Kent i mars?

ÅH, kent ska ha 30 extra konserter!

    KENT, torsdag 6 mars 2008, kl 20.00
SWEDBANK ARENA, Örnsköldsvik

Happ nina, ska vi eller?

image229

Ljusfest

Har varit lite off på skrivarfronten, dags att ta tag i detta igen! Jag har varit på dagiset idag igen och jag började klockan 10 så jag gick dit men det var rätt skönt faktiskt :) Det har varit ljusfest idag och alla barnen är så duktiga på att sjunga julsånger, jag skäms lite över att jag inte försöker lära mig dom. Hur som helst har det varit en trevlig dag.

Jag rullade klart chokladtryfflarna jag och mamma gjorde igår och snart ska jag kliva upp ur soffan och baka lussebullar, jag är jättedålig på att baka bullar så vi får väl se hur det går ;)

chokladtryffel

Idag har jag varit på dagiset igen, det var trevligt! Det var dock inte lika trevligt när jag missade bussen, blev tvungen att gå hem. Känner nu att det kanske var lika bra. jag behövde nog lite frisk luft och motion.

Jag och mamma håller på att göra chokladtryfflar, jag hoppas att dom blir goda :)

image228

Sims 2

Jag sitter och spelar sims, har laddat ner hur mycket inredning och skit som helst, jag och johan bor i en lyxvilla och vi fick precis en liten unge! hade ingen "barnkammare" så nu har jag laddat ner massa barngrejer.
Nu ska jag sjunka in i spelet igen!

Kattungar!

Jag vill baka lussebullar! Finns det ingen som har ett specialrecept på lussebullar?
Ninas katt ska snart få ungar, tänk ändå så söta dom kommer att vara! småpluttar!

image227

Timbuktu ft. Arash - Baskon.mp3

Varför tycker jag så bra om den här låten?

Now everytime I see you,
even call me on the telephone.
I can take it easy, if you're leaving me the hell alone.
why you wont cease and assist
with the speach from your lips,
'cause i just see no reason for this.
my head is spinning,
all I want to do is relax.
why wont you take another man,
and find somebody new to attack?
now get up of my ear,
and get up and get going,
so i can kick my feet up and enjoy this next moment.

Stora beslut

Vi ska göra om i vårat kök, det har familjen pratat om sedan sommaren.
Varför händer det inget då? Jo, därför att min mamma måste fatta beslut om precis allting och tänka igenom saker i sin takt. Vi började smått sökande efter lite färger i somras, mamma söker fortfarande efter den rätta kulören. Jag har kommit med 120 olika förslag men inget duger för min lilla mor.
Jag måste nog ändå berömma henne lite också för hennes stora insats när det gällde att välja färg på köksluckorna, dom ska vara "Varmgrå", en färg som är lite grön, lite grå och lite vit. Väldigt ljus är den men faktiskt fin. Handtagen till har hon också bestämt. resten då? alla väggar? bänkskivan? inredningen?

Hon tar stora beslut varje dag, dessa måste övervägas noggrant.

image226

Väggmålningen snart klar

Gott folk, jag vill presentera mitt arbete för er!
Tyvärr är den inte helt klar ännu, jag jobbar på det. Jag får väl försöka lägga upp en bild senare på det färdiga resultatet. Detta ska bli min syssla idag.

image225

Fobiträning - Steg 2

Om en timme ska jag vara på fobiträningen, nu har jag klarat blodprov i fingrarna så nu ska vi för första gången prova att göra en sänka i armen. Jag har inte sovit mycket inatt kan jag säga, i drömmarna har jag suttit i ett trångt hörn, människor som står runt mig och tittar, skrattar. Jag känner mig inte ens lite taggad, nu vill jag bara skita i all den här träningen, säga att jag klarar mig. åherregud, bara jag tänker på det så känner jag mig svimmfärdig.

image224

Min nyfunna vän Chris

Jag har fått en vän!
En vän från Skottland!

Jag kan ju säga att han är inte tråkig, min vän. Nej, han heter Chris och är det roligaste ever!
Jag är just nu inne i mitt engelska esse, jag tänker just nu på engelska och jag har väldigt svårt att få fram svenska ord i detta underbara ögonblick. Han berättade att han en gång i sitt liv träffat två svenska killar som hette Kjell och Lars vilket jag finner lite frustrerande eftersom jag inte har träffat på en enda människa under 30 som heter Kjell. Lars är förståeligt men Kjell.
 Min nyfunna vän Chris är (som nina skulle ha uttryckt det) RAR.

