jackfavoriter


ses i dimman!

Naglarna är målade i nytt lack, skorna är framplockade, dags att hoppa in i duschen och snygga till sig, utgång.
Invito ikväll, ses i dimman!

jagjagjag

Jag vill byta ut hela min garderob, nästan.

Jag vill att någon ska köpa nya kläder åt mig och bestämma min stil.

Jag vill ha ett jobb där man kan klä upp sig och vara fin hela dagen.

Jag vill kunna ha smycken och nagellack när jag vill.

Jag vill ha pengar så att jag kan köpa nya saker.

tack.

jagjagjag

Jag äter blodapelsiner tills det kommer ut genom öronen! (måste köpa mer efter jobbet)

Jag vill ha en semla.

Jag vill köpa 2 nybakta kanelbullar, en liter mjölk och oboy,
sedan vill jag åka till Nina en mörk kall kväll och äta upp det.

Jag önskar att jag hade mer pengar.

Jag ska göra en lyxig middag ikväll och fira att det är löning.

över och ut ♥

Om jag fick välja skulle jag bära dessa kläder idag.

Om jag fick välja skulle jag bära dessa kläder idag.


blir galen

Försöker och försöker med den här förbannade gruvnäringsuppgiften men jag förstår inte hur jag ska svara, måste vara dum.

Ska försöka ta någon eftermiddag/kväll och åka ut till mamma och pappa så att jag kan få lite hjälp. DÖR. jag måste vara klar med matten och gruvnäringsuppgiften innan början på april annars är det kört. universitet är inte att tänka på isf.


:)






En plats i solen

Jag har hittat ett nytt favoritprogram, kanske inte det bästa genom historien men ser jag att det är på tvn så zappar jag aldrig förbi! En Plats i Solen, programet går på 8an och handlar om människor som söker boende utomlands, det kan vara vi världens alla hörn, programledaren, en fastighetsmäklare från England väljer ut 5/6 hus som paren får titta på. Man får höra hur de resonerar och man får veta mycket om landet i allmänhet. Faktiskt riktigt bra, kanske man ska söka fastighetsmäklarprogramet ändå! ;d tror att det skulle vara otroligt roligt och Johanna verkar ju tycka om det!


Sommar och sol

Ge mig nu


woow

Igår när jag kom hem från jobbet så hade johan överraskat mig med att sätta upp gardinstången i sovrummet, FANTASTISKT! jag är överlycklig över att jag kan sätta upp gardiner där inne nu och få en mysigare känsla! loveit!

bilder kan jag lägga upp sedan, ut med djuret, adjökens.

Lördagen :)

Nu har det gått en hel helg utan uppdatering, vi har verkligen haft en supermysig helg!
I lördags klev vi upp vid 9-tiden, de som känner mig vet att sådant ALDRIG händer. Hur som helst så gjorde vi våfflor till frukost och sedan bestämde vi oss för att riva ut allt vi staplat i klädkammaren och försöka få någon typ utav ordning där. Nu ser man vårat nya fina klickgolv som vi la där inne när vi flyttade in, dessutom har alla mina skor fått sig ett skoställ som mamma köpte för 50:- på rusta, VÄRT. Vi flyttade även in min expidithylla från ikea så vi kunde få lite mer hyllor att ställa saker i. Nu är det finfint!

Sedan gick vi på en promenad i kylan och köpte mat och tikskydd till Java som snart börjar löpa.
När vi kom hem så var det bara att byta om och åka till jobbet.

När jag sedan kom hem så var Jonathan på besök från Markaryd, det är alltid kul att ha honom här :)
Johan och Jonte stod och lagade mat för fullt och efter maten skulle vi se en film som vi försökt se kvällen innan, Surogates. På fredagen hade vi försökt se den, jag och johan men då hade han somnat efter 2 minuter. Gissa vad som hände två minuter efter vi satt på filmen på lördagen? zZzzzZZzzz...

