dålig uppdatering

Förlåt för bristande uppdatering!

I onsdags förra veckan åkte jag upp till Umeå för att packa ihop lägenheten och så, vi har nämligen sagt upp den och flyttar ut i helgen. Jag var där hela helgen och åkte hem på söndagkvällen. Då var det bara att snabbt som attan krypa i säng för att gå upp tidigt på månaden för tentaplugg med tjejerna på orkanen. Vi satt halva dagen och nötte och sedan åkte jag hem till Sarah på kvällen och vi körde på ytterligare med pluggandet. Hela tisdagen spenderades på orkanen och sedan cyklade jag vidare till Sats för 30 minuter på crosstrainern och 30 minuter core. Det var bara att åka hem och fortsätta plugga och i onsdags hade vi då tentan.

Efter tentan skulle hela klassen mötas upp på Fridays men vi blev så sena då vi valde att äta hemma itsället och jag behövde duscha. Det blev en fantastisk natt och jag skrattade mer än någonsin när vi bestämde att åka hem till Sarah för att styra efterfest. Det slutade med att jag, Mim och Sarah ringde upp en klasskompis som kom med ett gäng och sedan hängde vi hos Sarah till 05.00.

Igår var jag helt död så det finns inte så mycket att säga om gårdagen.

Idag har jag inte heller gjort så mycket, funderar på att ta mig en långpromenad, det är fint väder men lite molningt.
Borde gå och handla idag men pengarna sinar. Har nämligen beställt böckerna till nästa kurs som börjar på måndag.

Nej, nu ska jag göra något vettigt! Puss ♥

Okej

Okej Malin! Here u go!





nyår

Hittade igen lite bilder från nyår! Ni får bara se en! ;)



plugg och så

Idag sitter jag med lagboken i högsta hugg eftersom att vi har provtenta imorgon. Jag tog en liten paus och fotade lite och nu hade jag faktiskt tänkt mig ut på en promenad, dock är jag hungrig så vi får se hur det blir med det!



Söndag

Hej!

Igår var jag och Sarah ute och åt middag och drack vin tillsammans! Det var supermysigt! :D Egentligen skulle vi alla tjejer gå på Nelly's High heels-event men det slutade med att det bara var jag och Sarah som kunde och då bestämde vi oss för Vapiano istället. Jag har aldrig ätit där tidigare, det var fantastiskt gott!

Idag fick jag spontanbesök av Vannia och Ebba! Dom fick se hur det blivit här hemma med möblerna och så och sedan så gick vi ner till kallis för lite fika. Jag hoppade dock kakan och tog istället bakad potatis med tonfiskröra som jag suktat efter i evigheter!


Promenaden fick mig..

Promenaden fick mig att sakna Java


Promenad med Lovisa

Hej vänner!

Idag har jag varit ute på långpromenad med den här donnan i nästan 3 timmar! härligt :)




det händer inte mycket

Igår åkte Johan tillbaks till sthlm och och ikväll kommer han tillbaks hit igen, jag längtar och steker pannkakor!

feberhelg

Hej!

Det har blivit lite uppdatering här på bloggen under helgen. Anton kom ner till Malmö på onsdagen och jag hade då blivit sjuk. På onsdagen så gick vi och fikade på kallbadhuset och sedan åkte vi på bio på värnhem och såg This means war. Den var riktigt bra. Trots feber och förkylning hade jag en toppendag! På torsdagen tog vi sovmorgon och planen var egentligen att vi skulle kliva upp i tid och åka över till köpenhamn för lite shopping, Anton var jättetrött och jag var heeeelt död. Vaknade upp med hög feber och knaprade ipren hela förmiddagen. Vi tog en sen lunch och sedan bestämde vi oss för att ta bussen till Gustav Adolfs torg istället. Jag hade aldrig orkat Köpenhamn! Vi hittade igen Zara med en gång och Anton var helt salig, han provade varenda jacka i butiken och hade verkligen svårt att välja en men bestämde sig till slut för den perfekta. En jacka rikare gick vi in på H&M, där hittade jag igen ett reaställ och där fyndade han en sportjacka och två tröjor. Vi gick också på Salads&Smoothies för en liten paus, jag behövde verkligen fylla på med lite vitaminer.
Kring 8 var vi hemma, vi gjorde enkel middag och kollade på tv hela kvällen.

På fredagen kom Johan hit, vi gjorde inte så mycket under dagen utan kollade mest på TV och så.. Min feber hade blivit värre så jag låg nästan hela dagen. Vi lagade inte ens någon mat utan köpte pizza istället!

På lördagen följde Johan med Anton till bussen som gick mot flyget medans jag stannade hemma i sängen och kurerade. Vi sov i princip bort halva lördagen, jag tror att vi behövde det. Både jag och Johan.

Igår låg jag hela förmiddagen med feber, det var himla fint väder och Johan tyckte att det var dags att renbädda sängen efter några nätter med feber så vi bestämde oss för att åka på Ikea och köpa lakan. Vi har ju köpt en ny säng så de gamla lakanen är för små! På kvällen kollade vi på äkta människor :)

Nu ska vi sova för att Johan ska åka till sthlm imorgonbitti för lite jobb, han kommer tillbaka till Malmö på onsdagkväll, tjoho! :)

Igår kom...