Nybakta Scones

Nu har jag bakat dom där sconesen, dom har 5 minuter kvar i ugnen sedan ska dom stå och svalna lite. Det var rätt lätt att göra faktiskt, hoppas bara att dom blir goda ^^

Jag har suttit och tittat igenom säsong 12 av roomservice på kanal5's webtv och dom är riktigt duktiga, både johnnie och mattias men framförallt inredarna som kommer på alla fyndiga ideér! De gjorde om en lägenhet inredd i furu i typ jämtland eller någonstans. Den blev svart och orange typ, vitt också. Jääävligt snyggt! Jag önskar att dom kunde göra om hela vårat hus! :D det hade varit väldigt trevligt! Dessutom älskar jag den underbara gotländska dialekten!

image222

tatuering

Åh, jag hittade en bild på min tatuering och kom ihåg att den faktiskt är min. Vilken upptäkt.

image218



Justin Timberlake i NY

Oj, klockan har blivit mycket.. kanske ska jag lägga mig och läsa min bok, män som hatar kvinnor. Jag hoppas att det börjar hända lite i boken snart annars ger jag upp.

Haha, slet blicken från datorn en stund och tittade upp på tvn, dom visar konsert från Justin Timberlakes show i New York. Skålade tequila med publiken, höll tal osv. Det är underhållning gott folk!

image217

Akupressur?

Jag har så grymt ont i nacken och ryggen, jag vet inte hur jag ska göra för att jag ska slippa ha ont. Massage är en kortvarig lösning, kotknack är också en kortvarig lösning. Är det någon som testat akupressur, inte akupunktur? Fungerar det?

Jag längtar lite efter nina.

image216

Snälla tomten!

Alla har vi en önskelista :)

image213
image214
image215

Chokladscones

Jag hade tänkt göra lite scones imorgon, såg receptet på aftonbladet och tänkte att det kändes otroligt lockande. Sist jag åt det var jag typ 6 eller något, inte gammal alls men jag kommer ihåg att det var jättegott med mjölk till haha.

image210

4 dl vetemjöl
1 krm salt
2 msk strösocker
2 tsk bakpulver
50 g smör eller margarin
75 g mörk choklad
1 msk citronskal, finrivet
1,5 dl mjölk


Bilderna från igår

Lite bilder från igår :)

image205

     

På första bilden har vi Maria & Simon, Johanna & Nicklas
På andra bilden har vi Johanna & Nicklas
På den tredje bilden har vi en bild på Mig och Johan
Vi har på den fjärde bilden Johan och Nicklas
Och sist men absolut inte minst har vi lille Solo

Träna!

Jag har ätit så mycket kakor och mat idag att jag känner mig som ett stort berg! Det blev så mycket att nu mår jag illa.. Det har varit en mysig eftermiddag med mycket skratt, jag tycker om Johans släkt :) Hans mamma hade tagit en bild på oss när vi åkte till IKEA i slutet på sommaren, fick se den idag och den var verkligen jääääättefin! ska lägga upp den när jag får tillgång till den ;)

I veckan ska jag träna så jag brinner, jag ska cykla på motionscykeln, gå långa promenader med Troja, köra pilates och vara allmänt nyttig. Jag ska inte äta något onyttigt på hela veckan, ingenting starkt heller så jag slipper ha ont i magen.

image204

Ett mirakel har inträffat!

Japp, skönt att sova ut kan jag säga! Det har hänt ett mirakel, jag vaknade innan johan idag så nu är alla nöjda och glada. Johan står och steker ägg och bacon, det är han riktigt bra på <3

Snart ska vi göra oss i ordning för att fara på kalaset, jag längtar :)

Jag är lite nyfiken på er läsare, jag har fått 25 unika läsare men jag har ingen aning om vilka ni är! kan ni inte skriva en lite kommentar i min blogg så jag får se vilka ni är?

Bowlingkväll

Jag har haft jättemysigt med allihopa ikväll! Först gick jag och johan på balder och käkade taccobuffé med Imse, Johanna, Nicklas, Simon och Maria för att Nicklas fyllde år igår, det var jättemysigt! sedan gick vi hem till johan och käkade glass och lite sånt, efter det så åkte vi till bowlinghallen och bowlade gärnet, hur roligt som helst :)
Jag ägde alla.

Jag och Johan ska till hans mamma imorgon på kalas, det blir bra, Nicklas och Johanna ska kanske följa med! Det är helt sjukt hur mycket jag faktiskt saknar dom.

hur som helst så ska jag och hjärtat gå och lägga oss nu så vi orkar oss upp imorgon. jag lägger upp bilder från kvällen imorgon eller något.
Godnatt gott folk.

Älskade Gelénaglar

Satt precis och kollade igenom lite bilder och hittade en bild på mina naglar,
jag saknar dom lååånga som aldrig går sönder :)

image201

Hotelljul?

