dit och höra vad det egentligen är vi betalar för och kanske förhandla mig till ett bättre pris. dom skickar fel räkningar och följer inte ens sina egna avtal. det är synd att man måste göra sin resa själv när man ändå betalar så mycket pengar.. Vi borde få lön av EF för tiden vi lägger ner på att fixa reseplaneringen som är deras egentliga uppgift. Hoppas bara att det blir bra väder när vi ska dit, annars gråter jag.

Nu ska jag sätta mig ner med projektarbetet till Näthandel A

haregött hej!

My Blueberry Nights

Åh, jag funderar på ifall jag ska gå och lägga mig nu så jag hinner se en film innan jag somnar! Jag tror att det lutar åt My Blueberry Nights, ny film med bl a Jude Law, Norah Jones mfl. :) Hoppas bara att den är så bra som jag vill att den ska vara!

image452  image453


Uppdatering

Eftersom att man inte uppdaterar så mycket bilder från mobilen så tänkte jag dela med mig av lite viktiga bilder jag har där för en gångs skull. njut

image449

image450

image451

Victoria's Secret

Funderar på om man ska beställa en ny bikini till england.. vill, men borde spara pengarna!

image448

Bort från Sverige

Alltså jag älskar att trotts allt krångel så ska vi till Bournemouth! vi ska bort från sverige, skitsverige för att istället upptäcka nya fräsha ställlen! underbart

Idag kan jag lova er att vädret är så dåligt att jag nästan mår illa. man blir åksjuk av att titta ut genom fönstret, träden svajar, husen med. Sämre väder får man leta länge efter!

Mamma kommer snart och hämtar mig, jag hoppas att hon kommer tidigare än hon sa då ska jag springa in på åkerbloms och köpa mig en almenacka, jag kan inte strukturera upp allt i huvudet längre, får nästan ont i magen när jag tänker på vad det är jag ska göra under veckan. I denna almenacka så ska jag skriva upp exakt allt, jag ska också följa den till punkt och pricka, skriver jag träning så är det träning som gäller, skriver jag sova så är det också sova som gäller. allt ska skrivas ner i denna lilla bok. synd bara att dom är så otroligt dyra :O nästan så man trillar baklänges!

Nej, nu kommer mamma, dags att bege sig.

image447

Paaartey!

image444

image445

Flyttaflyttaflytta

Nu vill jag flytta. jag vill inte bo här längre, jag vill påbörja ett eget liv, klara mig själv liksom. Jag tror att det skulle gå förvånansvärt bra faktiskt. Jag måste börja fundera igenom hur mycket jag egentligen tjänar på en månad och hur mycket jag kanske kommer att tjäna på McD. kanske har jag råd att bidra med hyra osv, kanske kanske. Jag har ju studiebidraget så det bidrar ju en hel del det med men fortfarande är man ju fattig. Efter England hoppas jag att jag har råd. Mamma verkar vara redo att släppa iväg mig iaf, det är skönt att veta!

Jag har fortfarande inte sorterat klart reklamen och har egentligen inga större planer på att skynda mig att görare heller. fy så tråkigt det är! löneförhöjning tack!? kan man få det som reklamutdelare, det tvivlar jag på.......
Åh, ge mig 20 papp/månaden så är jag nöjd sen. (skulle även kunna tänka mig ännu högre belopp)

Nej, nu måste jag ta mig i kragen, reklam it is!

reklam

usch, så sjukt tråkigt det är att sortera reklam, det finns inget positivt alls i detta skitgöra! iofs så är det väldigt enkelt i veckan men det spelar ingen roll. fingrarna torkar ut!

om en vecka har jag och johan varit tillsammans i 3 år, han ska få något riktigt fint, HOPPAS jag :) jag vet vad jag ska ge honom men jag har ingen aning om vad det kostar.. :/ kanske inte lika kul..

Första dagen

Första dagen på McDonalds avklarat, det gick smärtfritt och jag känner att jag kommer att trivas bland personerna där! Jag har haft en jättebra dag men ont i fötterna har jag som aldrig förr! Jag vill fara och träna men det går inte att kontakta Nina. Vad göres?

det här blev ett enormt tråkigt inlägg, kanske får lägga in en rolig bild för att lätta upp stämmningen?

image443

Shopping på cubus

äntligen säger jag bara! äntligen har jag fått strosa omkring inne på cubus, hur kommer det sig att jag alltid hittar fina kläder där? Det första jag fick se när jag klev in i butiken var en grön kofta (modell lång)  och såklart så finns det ALLTID plats för nya underkläder i min garderob. Först så hittade jag ingenting eftersom att jag kände mig så stressad av någon konstig anledning, jag gick omkring en stund med mamma och mormors syster på lite andra butiker och sedan gick dom iväg till typ ica och köpte mat, då sa jag att jag skulle komma hem till mormor lite senare. Jag gick tillbaka till cubus och där hittade jag min favorit BH fast bara vit och den där gröna koftan som jag tidigare hängt iväg för att jag blev tvärsnål.
Det slutade med att när jag gått hem med underkläderna och satt vid middagen så ångrade jag mig så sjukt mycket, en halvtimme innan stängning traskade jag in till stan igen och köpte koftan! tur att jag gjorde det, annars hade jag ångrat mig!