Jag bestämde mig efter ett tag för att gå och lägga mig i sängen en stund och vänta på att mamma och pappa skulle ringa för att jag skulle skjutsa dom från en fest. jag skjutsade dem och kom hem klockan 02.00, då var jag trött.

Vill ha



!!!

alla mina spotifylistor är borta, jag dööööööööööör!!

den jäveln som är inne på min spotify ska jag skjuta.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

förhoppningar

Jag var på arbetsintervju här om dagen och jag bestämde mig för att ha lite is i magen och inte bygga upp förväntningar för att jag inte vill bli besviken om jag inte skulle få det. Nu har jag insett att jag inte kan vara kall längre, jag hoppas så innerligt att jag får börja jobba på Albrekts Guld. Tänk att få klä upp sig på morgonen, fixa håret, sätta på sig fina smycken och rulla iväg till jobbet där man får utvecklas varje dag.

Det låter som något töntigt och konstigt men för mig är det viktigt att få stimulans på jobbet, jag vill känna när jag kommer hem att jag överträffat mig själv och att jag får ha lite ansvar, att jag har hjälp någon.

Det var väl allt.


Ride my tempo

Jag behöver hjälp med allt pluggande men det är lite svårt då jag jobbar alla kvällar och de kvällar jag är ledig vill jag helst inte plugga. Pappa måste hjälpa mig men han jobbar ju på dagarna, svårtsvårt.

Jag sitter och skrattar åt Java som har lyckats kasta iväg sina leksaker så de landat på en påse. Hon är livrädd för påsen och vågar inte gå närmre än en meter, hon cirkulerar runt den och gnäller, smart hund.


Sensation White - Wicked Wonderland

När åker vi?


Ohmama, sweet shoes!

desireclothing.co.uk



nelly.se

urbanog.com

sommar!

Jag längtar till sommaren!


snabb leverans!

Idag kom Antons presenter, kan lova att det var snabb leverans! Beställde dem måndag kväll och dom kom på förmiddagen idag. Perfekt! Örhängena var mycket mindre än vad jag föreställt mig vilket jag tror var bra, det kommer att se bättre ut :)

lättlärd

Hon är lättlärd min lilla tjej, "snurra" var inga problem. Passade på att lära henne "stå" medan hon ändå var på hugget! Nu är det bara att nöta, nöta, nöta! :D

funderar på om jag ska ta itu med klädkammaren nu, som ser ut som helvetet.
skulle behöva en sväng på ikea kan jag väl säga ;D


Den perfekta paljettvästen.

Länge har jag varit på jakt efter en paljettväst som på riktigt är snygg, jag vet precis hur den ska se ut men jag hittar den ingenstans förrutom på en blogg från förra året som berättar att den kommer i 2009's höskollektion. jag har alltså missat den totalt, jävlar. Där var den, den perfekta västen.


plugg eller vinkväll?

Woow, vart kommer alla besökare ifrån? jättekul!

Idag ska jag sätta mig med gruvnäringsprojektet, KUL. Jag ser inte framemot det en sekund, det känns enbart jobbigt och tråkigt men jag ska belöna mig själv med en lång promenad på älven och jag ska försöka lära Java något nytt trick eller så. Kanske snurra runt, får se :)



Ikväll har jag två val, antingen åker jag ut till mamma och pappa och pluggar stenhårt så att jag blir av med den här skiten eller så ringer jag Evelina och bestämmer vinkväll med singstar och sånt. Vad känns roligast? välj själv.

Igår var förövrigt en väldigt rolig dag, först när mamma hade kommit och hämtat mig och vi skulle leta reda på skidorna så hittade vi bara ett par som passade ihop med pjäxorna så det sket sig ju. Jag tog skidorna och mamma fick gå men jag tror att det var okej, ganska skönt att någon kan ta hundarna när man ska över vägen och så. Vi packade en fikaväska med bullar och varm choklad och så drog vi mot sjön, hundarna hade väldigt roligt och dom sprang omkring och busade hela tiden, särskillt Java. Sedan var det bara att packa ihop allt och skynda sig hem igen eftersom att jag började jobba klockan 4, hann med nöd och näppe! Efter jobbet var det Beck som gällde, I stormens öga, en av de bästa beckfilmerna faktiskt! :)

Nu, gruvnäring.