Idag är det jätteskönt väder ute, det är snö, rätt kallt inte jättemycket sol, bara sådär perfekt att man inte får ont i ögonen när man går ut. Mamma ringer just nu till min moster och morbror för att höra hur det blir på jul. Jag vill inte fira julafton med dom, jag vill fira min julafton i arjeplog, i snön med min faster och fabror. mamma oroar sig för att troja inte ska få följa med men alla som ska dit har typ minst två hundar och malin sa när vi var där att det var klart att våran hund också skulle följa med. Där uppe ska dom hyra hotellet för att det blir rätt mycket folk, gästerna får bo på hotellrummen, jacuzzin och bastun kommer att vara tillgängliga, precis som gymmet. Vi kommer garanterat att få köra massa skoter och fyrhjulingar. Det finns inget jag hellre vill.



Picassos outfit

Picasso ägde ikväll men kan någon berätta för mig vad hon hade på sig för transvestitoutfit första uppträdandet?
Jag gillar inte att klänningen döljde hennes kurvor och gav henne ett fyrkantigt manligt utseende, dessutom så i samband med detta så fick jag för mig att hennes superfina hår var en peruk. det förstörde lite av det perfekta.

Jag skrattar ihjäl mig när programledaren, juryn, producenterna och idolerna har diskreta bråk i direktsändning.
Det är TVunderhållning!

Ge mig ett jobb!

Jag är desperat efter ett extrajobb, jag kan jobba med precis vad som helst förrutom bajs, avlopp eller döda djur. Snälla kan någon ge mig ett jobb nu!!

image197

Ny hårfärg?

Blöh, jag känner mig inte alls pigg idag. Imorse när jag vaknade hade jag så jävla ont i magen. Jag blev förbannad och ringde till dagiset och sjukanmälde mig, efter det så ringde jag till vårdcentralen. Jag berättade om mitt problem och det första hon sa var magkatarr, hon förklarade hur jag skulle göra för att förbättra detta genom att äta på fasta tider, inte så mycket men ofta. Jag får inte äta starka saker, pizza är ett big no, no och samma sak gäller hamburgare.

ikväll ska jag och mamma ta bilen in till stan med troja. Jag ska jobba lite medan mamma är ute och går långpromenad med troja sedan ska vi mötas på torget och jag ska gå och köpa hårfärg tror jag, vad tycker ni gott folk? ska jag behålla mitt blonda hår eller ska jag bli mörk igen? :)

Akademien för det okända

Är det någon annan än jag som tror på medium? Jag skulle hemskt gärna vilja testa gå till ett medium och se om det fungerar och inte bara är på tv. Man vet ju aldrig om personerna fått veta innan om personen de ska berätta om. Bara för att programledaren alltid säger att mediet inte vet något så behöver inte det vara sant.

Någon som tror på detta?

Dear Santa

Dear Santa:

image196

Snälla parlinotomten! ge mig denna i julklapp!

Ljus eller mörkhårig?

Okej, nu är den stora frågan: Ljus eller mörk?

image192

image195

image193

image194

Now you tell me

Parlinos poesivinnare ;)

Jag känner att bloggandet går i vågor. Vissa dagar har jag absolut ingenting att skriva om och vissa kan jag skriva 10 inlägg på en kväll. Idag är det ju onsdag så jag har varit ledig, otroligt skönt! har tränat lite, lyssnat på grymt hög musik, varit ute på långpromenad med troja osv. Nu har jag suttit och tittat på Mile High och kan inte låta bli att dras med i brittiskan, jag längtar så mycket till resan!

Mamma och pappa är borta över natten så jag är ensam hemma, anton och hans kompis är visserligen hemma men jag vet inte om dessa två underliga ting går under rubriken "människor". Så det är jag och djuren ikväll. Någon som har bra tvtips?

Jag ska passa på att gratulera min älskade pojkvän för priset han vann idag! 2000 gratis sms från parlino och en parlinotomte som han döpt till Inge, Inge Trams.

Såhär löd smset jag fick av Nina:
HAHAHA, JOHAN STÅR PÅ SCEN OCH TAR EMOT ETT POESIPRIS!!!

åh min poesikung ♥

Min älskade vän Nina

ikväll har jag och nina pluggat, bakat chokladbollar, lekt lite med englandslängtan, pluggat mera, lyssnat på musik och kollat skolkatalogen. Med andra ord så har vi haft en väldans kreativ kväll.
Jag tänkte visa upp Ninas smarta sida. Jag kan lova att jag inte är bättre!

image190På denhär bilden var nina inte osmart.

image191 På denhär bilden var jag inte sjuk, inte heller osmart.

