internet i lägenheten!

Nu har vi fått internet i lägenheten, vi har också möblerat vardagsummet lite smått så att det går att vara här.
Igår bestämde vi oss för att hyra en släp och ta hit lite möbler, de allra viktigaste iaf.
Så vi har sovit våran första natt här och det gick utomordentligt bra! Det är dock mycket mer lyhört här än i gamla lägenheten!

Idag ska jag börja stoppa in lite av mina kläder i garderoben, sängkläder osv åker också in i ett skåp så vi får bort lite kartonger härifrån!
Ikväll blir det att tapetsera sovrummet! det blir spännande! :d

Nu måste jag försöka att fixa mig en mobilladdare så att jag kan påbörja dagen.

tjingeling!

uppdatering från lägenheten

Nu har vi precis kommit tillbaks från lägenheten. Vi har hunnit spackla väggarna, slipa dem och måla sista varvet i taket. Själv har jag ägnat min dag åt att måla klädkammaren vit :)
Dessutom har jag satt dit lite mer kakeldekor och vi har valt tapeter till alla rum så imorgonbitti åker vi förbi och köper dem! ;d

får inte glömma att jag faktiskt måste fixa lite grejer till jobbet inför helgen också, jag är dålig på att planera, har skjutit upp detta nu i 1½ månad, det är drygt, saken är den att jag faktiskt inte har schemalagd tid för detta och då är det svårt att ta sig i kragen och få det gjort :/


Sneakpeak från köket






Målade ju klädkammaren vit, detta är skillnaden mellan färgerna,
blev väääldigt mycket fräshare!






Finaste tapeterna i sovrummet! ♥




Mycket spackel går åt när väggarna ser ut på detteeeeevise!



vi nöjer oss så, godnatt! ♥

framsteg

nu har vi börjat måla taket i vardagsrummet, satt upp lite kakeldekor för att se hur det kommer att bli, vi har spacklat igen lite hål osvosv. Jag längtar tills vi har fått upp tapeterna KAN jag lova!

Java tycker att det är lite underligt att gå omkring i en helt tom lägenhet där det inte finns så mycket att göra förrutom att tugga på pappen som ligger på golvet.

Nu ska jag plugga och sedan åker jag till lägenheter omedelbart!

puss ♥

fondtapet

I vardagsrummet kommer vi att ha en matsalsdel parallellt med en kortsida, har planer på att sätta en fondtapet där och jag håller på att kolla runt lite på vad det finns för olika alternativ och det första jag hittade var fab!

Jag googlade tapet och fick upp rustas hemsida, tänkte att där har dom ju helt okej fondtapeter för ett överkomligt pris, det första jag hittade var den här fototapeten! har kollat måtten och det STÄMMER! det blir 6 cm över av tapeten ;D



En annan jag hittade var den här:



Ska vi inte ha en fototapet utan bara en vanlig så hittade jag dessa:






dagens bravader

Jamen jamen!

Då har jag och Johan varit i nya lägenheten, det känns faktiskt riktigt bra men det kommer att bli ett projekt kan jag säga! alla rum måste spacklas, slipas och tapetseras om, taken i alla rum ska målas och dekorplasten ska dit innan vi börjar stöka på diskbänken. Imorgon eftermiddag ska jag dit och fixa&dona, då ska jag passa på att ta lite bilder (:

Planerna för imorgon ser ut som så att klockan 07.00 ska jag börja jobba efter det ska pappa komma och hämta mig, vi åker till lägenheten och går ut med Java, hon får vara kvar i lägenheten medans vi åker ner på stan och käkar lunch för att sedan åka och vaccinera oss mot svinis.
Jag som sa att jag inte skulle göra det, tji fick jag när pappa drog en harang om hur dödligt det kunde vara om jag inte tog den och att jag förtjänar ett friskt liv osvosvosvosv. då var jag körd.

Efter det lär det ju vara så att jag tar bussen hem och går ut på en långprom med Java för att sedan laga mat till johan och åka till nya lägenheten för lite pill med kakel :)


igår hämtade vi nycklarna!

igår hämtade vi nycklarna till lägenheten, nu drar jag dit, ADJÖKENS ADJÖ!


häftigt bord

Har hittat en sida med riktigt häftiga bord nu när jag är ute efter ett snyggt barbord, trillade över det här häftiga bordet, en illusion av en duk över ett runt bord som i själva verket är bordet i sig själv. http://www.handladesign.se

Grand Illusion



pussss

Jag saknar Katta! så himla mycket..
Det var bara det. puss ♥


16/11 Måndag

Idag är min enda lediga dag den här veckan, funderar på om jag ska åka in till stan och göra några ärenden medans jag har tid för det men är lite tveksam.