Take your shirt off

Nu har jag suttit och sett en i annan del av köping som jag missade i söndags. Tobbe han är utan tvekan den bästa!

Om 15 minuter slutar mamma, då ska hon komma och hämta mig och vi ska ta på oss längdskidorna och ta med oss hundarna och åka ut på sjön och kanske hitta något ställe att fika på. Tyvärr är det inte lika fint väder idag, när jag vaknade var det molnfritt nu ser jag inte en gnutta solsken :(



dags att klä på sig! :D

puss ♥

jeansjeansjeans

Jag fick ett mail från only imorse, där dom gjorde reklam för ett par riktig stretchiga jeans i en perfekt färg med ett perfekt pri som jag bara måste köpa men när man sedan klickade vidare för att köpa så var dom inte alls likadana som på bilden, dom hade den perfekta färgen där men när man tittade på dom i shopen så var dom ljusblåa. hmm.. hjälp.





Är det bara jag som uppfattar en LITEN kulörskillnad?!

Presenter till Anton

vilken toppendag! :D

Anton fyller år idag och jag har köpt honom ett par örhängen som han ville ha och ett läderarmband, han fick välja själv vilka han ville ha så dom kommer i brevlådan om 1-4 arbetsdagar så i slutet av veckan får han dom. Dessutom ska han ta om hålet uppe i örat till veckan, det blir finfint! sidan jag hittade dom på heter saijtam.se och har väldigt mycket fint, särskillt för killar tycker jag, dessutom otroligt bra priser! :)



bilder: saijtam.se

Idag har varit en viktig dag.

Spenderade eftermiddagen på stan med Evelina, det var kul! Vi bestämde oss för att äta middag på en öde bar, dit alla ensamma går för att spela bort sina pengar och dränka sina vardagssorger i öl. det var också kul! :d

Om 20 minuter börjar spårlöst, det blir myspys med fanta och godis, bänkad framför tvn med Java! :D

Tror att hon ska få sig en kvällspromenad innan det börjar, då behöver jag inte fundera över det sedan när jag ska krypa isäng :)

solsolsolsolsol

Även denna dag är solen faramme, dock är det 17 grader kallt. Det gör ingenting man kan klä på sig ordentligt istället. Idag ska jag ta en promenad till johans jobb, där ska jag lämna java en stund och gå till banken, han ville så gärna ha henne en liten stund idag, ingen vet varför.

När solen skiner på det här viset så inser jag hur skitiga fönster vi har, det är pinsamt eftersom att alla utifrån ser det, måste dra ner persiennerna...!

Nej, dags att klä på sig och gå ut en sväng.

Puss ♥

ps. jag är jättetrött och har haft mardrömmar hela natten. :(

!

panik inför framtiden

Chelsea Korka

När, när när ska jag bli lika snygg som denna kvinna???????????????








sol idag igen

solen skiner idag igen, jag är i extas! har inte sett fenomenet "solen" sedan september tror jag!
man känner sig som en ny människa! idag har jag tänkt ta en promenad till mormor och bjuda på semla!
det är så himla mycket roligare att ta långa promenader med java när det är ljust ute och solen skiner!

många utropstecken ser jag nu. (!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Katta fyller år idag om jag inte missminner mig så jag måste komma ihåg att ringa och gratulera henne också.
Dags att göra något vettigt, adjö.

solen skiner över umeå stad

Igår kom mamma och pappa förbi, vad hade dom med sig? ett barbord med två stolar att ha i köket!
Pappa hade ju som sagt varit nere i Sundsvall och varit in på ikea en sväng för att mamma hade väl beställt något han skulle köpa åt henne, då passade han på att köpa en överraskning till mig också! :D