Ljusfat från duka

Nu har jag gått och småplockat hela dagen och sovrummet är äntligen tiptop, jag hittade ett jättefint blockljus här hemma, helt oanvänt, mamma sa att jag fick ta det. Jag vände uppochner på hela huset för att hitta något fint litet ljusfat man kunde he den på men icket. Jag och mamma åkte på strömpilen en vända, där hittade hon ett par skor (äntligen!) och jag köpte ett rött ljusfat från duka.

image189

Friday Night Lights

Friday night lights är veckans höjdpunkt. Bättre serie får man leta efter! Jag älskaren!

image187image188

Julfint

Imorse när jag vaknade så hade jag så jävla ont i ryggen att jag bröt ihop minst 20 gånger.. inte nog med att jag hade sjukt ont i ryggen, jag hade ont i magen också... det är så synd om mig så!

Idag ska jag städa mitt rum, städa tills det skiner om varenda hörn, jag tror dock att jag måste börja med att plocka ihop halva garderobsinnehållet först.. Egentligen borde jag ha tagit före och efterbilder men det intresserar nog ingen att se hur stökigt det är. Jag tycker om att ha reda i oredan, mamma är elak som vill förstöra min oordning.

När börjar man plocka fram julpynt?

Alltid på rygg

Samma sak varje kväll. Varför ligger våran hund alltid på ryggen?

image181image182image183

i-landsproblem

Johan ringde och frågade om han skulle komma och hämta mig efter spelningen ikväll, han skulle hem till sin mamma och undrade om jag ville följa med och sova där. Han kommer kanske hit runt 4 isf, frågan är om jag orkar. Han sa att han skulle ringa senare så fort han fick tid. Imorgon ska jag och mamma fortsätta vårat sökande efter skor, undrar om jag hinner tillbaks till stan imorgon innan affärerna stänger, det är ju ändå söndag imorgon?

Jag skulle vilja ha ett jobb NU, jag gör fan vad som helst för pengar känns det som. Jag ska gå på NK imorgon och höra om dom behöver extrapersonal där. Ge mig ett jobb NU

Var bor tomten?

Jag kände när jag tog bilden på vetekudden att det kanske är dags att börja fotografera igen... Det enda jag saknar är en bra kamera, jag hoppas att jag får en i julklapp :) snälla tomten!

Läste på aftonbladet att det var värsta debatten om var tomten bor någonstans,
var i världen tror du att tomten bor?

image180

Ännu ett....

Kanske inte så roligt med alla dessa youtubeklipp men jag vill dela med mig av det jag tycker om.





Vetekudde, kanske en julklapp?

Japp, jag har suttit i en timme framför symaskinen nu. Jag har skapat en vetekudde. den är stor och röd med vita små hjärtan på. väldans söt faktiskt. Den är mycket bredare än min gamla med Tom&Jerry på och det är perfekt för att då täcker den hela nacken och axlarna, hela ryggraden och lite ut mot musklerna, jag måste snart gå och lägga mig och läsa lite så jag får veta om den är bra ;p

image178

nya snygga glas :)

Det blev inga skor för min pryda mor, hon kunde inte hitta några. Ett par hon provade var grymt snygga, kilklack, mörkgråa från sixtyseven, dom la hon undan tills på måndag, vi får väl se om hon köper dom.

Jag fick iaf en kofta från gina tricot, en sån som stina-lee har, jag har funderat på en sådan sen dom kom ut i butiken för läääängesedan men det har inte blivit av att jag köpt den, plånboken sa ifrån. Nu hade dom hängt ut den för 99:- så jag fick den av mamma :) En ljusljusrosa.
På stan träffade jag Karin och Noa, hann inte prata sådär jättemycket eftersom mamma var så inne i hennes skoletande. När jag fyllde år så fick jag ju presentkort för 300:- av Johans mamma på inspiration, har inte använt dom förns idag. Jag köpte glas för pengarna, det blev 8 glas från S&P, skitsnygga! Dom fanns även i grönt men jag tycker att svart är mer klassiskt och funkar bra till allt.

image177

shoes

Jag känner hur chokladbollarna har gjort sitt! Igår bakade vi ju chokladbollar på dagis, bordet är 60cm högt och jag är 157, jag är den som stod över bordet och hjälpte kidsen. Det känns! Nu har jag sådan träningsvärk att jag nästan inte kan stå faktiskt :O

Idag ska jag och mamma ner på stan och leta skor, hon har det största i-landsproblemet! Hon vet precis vad hon ska ha, nästan. Ett par mockastövlar med rågummisula, fodrade, äkta vara, inget plast, vida i skaftet så att man faktiskt får ner fötterna i dom. Annars har hon inga krav, det spelar faktiskt inte så stor roll vilken färg det är.


man blir ju förbannad

Jag blir så jävla förbannad, vad vill TV4 med idol?! Alla verkar bråka med varandra utom tjejerna på eftersnack. Varför är Andreas fortfarande kvar i tävningen? varför är hans tänder lika gula som hans hår? Varför står han på idolscenen istället för Robert? Jag förstår inte hur Mattias kunde åka istället..

