IKEA katalogen 2009

Nu har jag kollat igenom IKEA katalogen 2009 och jag hittar så grymt mycket fint som jag vill köpa när vi åker ner nästa helg! :D längtar supermycket!

Nu väntar jag på att pappa ska komma och hämta mig och Troja, vi har varit ute på långpromenad idag och de senaste dagarna har hon verkligen fått slappna av ordentligt, hon kommer att bli så glad när hon får träffa mamma och pappa igen :)
Nu ska jag gå och plocka ihop hennes grejer.

Puss ♥

Sobelsheltie!

åh, jag har kollat runt på kennlar ett tag idag och nu har jag sett att dom uppdaterat en kennelsida till en kennel som finns här i närheten, dom föder bara upp sobelfärgade shelties! kan det bli bättre? nej! Jag måste dit och kika!

hösten 2008 planerar dom en kull på den här donnan:



I tidigare kull fick hon bl a. den här sötnosen
 

bra chef. inte.

Våran nya chef, ursäkta mig men katastrof!

Hon minskar schemat för alla för att hon vill spara timmar. Jag jobbar 4 pass på tre veckor, tidigare har jag jobbat varje dag utom 2 på 3 veckor. Varje dag är det jobb och skiftledarna ringer runt för att kolla om någon kan jobba. Varför inte bara schemalägga folk så att man inte behöver ringa in någon som inte tänkt jobba egentligen? Jag har pratat med henne om detta men hon tog åt sig personligt och blev arg.

hur ska jag ha råd att flytta nu?

översvämning

Bara för att försöka underhålla er på något vis så tänkte jag visa en bild från i torsdags då det var översvämning på vägen utanför skolan. det var det sjukaste jag sett!

 


feeling the flow

Nu har livet dragit igång igen efter ett väldigt skönt sommarlov, skolan har startat, soffan har kommit, jobbet är fortfarande i rullning osvosv.
Det är bara så typiskt att jag alltid blir förkyld samma vecka vartenda år och jag kan lova er att det inte är en liten mjäkig förkylning, här snackar vi halsfluss och nysningar som kan få fönstren att vibbrera!

De senaste veckorna har det hänt mycket på jobbet, många ska sluta vilket är sjukt tråkigt, jag som precis börjat känna mig som en i gänget, tillochmed Daniel ska sluta hos oss och börja på Ersboda istället (!?)....... Cant belive it!


inredning!

har hittat en inredningssida som heter styleroom.se, där kan man lägga upp inredningsbilder på sin lägenhet eller villa!
blir så otroligt sugen på att börja inreda vardagsrummet i lägenheten, jag kan knappt vänta tills soffan kommer! tänkte att jag måste börja fundera på hur man kan möblera det hela med både stora möbler och små detaljer eftersom att vi kanske åker ner till IKEA nästa helg. Garanterar att det kommer bli mysigt när det är färdigt!

Har sparat massor av bilder på datorn så jag vet vad som ska köpas! ;D



sjukt

Idag är jag hemma från jobbet, jag mår inte alls bra. känns bättre att vara hemma en sådan gång istället för att stå där i kassan och ta en beställning och plötsligt känna att man måste vända sig om och spy över fritöserna!

Vädret är sämst här i Umeå, inatt vaknade jag av världens smäll, trodde att det var något farligt men det var bara åska, precis ovanför mitt huvud. Nästa vecka är jag ledig varje dag vilket verkar konstigt och det känns faktiskt rätt onödigt. ska försöka ta några kvällspass iallafall, känns som att det behövs!

Måndag 18/8


nytt i badrummet

ytterligare en ledig dag!

schyssta grejer jag åstadkommit idag:

- sovit till halv elva
- käkat popcorn
- sett på Rachel Ray, Oprah .W och Ellen DeGeneres (?) show
- träffat nina för lunch och lite shopping
- betalat full pris för en McFeast meny och ätit upp hela
- köpt en parfym som luktar underbart för 9 kronor (!)
- köpt en duschdraperistång och hänggrejer
- kört till stan och köpt ett duschdraperi
- spjärnat fast stången mellan väggarna och satt upp draperiet

Fantastiskt!

Nu ska jag städa på toaletten, kanske i köket, det vet man aldrig!


Lunch med Nina

Godmorgon allihopa (nina)!

Idag är jag ledig från jobbet vilken känns skönt, jag ska luncha med nina och sedan ska jag på banken för att placera om mina fonder (det känns väldigt vuxet och intelligent att använda sig av det uttrycket), det ska bli spännande! Ringde Nicklas igår och han förklarade för mig om aktier och sparande så nu känner jag mig inte helt tomhänt när jag går dit :)

Vädret är sämst så planerna på att använda min nya jacka och mina nya skor föll direkt..

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen!

Kram

Resan var fabulös!

Nu har jag kommit hem, iofs var det snart en vecka sedan men jag har haft fullt upp! har inte ens packat ur resväskan ännu :/ Har verkligen haft det superbra! vädret har varit strålande och lägenheten vi hyrde låg inte mer än 50 meter från stranden så jag lovar att det var fabulöst! bilder från resan lär ju droppa in här eftersom så dont you worry ;p




RSS 2.0