Det blev superbra och äntligen kan vi äta mat i köket! :D

Mina semlor blev för övrigt fantastiska! Men jag ska inte förhasta mig, kan inte äta mer innan fettisdagen, då kommer jag att ångra mig när alla är slut! Imorgon drar jag igång träningen igen, ska jag äta alla dessa semlor måste jag komma igång med tränandet också! vet dock inte om jag ska välja core eller bodypump, sist körde jag på BP'n, det var FANTASTISKT att få känna hur det bara bränner i låren och rumpan, träningsvärken jag hade följande 4 dagar var dock inte att leka med.  frågan är om jag ska fortsätta med pumpen eller om jag ska ta core för omväxling. måste funderas på!

Jag och Java har varit ute på en promenad i det fina vädret, solen skiner över Umeå Stad idag! Härligt!

SÖTNOS


dags för semlor

Nu har jag varit ute med java och samtidigt gick jag och handlade lite, fick bli fiskpinnar och potatismos idag, inte världens nyttigaste men ack så smidigt. så fort jag har äit ska jag sätta igång med semmelbakning, jag har aldrig bakat med deg i den här lägenheten eftersom att det är så små ytor i köket så det blir ju sannarligen spännande. när jag har bakat klart funderar jag på om jag ska klä på mig ordentligt och ta en promenad till mormor (med java såklart).

puss ♥


semlor

stod precis och kollade på kalendern, inser att det snart är fettisdag! vad händer då?! SEMLOR, MUMS!
Kanske faktiskt borde diska undan på diskbänken som för en gångs skull inte ser helt förjävlig ut och sätta igång ett storbak så att jag kan frysa in några påsar med semlor, kan ju vara härligt att ha om man skulle få besök framöver :) måste bara hitta det perfekta receptet.

Vad tycker ni, hemgjorda semlor eller färdiga från bageriet, vad är godast?


matgrupp till köket?

blev att jag stannade hemma idag, ska försöka få något gjort, mamma kom förbi nyss med två skoställ som hon hade köprt åt oss på jysk där det var rea! dom kade kostat 150, kostade idag 50! dessutom hade hon med sig dörrmattor och handdukar dom hon hade fått för ett bra pris. så nu känns det ändå bra att jag itne åkte till ikea, tänker bara på att jag verkligen skulle vilja se hur matbordet DOCKSTA ser ut i verkligheten, är det i den storlek som jag tror, hur högt är det? känns det ostabilt? Har sneglat på det där bordet ett tag eftersom att jag tror att det skulle passa fint i vårat lilla kök där jag vill ha et runt bort, kanske opraktiskt men jag tycker att det är så himla fint! ett vitt runt bord med snygga stolar till, fabulöst!



Bordet DOCKSTA från ikea för  1695:- eller något sådant
bild: ikea.se




Stolen Milton från Mio är på kampanj just nu och kostar endast 299:-
Erbjudandet är Tag 4 betala för 3! man blir sugen kan jag lova!

bild: mio.se

maaaao

Jahaa, vad händer egentligen imorgon, det vet ingen. borde plugga, ringa polisen, gå och fixa ett nytt körkort, boka en synundersökning och söka jobb istället för att gå på ikea där jag ändå inte har några pengar att spendera, samvetet avgör.

Idag har jag iaf jobbat en stunde och dagen har gått så sjuk fort, känns soma tt jag bara vaknade, gick till jobbet och nu är det dags att sova, kanske inte riktigt så men nästan!

Imorse när brevbäraren kom så fick jag iaf en katalog från luleå universitet, är sugen på att börja plugga men vet verkligen inte till vad. jag har ju anmält mig till högskoleprovet och känner att jag kanske borde börja plugga inför det, känns trotsallt ganska viktigt och rätt avgörande för att jag ens ska ta mig till medel.


ikea imorgon?