Marie Picasso såg ut som en pickande höna när hon gick med böjda knän, pickandes med sitt huvud. Jag vet inte vad hon hade för sig ikväll och jag har ingen aning om varför han, lets dance-killen säger att det var bästa scenrörelserna under programet? nej, hon skulle ha haft bättre hållning, då hade jag kunnat höra vad hon sjöng istället för mammas skratt.

Sista året för idol I guess.

My blueberry nights

I helgen så är Nina borta, Johan är borta, Karin är hemma men med Noa. Själv ska jag sitta hemma, titta på cpidol med mamma och pappa, läsa ur Män som hatar kvinnor, träna lite kanske och sova. Nu har jag sovit en stund och det var hur skönt som helst!

Håller på att ladda ner My blueberry nights men den finns inte ute på nätet ännu. Iofs så släpps den inte  förns 13 februari i USA. Men den är släppt i tyskland så man börjar ju fundera om tyskarna lägger ner. Varför har ingen liten vänlig själ skickat ut jude law i världen? varför finns inte alla hans filmer på nätet?

nu ska jag fortsätta leta!

image175


Adam Tensta - My Cool.mp3

Någon annan än jag som älskar denhär låten!?


Män som hatar kvinnor

Ännu en dag avklarad, jag klev upp 05.10 imorse eftersom jag skulle vara med på öppningen.
Det gick bra trots att jag aldrig i mitt liv klivit upp den tiden förr men nu är jag grymt trött.
Idag har vi bakat chokladbollar, Jag, Alvin och Oscar.

Jag funderar på om jag ska ta telefonen och slå en signal till Nina, jag tror inte att hon är hemma än så jag ska nog lägga mig på sängen och läsa lite ur Män som hatar kvinnor medans jag väntar på att livet ska börja.
Mamma och Nina läste den i sommras och älskaderen och jag har ju hört att den kommer ut som film så jag tänkte också försöka mig på den.


image174

Gratis sms :)

Skicka Gratis SMS

Idag har jag varit på dagiset igen. Det är kul men man blir otroligt trött. När jag slutat för dagen tog jag bussen till johan men han är inte hemma så nu sitter jag här och väntar på att något ska hända :O

btw fick jag MVG för affärsengelskagrejen jag gjorde ^^

image173

Till Nina

Den här är till dig nina, njut!

image172

Ashley

Jag tycker att alla borde ta del av detta. Flickan ger tips på hur man ska tänka om någon
 stirrar eller kollar snett på en.



Dagens Horoskop

Åk inte baklänges uppför rulltrappor, det betyder otur.
Ibland vill du bara sova. Din aktieportfölj har aldrig stått såhär lågt. Kanske, kanske.

image171

No Kenza

Det gör mig lite glad att Kenza faktiskt inte är med på mest aktiva.
Känns helt rätt att hon delar med sig av topp-platsen till någon annan ;)

Har målat mina naglar, nu är dom röda, väldigt glamoröst med små floral decorations ^^


BusinessEnglish

Blöh! jag hatar affärsengelska, läraren brann på mig idag för att jag inte hade med mig hörlurar. Jag sitter med ett omöjligt arbete som ska vara inne klockan 23.00 och jag fattar ingentinnnnng! jag gick inte affärsengelska för att lära mig statistik på engelska, jag gick det för att utveckla min engelska. jävla skit.

Nu har jag sett klart isprinsessan

Nu har jag sett klart isprinsessan, fick ladda ner andra delen. Visst filmen var rätt bra. Det är sällan det inträffar att man tycker att filmen var bra efter att man läst boken men jag måste säga att jag faktiskt tyckte om filmen. Dom hade misslyckats med en hel del grejer men över lags så var den faktiskt bra.

Erika ser inte alls ut som jag föreställt mig, hon skulle vara mer attraktiv, inte så blyg, inte så många tänder. Antingen ljusare eller mörkare hår.
Patrik är inte ens liiiiite lik beskrivningen i boken. I boken ser jag honom som rätt ung, lite ruffsig frisyr, rätt snygg och inte så "gubbig".
Mellberg var hur bra som helst, precis som jag tänkt mig honom!
Annika och Erika kunde ha bytt roller med varandra, det är en bra förklaring på hur jag trodde att dom skulle se ut.
Dan var ju svinlik.

Jag skulle vilja reccensera den här filmen i ett jättelångt inlägg men jag tror inte att någon är intresserad. Nu ska jag gå och lägga mig, se FNL och sedan sova :)

Puss ♥

Katten är återfunnen!