Igår kom min lillebror till Malmö för att hälsa på i några dagar! Efter en seg morgon med feberfrossa och tre Ipren åkte jag lite i förväg mot centralen för att hinna gå på Apoteket. Kände att jag verkligen måste gå all in för att bli frisk nu när jag har Anton på besök och Johan kommer imorgon och stannar över helgen. Köpte äntligen en febertermometer! Dessutom 2 rör av olika vitaminer, Ipren och pamol. Gårdagen var jätterolig! Först åkte vi hem till mig och sen tog vi en promenad på stranden till kallbadhuset där vi fikade lite. Sedan gick vi till Ica för att hämta ut ett paket jag fått från goodiebag.se vi promenerade hem, lagade mat och bokade biobiljetter. Vi såg en film hos mig och sedan tog vi bussen till värnhem och såg en asrolig film som jag inte kommer ihåg namnet på!


Jag trotsar febern

Jag trotsar febern och cyklar iväg till Köpenhamnsvägen på förfest!



Önska mig lycka till....!

jag vill kunna se på tv!

Nu har jag beställt hem Boxer Mix i 2 månader gratis. Jag står inte ut att inte ha några kanaler. Visst, jag har 1,2 och 4 men hur kul är det? Jag får prova boxer nu och se hurdet fungerar här på ribban, jag har faktiskt hört mycket dåligt om det så jag hoppas att bli bevisad motsatsen. Hur som helst så känns det skönt att det är gratis, då får jag se sedan hur mycket jag använder tvn och om det är värt månadskostnaden :)

Jag känner mig lite sugen på att måla, ska jag eller ska jag inte...? borde sätta mig med lagboken först.

vardagsrummet

Jag har ju lovat Stina lite bilder från lägenheten, här får du se mitt vardagsrum!



Soliga fredag

Hej! Wow, vilket väder det är idag, det blåser inte (för en gångs skull) och solen skiner! Jag tog mig en promenad efter stranden och funderade över varför så många personer kom och gick från kallbadhuset, vem fasen vill bada nu liksom? Så jag bestämde mig för att gå ut och kika vad det var frågan om och vilken tur att jag gjorde det! Det var fantastiskt! En restaurang/café med uteservering på bryggan i lä och solen låg på. Jag gick ut på uteserveringen och tog ett bord, sedan gick ag in och funderade vad jag ville ha. Jag stod och funderade ett tag mellan ett glas vitt eller varm choklad, valet föll til slut på det senare alternativet.

Jag satt säkert där i 1,5 timme och lyssnade på Filip&Fredriks podcast och pratade med älskade Malin! Sedan promenerade jag till Ica Maxi där jag köpte frimärken och postade ett brev och slutligen vandrade jag hemåt.

Sedan jag kom hem har jag diskat och sorterat upp i köksskåpen där allt bara varit inslängt.




Härliga dag!

Idag är det fantastiskt bra väder vänner! jag sitter och uppdaterar min iTuneslista med nya podcaster. Tänkte ta mig en lång härlig promenad i vårjackan. Det är nämligen inte bara sol ute, det är även +10 grader! Kan bara tänka mig hur skönt det är i solen. Vet dock inte var jag ska gå ännu. Antingen tar jag med mig lite böcker och sätter mig på Espresso House uteservering i solen och pluggar lite eller så går jag bara ut och går någon timme eller två och sedan får jag sitte inne och plugga lite. Funderar även på om jag ska hoppa plugg idag på dagen, försöka sätta mig i helgen istället. Tjejerna är upptagna i helgen, några har åkt hem och vissa har föräldrarna på besök så jag får roa mig själv.


Jag älskar mitt liv här..

Jag älskar mitt liv här nere i Malmö, just nu känns det som att det mesta jag gör blir bra. Dock saknar jag Johan och familjen där hemma jättemycket. Vi håller på att säga upp lägenheten och jag börjar komma i ordning och känna mig riktigt hemma i huset jag bor i nu. När jag flyttade in var jag rädd för att bo själv och jag var rädd att jag skulle höra konstiga ljud men nu känns det som att jag funnit ro här. Skolan går hyfsat bra (ta i trä), jag ska inte säga att jag är kung på juridik men jag tror iallafall att jag förstår det mesta.

Idag har vi hnaft en 6 timmars lång övningslektion där vi suttit i grupp och löst olika rättsfall och redovisat lite inför grupp och så. Igår kväll åkte jag till Entré för att möta upp Mim och Sarah. Vi gick på O'Learys och åt mat, drack vin, surrade och gjorde klart vår hemuppgift som skulle vara färdig tills idag. På eftermiddagen idag så åkte jag och hämtade ett knivställ som jag fått i julklapp av pappa och sedan åkte jag hem och väntade på Lovisa som har spenderat eftermiddagen/kvällen här. Vi har lagat god mat och tittat på tv, suttit i sängen och ätit ostkrokar och choklad och bara haft en riktig myskväll!

Igår klippte jag mig också förresten! 1,5 decimeter föll! Nu är jag vårfräsch i håret :)


Myskväll!


O'Learys!

RSS 2.0