Effektiv dag

God afton, mina kära!

Idag skulle jag ha gjort högskoleprovet men när jag klev upp imorse så kände jag bara nej. Hur mycket jag än hade övat och förberett mig så känns det som att det ändå inte hade gått vägen. Jag tog av mig alla kläder, släppte ut håret igen och kröp tillbaks till sängen. Just då hade jag världens ångest över att jag inte tog mig i kragen och bara åkte dit men såhär i efterhand så känns det bra. Jag skulle bara dra ner mitt eget självförtroende genom att prestera halvbra.

Istället har jag rensat ut lite gamla lik ur garderoben som vi skickade iväg på myrorna idag, vi har varit och slängt kartonger och annat skit som legat och samlat damm. Vi har varit och shoppat lite, Johan en sväng på bolaget och jag på H&M och Lindex. Vi har till och med hunnit vara en sväng på NK för lite fika. Ikväll är det förfest här och vi har laddat med halloweenbål och spindelnät. Dock blir det ingen maskerad, jag vill inviga min nya kavaj som jag köpt!

Nu ska jag gå ner och byta tvätt i tvättstugan, sedan renbädda sängen och efter det blir det duschen!

Adios! ♥

Nytt i garderoben snart?

Jag är så himla sugen på att köpa något fint att ha på mig i helgen, det är dags för något nytt, lite roligare plagg i min garderob nu! Svart som vanligt..!





rebirth

Då gör vi ännu ett försök att återuppta den här bloggen!

Ikväll är Johan i Uppsala och jag och Java ligger i soffan och myser framför diverse serier och tv-program.
Det börjar dra ihop sig till Spanien-resan nu, det ska bli skönt!

RSS 2.0