Ikväll ska jag jobba, jag känner verkligen inte för att gå utanför lägenheten idag, har ont i halsen och känner mig hängig. Imorgon är jag ledig och jag funderar verkligen på om jag ska följa med pappa till ikea eller ej. det skulle vara väldigt roligt att göra något annat för en gångs skull men jag har inte så mycket att spendera där. dessutom kan ingen följa med mig dit :( katarinaaaa, var är du?! följ med mig!

Ikea imorgon?


vad ska jag ha på mig ikväll?

Ikväll ska det firas! på VIPlistan har jag hört att det ska stå Nina+6, det är ju FETT!
tyvärr känner jag mig lite krasslig men det skiter jag i, nu ska jag ner på stan och röja, ska hitta något snyggt på MQ, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll, har mina glittriga leggings men sedan då?

vad ska jag ha över? det är svårast? vad har man på sig, det är ändå en glittrig kväll.
något vitt? något svart? något brunt? något grått? en t-shirt? en tunika? ett linne? det står stilla idag.


Grattis vännen!

Jobb ikväll, har känt mig hängig hela dagen så det har blivit mycket frukt, fortfarande känner jag mig märklig i kroppen men det får jag lov att ignorera, imorgon är det FIRERI!

Min bästa fyller år idag, äntligen, äntligen!

Grattis på 18-årsdagen hjärtat!



hemska klänningar från grammy

sällan jag skådat värre utstyrslar på grammy-galan.



Vad är detta? ^



Tror Beyonce fick panik och slet på sig hotellgardinen.. ^



Den konstigaste klänningen jag någonsin sett. ^



Vad tänkte Britney? ^
"Hmm, undrar verkligen vad jag ska ha på mig ikväll...
Bara baddräkten kanske blir lite kallt."
EJ FINT.

Bilder: posh24.se

stackars sverige då

(http://www.aftonbladet.se/vader/article6536445.ab)


Alltså jag blir alldeles fnissig när jag läser sådant här, självklart är det synd om de stackare som sitter där nere i skåne och fryser i -5-gradig kyla men jag kan bara inte förstå hur det kan vara möjligt att en hel stad kan stanna upp när det kommer 10 cm snö? Ett hundratal bilar ska ha kört fast och blivit tvugna att bärgas iväg, är det ens möjligt? Var tog dubbdäcken vägen?

- Vägen är oframkomlig på grund av övergivna bilar, massor av snö och is. (DN)

Här uppe börjar folk överväga att stanna inomhus när termometern passerat -25, annars är det bara att klä på sig och ta sig ut. Man slutar kanske skotta och bestämmer sig för att lämna bilen hemma när det kommit 30-40 cm snö och väljer att gå istället.

stackars sverige.



puss


stackars liten

stackers java, hon har fått en ögoninflammation :( hon ligger och kisar med ena ögat och det rinner och rinner, nu måste jag skynda mig till coop och se om jag hittar något att spruta koksaltlösning med. stackers...

mmm

javas öga rinner som tusan, hoppas att det inte är någon infektion, det skulle verkligen vara perfekt.

idioter....

jag blir så less, min plånbok är stulen och den person som stulit den har använt mitt kort. Hur kan man vara så jävla elak? dessutom har jag ett ganska bra hum om vem det är som har gjort det, det bevisar bara att man inte kan lita på människor i huvudtaget. jag känner mig uppgiven och jag vet inte vad jag ska göra, jag har spärrat kortet och gjort en polisanmälan men jag har ingen koll på alla mina kort, jag kan inte avgöra hur många kort jag hade där i eller vad det var för kort. vet några självklara men det är ju förbannat att personer är så jävla elaka. tänk om dom skulle råka ut för samma sak?

idag ska jag gå på banken, ringa runt och spärra kort, skaffa nytt körkort osv.osv.

FÖRBANNAT.

RSS 2.0