Sommaren..

Sommarens bilder tror jag att ni som läser den här bloggen har tagit del av på facebook och instagram men jag lägger upp några här iaf! Har haft en fantastisk sommar i Italien, Kroatien och ett stopp i Österrike!
 
Nina kom ner till Malmö precis när jag kommit hem och vi drog på bigslap, årets i särklass roligaste händelse! Slänger med bilder därifrån också! ;)
 
 
 

Första praktikveckan är avklarad!

Jag har precis avslutat min första praktikvecka! Helt sanslöst så kul jag har haft! Känner verkligen att jag hamnat på rätt kontor! Jag har fått göra objektsbeskrivningar, annonstexter, hängt med på intag, kundmöten, visningar och jag har till och med i all hast hållit en visning själv! Jag är så stolt över mig själv att jag snart gått klart den här utbildningen och skapat mig möjligheten att jobba som fastighetsmäklare.
 
Mäklaren som jag gått med under veckan skulle bara ha ett möte på morgonen och sedan skulle hon ta det lungt resten av dagen så jag hakar på den trenden och är helt ledig imorgon! Hoppas på någon visning i helgen! :)
 
Jag är verkligen inte någon dagens-outfit-tjej men jösses vad det är roligt att klä upp sig ordentligt!
 
 
 
 
 

RSS 2.0