Lite nervös

Idag är första dagen på kursen, känner mig faktiskt riktigt nervös! Solen skiner och himlen är blå så jag tänkte försöka hinna ta mig ut en sväng i det fina vädret innan jag ska bege mig. Johan är i sthlm och jag saknar honom redan, han har bara varit borta ett dygn men det känns som en evighet. Nu måste jag hoppa in i duschen. PUSS ♥

bakis

Herrejösses vilken kväll det blev! Tänkte att det kanske skulle bli lugnt men ack så fel jag hade! Vilket röj! Idag mår jag som jag förtjänar och har planer på att gå och bakiskäka på Mhenam ;) Sanna var sugen och jag tackar aldrig nej till thaimat!


Off I go then!

Efter 1 timmes fixande och piffande är det dags att cykla iväg till Nicklas! Pusss

Kanske är jag igång

Jag har varit på bodypump med Sanna idag, jävlar vad vi är bra! Varje gång jag går dit så säger jag att jag ska köra stenhårt framöver men jag vet att det bara blir pannkaka så därför ska jag inte lova mig själv något. Ska försöka gå dit igen i början på nästa vecka eller i slutet av helgen. Det är ju så himla roligt! Om inte annat så får jag ta en sväng på gymmet bara och kanske köra crosstrainern i en timme. Jaja, oftast är det mycket snack och lite verkstad men kanske, kanske tar jag mig i kragen den här gången!

Ikväll ska vi till Nicklas, det blir supertrevligt! Dock har jag inte så mycket motivation just nu. Skulle behöva diska och dessutom har jag en målning som står och tittar på mig och kräver uppmärksamhet. Borde göra klar den men kreativiteten sätter tyvärr stopp. Vet icket hur jag ska fortsätta. Sovrummet är som vanligt KAOS och jag borde röja upp på golvet åtminstånde.

PUSS ♥

Långhelg

Dags för långhelg! Är ledig fredag, lördag och söndag! Sanna kommer på besök idag och vi ska gå på promenad med hundarna, måste dessutom gå och köpa nytt foder till Java och kanske hinna klämma in bokhandeln för att se om dom har matteboken jag behöver i höst.


första steget

Nu har jag tagit första steget mot fastighetsmäklarutbildningen! Har idag varit och registrerat mig för matematik C till hösten, kursen börjar på måndag så det blir väldigt spännande! Imorgon tänkte jag även anmäla mig och Johan till högskoleprovet, jag tänker satsa helhjärtat på fastighetsmäkleri nu känner jag. Har funderat i över ett år och känner mig mer och mer säker för varje gång jag överväger. Det känns rätt.

Jag åkte till Mhenam idag, den nyöppnade Thairestaurangen här i området för att köpa lite lunch. Köpte två TakeAway och åkte upp på mammas jobb och bjöd henne på lite lunch! Fantastiskt bra mat! Det känns som att restaurangen ligger liiiite för nära mitt hem, jag kommer att gå dit flera gånger i veckan! ;)

Som ni vet så brukar jag gå på dokumentärpromenader med Java så fort jag har tid, p3's dokumentärer börjar jag ha plöjt igenom så nu har jag hittat igen p1's dokumentärer som är minst lika bra! Dock är dom lite kortare men då hinner jag lyssna på 2 st under promenaden. Har hittat ett jättefint stråk att gå som tar ca 80 min. Nu ska jag ut och promenera PUSSSS

RSS 2.0