Jag drömmer konstiga drömmar.

litenlitenliten uppdatering

Hej alla!

Nu är mitt projekt snart klart men kan inte bestämma mig för vilka handtag jag ska ha.. :/
Det är svårt att veta vilka som passar tycker jag! Hur som helst så ska ni snart få se ;)

Puss

nytt liv, nya skor?

Idag har jag varit på vårdcentralen för att kolla mitt blodtryck och lite annat, det ser inte jättebra ut, ska höra med läkaren på tisdag nästa vecka om jag kan få göra några prover för att verkligen vara säker på att allt står rätt till :) ikväll har jag tagit mig i kragen och gått på core, det var sköööönt!
Har även varit och köpt frukt, början på nya livet eller? Ja, kanske om jag erkänner att jag proppat i mig massa vitaminer och järntabletter, för att inte tala om silican jag sköljde ner allt med! 

Har pluggat lite på psykologin också ikväll men jag måste nästan få tag på psykologiboken för att kunna göra klart uppgiften :)



Det finns alldeles för mycket fina skor men alldeles för lite pengar..



Måste sova nu, godnatt!
PUSS ♥

Måndag 9/11


packa packa

Idag har jag börjat packa ihop lite kläder ur garderoben som jag ändå inte använt på några månader, har slängt vissa saker som jag egentligen vill ha kvar men inser att det endast tar plats om jag sparar.
Så nu är en flyttlåda med kläder fylld, hade tänkt renbädda i sängen idag och sedan packa ner alla sänglinnen och handdukar, måste spara några men vi har så mycket att man gott kan förbereda.

Idag har jag också ggjort rent spisen så attt det inte är så mycket ingrodd skit kring plattorna den dagen vi ska städa ur. Funderar också på ifall jag ska dra fram hela spisen och göra rent bakom den.

Även alla mina smycken och krämer som jag inte använt på ett tag har fått åka ner i en låda, känns skönt att få undan lite grejer och börja packa i tid istället för att stressa ihjäl sig 2 dagar innan det bär av.

Märks det att jag är sugen på att flytta?


Nytt projekt

Jag har ett litet projekt på gång.
Glömde att ta en före-bild så jag har hittat en liknande på google.



Så ser den ut fast med lite andra handtag.
Johan hatar den. inte jag.

Det färdiga resultatet lägger jag upp när den är helt klar! :)

kuben

Jag har länge letat efter vita kuber att stapla på varandra för att få en liten hylla, de jag har hittat har kostat över 1000-lappen vilket är ganska mycket pengar för någon som har minimal inkomst, äntligen har jag hittat ett par för halva priset!


Tyvärr är det ganska snåla mått på dessa men det får väl kanske fungera?

Nya köket?

I vårat nya kök kommer vi inte att ha plats med vårat stora fina bord, det åker ut i vardagsrummet. Eftersom att vi inte har så mycket golvyta i nya köket funderar jag på en lösning med barbord och barstolar som är höj-och-sänkbara. Köket kommer nog att gå i svart och vitt, tyvärr har jag blivit rätt less på chilliserien som jag har, skulle vilja ha grönt istället men tillsvidare får jag ha ett rött, vitt och svart kök! :)

Ett litet kök jag knepat ihop :)



Puss ♥

dream

Inatt drömde jag en konstig dröm. jag hade blivit tagen av polisen och medans jag väntade på att de skulle komma och hämta mig så hade pappa en överraskning som han skulle ge mig, det var en svart lyckstolpe. precis en sådan som jag visat bild på tidigare i min drömhall. fast den var på riktigt, inte bara en väggdekoration.

Sedan hände det självklart 100 andra saker men det som var konstigt var att jag drömde om lyckstolpen! ;p

Idag ska jag göra klart matten, har endast substitutionsmetoden och additionsmetoden kvar nu sedan är det dags för prov. om jag bara blir klar med diagnosen och övningarna ikväll så kan jag kanske till och med göra prov imorgon, det vore ju fantastiskt! :)

Dessutom ska jag åka och köpa mig ett par träningsbyxor, nu är det dags att ta tag i livet.

• Matten
• Psykologiuppgiften
• Naturkunskapsuppgiften
• Träningen
• Packningen inför flytten
• Jobba
• Spara pengar till London
• Äta nyttigare


RSS 2.0