Jag och mamma har varit ute och letat Elliot i en timme nästan. Vi har ropat på honom eftersom han brukar komma när man ropar hans namn och vi har bett troja söka efter honom för hon hittar honom alltid i huset när man frågar var elliot är. Vi har kollat i förråd, baracker, lokaler, garage. Vi har stått utanför varenda dörr och lockat och lyssnat men ingen katt. När vi gick hem så går man som mellan grannens garage/förråd och vårat hus då ropade mamma en sista gång och då hörde vi honom, han var helt galen, bara skreeeek! han jamade och jamade. Så mamma sprang in till grannen och bad honom öppna. Då satt han inne i husvagnen som stod i garaget. Han hade tagit sig upp på husvagnen och hoppat in genom takluckan och där inne hade han fått sitta.

Jag önskar verkligen att han kunde prata så jag fick veta hur länge han hade suttit där. Stackars kisse..

image169

Njut!

Jag hittade en lustig bild på karin som jag gärna skulle vilja dela med mig utav.

image168

success!

Igår fick jag äntligen hem Carmen Electras Aerobic Striptease och vi hade kul, det hade vi!
Jag och nina dansade allt vad vi kunde och om några veckor och intensiva träningar så ska jag nog kunna ha en liten uppvisning av mina skillz!

Robert berättar om sina framgångar och jag blir så stolt så stolt.
Jag känner mig lite som en mamma känner sig när hennes son har gjort något väldigt väldigt bra.
Nu håller jag bara tummarna för dig i veckan Robert :)

Katten är borta...

Våran katt Elliot har varit borta i en vecka nu, vi saknar honom väldans mycket och är lite rädda att han aldrig ska komma hem igen. Förhoppningsvis så är han bara instängd någonstans och kommer hem snart.

Min design är förjävligt ful och jag vill bara ändra den hela tiden för att jag aldrig blir nöjd.. :/ Jag pillar på med en liten musicplayer att ha ovanför min bild men när jag provade ha så då försvann hela designen och det såg ut som att allting var skriver i word. Det var inte så kul..
Någon som vet hur man får dit den utan att allt försvinner?

image165

Plocka fram brädan!

Det snöar och det snöar, om det inte slutar så ska jag och nina äntligen plocka fram brädorna, bara för känslans skull! Jag har gått och längtat tillräckligt länge nu. om jag så bara ska få stå där, fastspänd på brädan i en sandig utförsbacke så tänker jag göra det!

Jag ska gå och plocka in min gröna älskling nu.
Hejs

Rocky Road

Mattias, Daniel och Picasso ägde kvällens program, men jag har en fråga.. Kan Jihde gå hem?
snälla, han är inte rolig, det känns bara tillgjort.


Jag har äntligen fått äta min Carte D'or - Rocky Road. Den är så gryyyymt god!

image163

Jagad av svarta superninjor!

Inatt blev jag jagad av superninjor, klädda i svarta kläder med lysröda ansikten.

image162

Jag och min familj inkl. Nina hade åkt bil till något varmt land, spanien eller liknande. Vi skulle låna en stuga av mamma och pappas kompisar. När vi kom dit så blev vi varnade för spöken och konstiga händelser men när vi rullade upp på parkeringen såg allting idylliskt ut.

På eftermiddagen så såg pappa en väska mitt ute på vägen och det stod människor runt den. Han och Anton gick ut för att kolla vad det var men när dom kom ut så stod inte människorna kvar, bara en väska. Det låg en styckad människa i den så dom hedde den i skogen.

Senare på kvällen när det hade blivit mörkt ute skulle ja gåg ut och hämta min mp3 som låg i bilen och nina följde motvilligt med. Där inne hände det jättekonstiga saker men jag vet inte vad, nina försvann in igen och kvar ensam var jag.

Då kom min faster och farbror och sa att jag inte skulle synas längre och att jag skulle följa med dom. Så jag gjorde det och dom bodde jättefint, en stor lyxig villa som hade trappor av guld. Alla letade efter mig men jag ville inte bli synlig igen för det var mycket bättre att leva i lyx.

Jag gick ner på stan och där kunde alla se mig. Det var en massa gubbar som jagade mig men jag hann ringa till Robin och han sa att jag fick komma till honom och ta skydd, det gjorde jag. Hans hus var en JÄTTESTOR säng och jag somnade direkt när jag kom dit så han fick aldrig höra vad som hade hänt.

Jag vaknade på morgonen av alarmet och skulle gå till dagiset men jag har så ont i magen att jag ringde och sjukanmälde mig. Jag gick och la mig igen och då kom denna.


Jag hade hamnat i ett jättelyxigt rum som man direkt såg tillhörde en tjej. Jag letade något men hennes mamma kom in och sa att jag inte skulle hitta något där, just då rev jag ut massa tidningar och det var homoporr, det var roligt för hon blev jätteglad och sa "äntligen!". Kanske för att hon hade letat sina tidningar?