Jag vet egentligen inte varför jag snålar in så sjukt mycket med pengarna, jag tror att det har blivit en vana.

Thailand

Ta mig dit nu, nu längtar jag tillbaks som aldrig förr! jag vill uppleva paradiset igen!
Jag känner mig lagomt avundsjuk på Stina-Lee... Stoppa ner mig i din resväska!

image442

Try the priest

Alltså egentligen så kan jag inte hålla inne med en grej längre,
måste få skriva allt som jag går runt och trallar på. Alla måste se Sweeney Todd!

MRS. LOVETT: Seems a downright shame...
TODD: Shame?
LOVETT: Seems an awful waste...
Such a nice, plump frame Wot's 'is name has... Had... Has!
Nor it can't be traced...
Bus'ness needs a lift, Debts to be erased...
Think of it as thrift,
As a gift, If you get my drift!
Seems an awful waste...
I mean, with the price of meat
What it is, When you get it,
If you get it...

TODD: HAH!
LOVETT: Good, you got it!
Take, for instance, Mrs. Mooney and her pie shop!
Bus'ness never better using only pussycats and toast!
now a pussy's good for maybe six or seven at the most!
And I'm sure they can't compare as far as taste!
TODD: Mrs. Lovett, what a charming notion
LOVETT: Well, it does seem a waste...
TODD: Eminently practical And yet appropriate as always!
LOVETT: It's an idea...
TODD: Mrs. Lovett, how I've lived
Without you all these years, I'll never know!
How delectable! Also undetectable!
LOVETT: Think about it! Lots of other gentlemen'll
Soon be comin' for a shave, Won't they?
Think of All them Pies!
TODD: How choice! How Rare!
TODD: For what's the sound of the world out there?
LOVETT: What, Mr. Todd? What, Mr. Todd? What is that sound?
TODD: Those crunching noises pervading the air!
LOVETT: Yes, Mr. Todd! Yes, Mr. Todd! Yes, all around!
TODD: It's man devouring man, my dear!
BOTH:  but who are we to deny it in here?

TODD: (spoken) These are desperate times, Mrs. Lovett, and desperate measures are called for!
LOVETT: Here we are! Hot out of the oven!
TODD: What is that?
LOVETT: It's priest. Have a little priest.
TODD: Is it really good?
LOVETT: Sir, it's too good, at least!
Then again, they don't commit sins of the flesh,
So it's pretty fresh.
TODD: Awful lot of fat.
LOVETT: Only where it sat.
TODD: Haven't you got poet, or something like that?
LOVETT: No, y'see, the trouble with poet is 'Ow do you know it's deceased? Try the priest! 
LOVETT: Lawyer's rather nice.
TODD: If it's for a price.
LOVETT: Order something else, though, to follow,
Since no one should swallow it twice!
TODD: Anything that's lean.
LOVETT: Well, then, if you're British and loyal,
You might enjoy Royal Marine!
Anyway, it's clean. Though of course,
it tastes of wherever it's been!
TODD: Is that squire, On the fire?
LOVETT: Mercy no, sir, look closer, You'll notice it's grocer!
TODD: Looks thicker, More like vicar!
 LOVETT: No, it has to be grocer, It's green!
TODD: The history of the world, my love
LOVETT: Save a lot of graves, Do a lot of relatives favors!
TODD: Is those below serving those up above!
LOVETT: Ev'rybody shaves, So there should be plenty of flavors!
TODD: How gratifying for once to know
BOTH: That those above will serve those down below!

TODD: What is that?
LOVETT: It's fop. Finest in the shop.
 And we have some shepherd's pie peppered
With actual shepherd on top!
And I've just begun..
Here's the politician, so oily It's served with a doily, Have one!
TODD: Put it on a bun.
Well, you never know if it's going to run!
LOVETT: Try the friar, Fried, it's drier!
TODD: No, the clergy is really
Too coarse and too mealy!
LOVETT: Then actor, That's compacter!
TODD: Yes, and always arrives overdone!
I'll come again when you have JUDGE on the menu!

TODD: Have charity towards the world, my pet!
 LOVETT: Yes, yes, I know, my love!
TODD: We'll take the customers that we can get!
LOVETT: High-born and low, my love!
TODD: We'll not discriminate great from small!
No, we'll serve anyone,
Meaning anyone,
BOTH: And to anyone At all!

Introduktion på Donken

Nu har jag kommit hem från introduktionskursen på Donken, ägit,ägit!
Helt okej lön och arbetstiderna är väldigt flexibla, det gillar fröken Åström :)

Jag har hunnit städa idag också, det känns toppenbra, jag har dessutom fått lön för x antal månader, det känns ännu bättre, jag ska bli rik!

Det blir bara bättre och bättre, imorgon ska jag och mamma till skellefteå! Cubus, here I come!

Tack för fredagen!

Helgen har varit så sjukt stressig och det känns som att jag har jobbat hela lovet. Jag och nina tog på oss ett extradistrikt för SDR, det var det absolut värsta destriktet, fy tusan. Och på söndagen så hälpte jag min kusin och hennes pappa med flytt, känns som att jag inte har hunnit andas.

Fredagen var bra, den tackar jag för! Lördagen däremot var väl kanske inte lika toppen...

image441

RSS 2.0