do you wanna die happy?

God morgon :)

Idag är yran i full gång men vädret är jättetråkigt.. Johan är sugen på att åka iväg med husvagnen, mamma och pappa ska dit med husbilen. Det skulle ju vara väääldigt mysigt men samtidigt så är jag ju liiite partysugen måste jag ju erkänna. Måste höra vad kvinnan på andra sidan kvarteret har för planer.

Johan är och hjälper hans pappa med någonting och jag borde väl egentligen göra mig i ordning och cykla ner på stan en snabbis, ska köpa en morsdagspresent till mamma och jag vet precis vad hon ska få.

Nej, nu borde jag snygga till mig! puss

One Piece

Mina vänner!

Jag är fruktansvärt sugen på att köpa mig en One Piece! Vet dock inte vilken färg jag är sugen på och jag undrar verkligen hur storlekarna är. Har läst mig till att dom är väldigt stora och jag känner att jag vill ändå inte ha den för slapp. Någon som vet hur storlekarna är?


Den här är jag mest sugen på! Dock är den lite dyrare.. ^


Eller denna som är marinblå, bara enkel utan tryck. Vill nog ha en mörk färg. ^

Eller den här enkla svarta med vit luva. ^

18.27

Nu har jag städat lite här hemma men det känns som att när man städar själv så är det så sjuuuukt mycket! vardagsrummet är iaf dammtorkat, dammsugit och jag har snyggat till i soffan lite. Har även bytt bilder i fotoramarna på tvbänken. Johan kommer ju hem från Barcelona idag så jag ska äntligen åka och hämta honom på flyget och sedan ska vi direkt till Ica Maxi och handla inför hans födelsedag imorgon!







Puss!

prinsessan på ärten?

Vi har att göra med en livsnjutare!



Jag har gjort en liten hög av filtar och vem lägger sig inte där?
Ganska skönt!

regn

Idag är det grått och ruskigt ute. Känner att jag ska styra upp vädret i mitt huvud istället. Idag blir det nytt nagellack på naglarna och färgglada kläder sedan ska jag ut på ärenden! pusss

London

Resan var fantastisk! Vi shoppade helt galet mycket och fick känna lite på pulsen i storstan! Jag känner bara att jag vill tillbaka på en gång! Älskade, älskade rödtott! PUSSSS










Idag är det dags!

Idag kära vänner är det dags! Idag åker jag och älskade Nina till London över helgen och det ska bli helt fantastiskt! Väskan är snart färdigpackad och jag ska bara hoppa in i duschen så är jag också redo :)



Au Revoir !

RSS 2.0