Jag hittade något litet och stoppade det i min ficka sedan klättrade jag ut genom fönstret och försvann i mörkret. Plötsligt så befann jag mig på en jättestor fest på ett stort hotell, jag kan beskriva det som en olympiadanläggning. På sidorna var det som en läktare fast inga platser utan hotellrum. Där nere var det en fest.

När jag kom in så råkade jag försäga mig om till någon om saken jag funnit i tjejens rum. Plötsligt så började alla jaga mig. Jag hoppade ut genom fönstret och sprang omkring i ett villa område med bara röda hus. vid varje kosning så hoppade det fram ninjor med röda ansikten.

Jag sprang och sprang, tillsist orkade jag inte sova längre så jag öppnade ögonen och nu sitter jag här och skriver ner skiten för att det har varit en underlig natt.

Carmen Electras Fitness Collection

oj, igår fick jag och nina knäppen och åkte till övik. Där spenderade vi våran tid (15.00 - 17.30) på Cubus. Jag tror att tillsammans så provade vi vartenda plagg i butiken. Jag köpte ett par bruna, skitsnygga jeans. En svart tunika och underkläder. Nina köpte en brun tunika :) Sedan gick vi och tog varsin McFeast innan vi åkte hem igen. nu är jag utan pengar igen och november har precis börjat. jag förstår inte hur jag ska klara av att spara pengar till england. Jag måste verkligen hålla i varenda krona nu.

När vi kom hem så hade vi lite ångest över middagen så vi tänkte att vi skulle träna lite. Nina gick över till sig och hämtade Carmen Electras Fitness Collection disc 2 och sedan satte vi igång. Det var tufft men det är först nu som jag känner av träningsvärken. skönt vare.

image161

Idag har jag varit på min första APU-dag. Jag är så trött att jag kan somna stående.
Ungarna på dagis kallar mig "fröken, fröken", ser jag ut som en fröken, fröken eller?
Nej. Jag ser ut som Lekmannen. Jag är skapt för att leka, skapt att måla hajar och elaka häxor.

Det kom en kille och hälsade på på dagiset, han lekte att han var Häxan surtant, jag skrattade gott och tänkte på K.



Nu ska jag gå och kolla ifall ugnspannkakan är klar, jag och Johan ska på opera ikväll haha, det blir naaaajs! Hoppas att Nicklas och Johanna kommer också :)

Hejs ♥

Halvdöd hamster!

Måste bara lägga in denna underbara bild som en hyllning till min halvdöda hamster.
Jag vet inte varför men han håller på att dö varenda dag. Jag vet inte vad jag ska göra för om jag får honom frisk en dag så är han halvdöd nästa. Jag har inte hjärta att döda honom själv men jag klarar fan inte av att se honom plågas! Sanna, nu kan du få tillbaks honom, jag tycker inte om att ha en halvdöd hamster i tvättstugan!

image160

Seka int så jävulst

- Men måst du tjorva sådär?
- Jchoo, jag ids int gå..
- Jo nu måste vi skynda oss ner till fjollträsk! Gu så du pjöller på, du är så sekig!
- Vars ha du hett min trutvalla då? He va ba harta kvar..
- Jag åt så mycke pären att jag fick paltschwimen så jag minns int vars du hedde 'an.

he
ids
jchoo
sekig
tjorva
pjöller
paltschwimen
fjollträsk
harta
pära, päror
trutvalla


http://federationen.blogg.se

Skolfoto

Japp, här är den, bilden på Bp2.
Jag har aldrig sett värre ut.

image149

Kul, skitkul.

äntligen!

Åh, jag har läst Stina-Lee's blogg nu och hon ska göra nagelförlängning, jag är så grymt avundsjuk!
Jag saknar mina långa naglar. Silican jag köpte verkar iallafall fungera, naglarna känns starkare och ser fräshare ut. Jag undrar bara när det märks skillnad på håret :O

Ikväll kom jag och hjärtat hem från Arjeplog, det har varit hur trevligt som helst, på lördagsmorgonen när vi vaknade så kändes det som om det var julafton! Jag älskar snö! 
Alla pratar om hur dåligt det är med vintern, hur man blir så begränsad, men vaaaaad?
det är ju dags att plocka fram brädan! Komigen nu ;)

image148

Isprinsessan

Isprinsessan i mitt hjärta, den första av alla de bästa!
Imorgon klockan 21.00 börjar första delen av isprinsessan på 1an.
Jag ska inte se idol trots allt, jag lovade mig själv  att jag aldrig mer skulle titta efter förra fredagen då Evelina åkte ut istället för Sam. Nej tacka vet jag Camilla Läckbergs Isprinsessan. För alla som inte läst boken så kan jag berätta att Camilla läckberg är numera Sveriges bästa författare. Förrutom stieg larsson då men han är ju död.

image147
Niklas Hjulström och Elisabet Carlsson har rollerna som Erica Falck
och Patrik Hedström när Isprinsessan och Predikanten blir tv-serier i SVT.


