bergochdalbana

Okej..

Jag klarade inte tentan. Det känns uselt. Min tröst är att mer än hälften av alla som gjorde samma tenta inte heller klarade den, 56 stycken för att vara exakt. Igår kände jag mig tom inombords, man lägger ner så mycket tid på en sak och verkligen kämpar för att klara någonting. Jag tyckte att tentan gick bra men ack så fel jag hade.

Bara för att jag tog upp detta igen så sänktes mitt humör känner jag. Det är en fin dag och jag och Mim hade planerat att åka till Köpenhamn ikväll, ingen vet hur det blir! Ena sidan av mig känner att det skulle vara kul att få tankarna på annat medan den andra sidan säger att jag borde inte ha kul förän jag blivit av med juridiken.

I torsdags åkte jag upp till Johan för att fira att han fått nytt jobb (och för att vi saknade varandra). Det är en ovanlig känsla när man verkligen är van att alltid ha "tillgång" till varandra, med det menar jag att man alltid kan komma för en kram, alltid kliva upp från matbordet och lägga sig i soffan och hålla om varandra, dela små vardagssaker osv. Det går ju inte att göra längre och därför blir vi oskiljbara när vi verkligen ses, man blir som nyförälskad! Igår åkte jag hem och det var verkligen en skitdag på alla sätt och vis (Förutom att jag fick vakna upp brevid världens finaste).

Idag är en bättre dag!

intervju

Idag har jag varit på antällningsintervju och det kändes så himla bra! Jag hoppas verkligen att de ringer med goda nyheter nästa vecka! :) I eftermiddag har jag inte gjort mycket, just nu sitter jag och knåpar ihop en analys på min teori jag skrev om förra veckan. Det är verkligen inte lätt, vi ska bara ta med det viktigaste, vad är viktigt?



Dags att göra sig något att äta kanske? Puss

Vill ha!

Om jag helt plötsligt, mot all förmodan skulle komma över 600 kronor skulle jag utan tvekan klicka hem dessa!

have2have

söndagsplugg

Hela eftermiddagen har jag suttit och läst på om kommunikationsmodellen och snart börjar jag se ett slut. Skulle nämligen även skriva ca 1 a4 om modellen och det var minsann inte lätt men nu när jag fått feeling är det svart att runda av och få ett bra avslut. Man vill som få med allt.


Fredagen

I fredags var jag och Sarah på Leep och satt hår och makeup-modeller för eleverna som går där.



Fredagkväll hos Mim

Ikväll sitter jag och Sarah hos Mim och gör klart ett case som ska var färdigt till på måndag. Imorgon ska vi åka till Ullared och shoppa lite! Nu ska jag skriva en analys på The Case of the Complaining Customer.


Onsdag

Hej!

I påsk har familjen varit nere och hälsat på och vi har verkligen haft det supermysigt! Vi har promenerat med hundarna, varit på IKEA, shoppat och ätit på uteservering och ätit tapas. Det var så himla härligt att träffa hundarna och Java myste konstant! Jag saknar henne så sjukligt mycket.












I skolan har vi precis påbörjat vårat projektarbete om service management så jag har suttit hela dagen på skolan med tjejerna och planerat och förberett inför workshopen vi har imorgon eftermiddag.

Nu ska jag sätta mig och läsa om kommunikationscirkeln en stund!

Puss ♥

då var vi igång

Hej!

Idag har vi haft introduktion till det kommande projektarbetet och vi har insett att jöken kanske inte var så jobbigt trots allt. Vi ska göra detta projektarbete på väldigt kort tid och vi har fullt med föreläsningar och andra uppgifter som ska göras. Mitt i allt så är det omtenta för de som ej klarade jöken så det är bara att hålla tummarna att man slipper avvara en hel vecka för att sitta och plugga det igen istället för att fokusera på projektarbetet.

Arbetet ska handla om service management och det är ju rätt så intressant men det är sjukt mycket konstiga termer som man måste lära sig och boken vi ska referera till är ett monster! Alla planer på besök och så måste jag avboka då det inte finns en sekund över till annat.

Nu ska jag gräva ner mig i Grönroos bok om Service Management och Marknadsföring

tjingeling!

RSS 2.0