Midsommar 2010

Herregud vilken fantastisk midsommarhelg vi haft!

Efter en mycket stressig morgon och en bruten tå kom vi ut till färjelägret för att inse att vi precis missat färjan så vi åkte och köpte korv och glass klockan 8 på morgonen för att vakna till liv. Vi åkte tillbaka och fick vänta i 100 år men det gjorde oss inget eftersom att det var strålande väder, vi alla höll tummarna för att vädret skulle hålla i sig resten av helgen. Det gjorde det. När vi kom fram till Holmön blev vi uppmötta av Nina och Jennie som redan befann sig på ön. De hade tagit med en kärra som vi kunde köra våra väskor vi, vilken fantastisk idé, Java med sin brutna tå fick också åka i vagnen.





När vi kom fram så skyndade vi oss att sänka ölen i brunnen på kylning, hälsade på Jennies underbara farmor och farfar och så bytte vi om för att sedan ta med oss var sin ner på klipporna där vi solade i timmar. Helt vindstilla i luften och solen sken som aldrig förr! Även krypen flödade. Mysigt hade vi det!

















När vi kom upp så lade vi köttet i marinad och vi fortsatte sola på gräset mitt på gården, det var härligt! där låg vi i 3 timmar ungefär. Tills vi insåg att klockan var 16.30. Då bestämde vi att vi skulle ta en snabbdusch, ta en powernap och sedan byta om. Detta lyckades väldigt bra, vid 19.00 satt vi vid bordet på altanen med silltårta och nubben i högsta hugg! Där satt vi i timmar, vi åt fläkfilé med rödvinsmarinad, hemmagjord klyftpotatis, foliegrillad svamp och lök, en fantastisk sallad, baconlindad halloumi och aioli. Ja, ni hör ju bara hur gott det låter! Till efterrätt blev det marängswiss med jordgubbar och vitchokladsås.



















Thomas bjöd på snapsvisor och vi alla sjöng med!
He hängde hästkött på vägga, he va så färskt att he gnägga! SKÅL!

Vi tjejer gick in för att fixa håret, killarna gick och badade bastu. Malin fick platt hår, jag fick stora härliga lockar, Nina fick lockar hon också och Jennie satte upp håret i en härlig frisyr på sig själv! Det är tur att man har en frisör i familjen! GILLA







Vi fixade det sista och sedan begav vi oss till Panget där vi satt och tjötade i några timmar, några kända ansikten och mycket skatt! vi hade det bra mysigt! Slutligen så kring 03.00-tiden så gick vi tillbaks hem där vi grillade majs och korv, och pigham! det var goooooott!
















No Matter

Trots nattens motgångar och morgondagens pest så måste jag
hålla i mig för vi kommer ha så otroligt kul, precis som vi alltid har!
älskar mina vänner! ♥



bild: Notebook Doodles

Vars var det jag skulle nu igen?

Just det..! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)


way to long ago

Det känns som att det händer alldeles för mycket för att jag ska ha tid att skriva på bloggen!

Igår var jag på skolan för att hämta mitt betygsdokument som jag idag ska skicka till antagningsenheten i strömsund. Det känns så otroligt skönt! skulle gärna vilja unna mig någonting nu när jag är klar men som vanligt så blir jag allt för snål.
får ont i magen när jag tänker på hur mycket jag skulle vilja köpa något men när jag i samma tanke vet att jag får offra en veckas mat. Dessutom måste Java gå före, borde gå på ArkenZoo och köpa ny mat åt henne, ska nog byta märke då hennes mage inte riktigt samarbetar med Royal. Sedan skulle jag behöva kika om det finns något tillväxtgrejs som man kan blanda i maten. Hur som, detta vill jag ha!








26/8 Makrigialos


Java 1 år

Idag fyller lilltjoppa 1 år! förstå att tiden har gått så otroligt fort! ♥








upd

Saker som har hänt på senaste:
• Jag och Java har varit på utsällning i Sundsvall, hon fick en tvåa men vi var nöjda ändå.
• Jag och Johan har äntligen fått upp en tavla på väggen och en tidningshållare i sovrummet.
• Det har varit vilda, långa nätter.
• Jag har funnit fantastisk musik.
• Fått långt hår.
• Sagt upp mig från McD.
• Tagit hål i näsan.
















RSS 2.0