Isprinsessan

Läckbergs deckare blir film Elisabet Carlsson och Niklas Hjulström spelar huvudrollerna som Erica Falck och Patrik Hedström när SVT gör tv-serie av Camilla Läckbergs succéböcker Isprinsessan och Predikanten. I övriga roller syns bland andra Göran Ragnerstam, Lotta Karlge, Magnus Krepper, Malin Morgan och Figge Norling. I Fjällbacka, där alla vet allt om varandra och det yttre skenet har stor betydelse, blir uppståndelsen stor när Alexandra Wijkner hittas död i ett badkar. Vem har mördat henne och varför? Vad hände för tjugofem år sedan som till varje pris måste hållas hemligt? Författarinnan Erica Falck som nyligen återvänt till orten efter föräldrarnas tragiska död, dras in i ett fall där trådarna leder tillbaka till den egna barndomen. Den lilla polisstationen i Tanumshede ställs plötsligt inför sin största utmaning hittills.

finally!

Nu har brorsans kompis farit hem till tjejen och äääääntligen får telefonen svalna. Den har verkligen gått varm idag.

Jag, mamma och brorsan har varit på stan, han fick nya skor, en mössa och så.
Jag fick nya vantar, jättesöta, jag känner mig som ett barn med dom!
Mamma köpte ett par vantar hon med.

Nu är jag vrålhungrig och känner mig sugen på kyckling. Efter maten ska jag och Johan till en pizzeria för det är någon där som ska köpa hans telefon haha och sedan ska vi vidare till farmor och farfar och hämta den där grejen.

telefonterror

nu ringde hon precis en fjortonde gång! jag brinner!

telefonterror

Nu är det 13 gången hon ringer sedan jag vaknade klockan 11.23. Hur i helvette orkar hon!?

Om hon verkligen vill honom något, varför berättar hon inte det?
Har hon inga vänner att umgås med?
vad gör dom när dom är med varandra?
Ringer dom hem till oss och terroriserar, är det inte bättre att hon kommer hit och spränger huset?
Då slipper vi iaf hör den här jävla ringsignalen.

Jag tror att jag ska blockera hennes nummer, kan man göra det?

UNGJÄVEL

Schulman med i idol!

Det roligaste har precis inträffat! jag får bara inte missa idol imorgon!
Jihdes inbjudan till Alex: Tala om hur jävla dålig jag är

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/idol2007/article1144720.ab

    image146

Att göra-lista

- Lunch
- Ut med hunden (Förhoppningsvis med Robert.)
- In till stan och Jobba lite
- Vara med Nina
- Packa
- Middag
- Städa rummet
- Åka till farmor och farfar och hämta några okända föremål.

Kladdkaka med mint

image145

Resa med EF? SKRIV

Jag och Nina satt och tittade på uppdrag granskning igår, de pratades om EF's språkresor. Nu känner jag mig orolig för vart vi kommer att hamna, kommer vi ens få hamna i samma familj!? Jag har klickat runt lite i olika forum men hittar bara ett inlägg som jag fick upp blicken för.
En tjej (tror jag) som hamnar i en familj med en mamma på 60 år, en son som fortfarande bor hemma, han är 40 och även han har ett barn.
Toaletten är usel och köket är jätteskabbigt, inga fönster, inga tapeter. Det bodde 4 till EF'are i samma hus och de varnade för barnet som aldrig tvättade sig, luktade bajs och svett. Hon beskriver också sitt sovrum som "ett råtthål".

Detta gör mig väldigt orolig över hur det kommer att bli.
Jag vill inte ha en tråkig upplevelse, jag vill ha den bästa någonsin.

Någon som rest med EF eller känner någon annan som gjort det? SKRIV och berätta!!

Bettnäs

Idag är det så fint väder att jag ska ta på mig bikinin, fara till bettnäs och sola i 5 timmar, jag tänkte ta med mig saft och bullar. Jag hoppas att kiosken är öppen så man kan kyla ner sig med en glass också.

Tänkte att jag lägger in en bild på Bettnäs så alla får se hur det ser ut där!


image144

Crank that

Meez 3D avatar avatars games

Hur roligt var inte det här? nu kör vi!

Soulja Boy up in this Hoe
Watch Me Crank It
Watch Me Roll
Watch Me Crank Dat Soulja Boy,
that Super Man Dat Hoe

Now Watch Me Do (Crank Dat Soulja)
Now Watch Me Do (Crank Dat Soulja)
Now Watch Me Do (Crank Dat Soulja)
Now Watch Me Do (Crank Dat Soulja Boy)

RSS 2.0