dålig uppdatering

Hoppsan, jag har helt glömt bort min egen blogg. Även fast jag inte har jobbat på två dagar nu så har jag som inte hunnit skriva här. Jag har haft fullt upp att hålla mig uppdaterad på alla andras bloggar och sidor!

Vädret är inte så bra här uppe i umeå, det är faktiskt skitdåligt men snart kommer sommarvärmen sa aftonbladet så det hoppas jag innerligt att det gör. Snart blir det Juli och då kommer jag inte hinna sola mycket.... Har jobb nästan varje dag, 5-6timmarspass mitt på dagen och utöver det så åker jag ju faktiskt till Italien och Kroatien i två veckor! Det här sommarlover kommer att gå hysteriskt fort!

daysdyasdays

Idag har varit en supermysig dag!

Jag och Johan låg och drog oss länge imorse, sedan åt vi frukost ute på balkongen. Vid lunch så gick vi till Pion, jag åt en halv pizza och sedan gick vi till plantagen :) Vi köpte en spalje som vi ska ha någon klätterväxt i och efter det så gick vi in på toyota och provsatt olika bilar! Johan har nog bestämt vilken han vill ha och jag tror det kommer att bli toppenbra! :)

Efter det så promenerade vi raskt hem och jag fick slänga på mig arbetskläderna och sedan köra i ilfart till jobbet, ändå kom jag en kvart försent :/

Nu tänkte jag gå och lägga mig för imorgon ska vi upp tidigt, iväg på picknick och sedan ska jag jobba till 18.00.

Furniturebox

Fastän vi inte ska prioritera soffan i lägenheten så kan jag inte låta bli att spana!
Har hittat en skitsnygg soffa som man kan köpa på avbetalning, tyvärr finns den bara i sthlm så jag antar att jag måste åka dit och provsitta! onödigt att beställa den om man inte vet ifall den är skön.

Tur att Johan kanske ska ner dit snart då! ;)

Nyttig dag

Någon sånhär nyttig dag tror jag inte jag har haft på länge! Imorse vaknade jag 10, klev upp och duschade, åt en filtalrik med myssli och ett bröd. Jag klädde på mig och skyndade mig till jobbet, där har jag slitit som ett djur! inne i värmen på McD är det vaaaaaaaarmt, det kan jag lova er! När jag kom hem så tog jag med mig troja ut på en joggingtur så vi har varit ute och sprungit i 50 minuter :) detta avslutas nyttigt nog med en jordgubb/hallon smoothie och massor med vatten!

Måste börja motionera mera!


Celebrate the summer

Kan knappt tro att det är sant, det har inte riktigt sjunkit in ännu men det är fan sommarlov!
jag undrar verkligen vad som kommer att hända under sommaren, det enda jag vet är att Troja ska få åka på sommarkollo i två veckor hos Johanna och Solo och att jag ska åka till Kroatien och leva livet i en solstol. Sedan hoppas jag innerligt att vi faktiskt kommer att spendera en vecka i Turkiet med Nicklas och Johanna efter sommaren, det skulle vara grymt kul!


Nya blommor till balkongen

Nu har vi varit och köpt blommor till balkongen! Hittade snygga billiga lerkrukor som jag tänkte måla i någon passande färg sedan ska dessa hängas upp ute! Johan fick välja blommor och det blev 2 knallrosa surfinia :)

Ikväll ska jag jobba vilket inte kändes särskillt lustfyllt men som tur är det bara typ 3 timmar! Har många pass inbokade framöver så jag hoppas på ett riktigt stort + på mitt konto i slutet av månaden. Mp3n jag budade på har jag ju fått hem nu och den funkar perfekt, det är samma menyer och allting som min förra hade fast den här är snyggare!


Skolavslutning 2008


Joel 41 dagar gammal

Solstrålen har blivit större!
Hoppas nu att lilla familjen Eklund kommer och hälsar på oss i helgen! :)


Min alldeles egna student!

Stoltare flickvän får man leta efter!
Hjärtat var så himla fin igår, jag kunde inte slita blicken från honom.
Det är inte ofta man ser sådan innerlig lycka i någons ansikte!


studenten

Idag tar johan studenten och jag är så stolt över honom! :) jag tror att det här kommer att bli en toppenkäll även fast det ser lite trassligt ut!
Nu ska jag städa lägenheten, göra frukost, sminka mig och fixa håret! :)

Återkommer med bilder imorgon!

!!!!

Åh, ni fattar inte hur fint det ärrrrr! älskardet hur mycket som helst. jag vill spendera all min lediga tid där. vet inte riktigt vad jag ska skriva men för att sammanfatta dom senaste dagarna så har det sannerligen varit fullt upp!
Vi har skruvat ihop möbler, varit i skolan, skruvat möbler, handlat, lagat mat i vårat stora underbara kök. det är det bästa, jag älskar köksmöbeln, kan titta på den hur mycket som helst!

Idag har jag, kak och erika suttit i parken och fikat, det var väldigt mysigt och jag gör mer än gärna om det!

ps. nina har bra humor, den bästa.


Flytt imorgon!

Imorgon är det flytt! jag längtar så jag spricker! det kommer bli så jääkla bra! vi ska hämta ut bordet, köpa nytt porslin, få ett separat sovrum, ett stort kök, ett kontor, tvättstuga, till och med en separat hall! det kommer förmodligen bli ett himla åkande imorgon, har många ärenden att uträtta!

I helgen har alla varit på yran, alla utom johanna. jag har suttit här hemma och gjort bort mina sista inlämningsuppgifter, pluggat inför prov osv. Nu är jag helt ikapp och har inga restarbeten kvar!
Imorgon är det prov i Ledarskap&Organisation, förmodligen kommer jag inte att klara det. jag vet inte ens vad jag ska plugga på :/  måste nog kolla igenom mina anteckningar en sväng innan jag går och lägger mig!



Godnatt mina vänner!

RSS 2.0