Ikeaköpen

I helgen har vi ju som sagt varit i Sundsvall på IKEA och det var helt underbart! jag hade en superbra helg!
Nu har vi iaf köpt en tvbänk, lampor, tvbord osv, osv. Självklart finns det ytterligare några saker jag skulle vilja köpa där ifrån men jag nöjer mig, jag är verkligen glad att jag och hjärtat fick oss en heldag tillsammans, alldeles för oss själva. Nu väntar jag bara på att vi ska få nya köket och nya tapeter!

Jag har ju tänkt att vi ska ha biege/brunt, vitt och grönt i vardagsrummet eller rättare sagt några gröna detaljer för att få någon typ av färgklick. Jag hittade en supersnygg lampa på IKEA som jag verkligen ville ha, jag tror att jag ska beställa hem den om det nu är möjligt.

Här är en bild på lampan vi köpte till tvbänken


Skulle gärna vilja fylla på bänken med ytterligare en lampa


Här är alltså den större lampan jag skulle vilja ha brevid den svarta, det skulle vara skitsnyggt!
Måste ta några bilder på rummen i lägenheten nu när det verkligen börjar bli klart!

Ikearesannnnnnn

Nu närmar sig IKEAresan, imorgon drar vi iväg till sundsvall! Vi måste bara boka hotell osv. Tanken är att vi ska gå på IKEA på lördagen och på söndagen gå på birsta och strosa runt. Jag tror att det kommer bli en supermysig helg, det behöver vi nog båda två.

Idag är jag hemma och är sjuk, har varit på vårdcentralen och tagit prover på morgonen, det var inte sådär jättekul måste jag medge.. Jag som är livrädd för nålar osv ville bara dö när jag satt där i stolen. Som tur var så hade jag värdens bästa sköterska, hon gjorde upplevelsen lite mindre dålig.

Nu ska jag gå ut en sväng med troja och efter det hade jag tänkt baka en kaka!

tråkigaste bloggen, lätt.

Helt sjukt, jag sitter framför min dator i soffan och har på MTV i bakgrunden, dom har hittils spelat ALLA mina favoritlåtar på rad, har aldrig hört dem på MTV förrut och därför finner jag detta väldigt mystiskt. Vill bara ställa mig upp och dansa men jag orkar inte.

Den här bloggen har blivit fruktansvärt tråkig, jag vet inte vad som har tagit åt mig men, snart kanske det händer något drastiskt i mitt liv som får mig att vilja skriva. Det är tråkigt att bloggen inte har något tema, im workin on it.

chefjävel.

Det finns fortfarande inget jag stör mig så mycket på som min chef. Hur kan det vara möjligt att jag är schemalagd varje fredagkväll till 22.00 varje vecka den här månaden? jag sa att jag ville jobba mer men varför har hon bara lagt mina pass väldigt sent och varje fredagkväll? Det jag stör mig på mest är att hon har fått mitt schema och att jag markerat ut mina lektioner, vissa dagar är jag helt ledig, ex. fredagarna. varför kunde jag inte få ett pass mitt på dagen, under helgen, i mitt i veckan osv? så jävla elak.

Lugg igen

Okej, nu har jag jobbat varenda dag den här veckan känns det som jag jag tror att det är sant. igår jobbade jag 10 timmar och tjänade typ ihop en hel månadslön, det kändes bra! nu behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag tänker gå och köpa en plattång imorgon/ikväll. Klippte mig förresten igår, vet inte om det känns bra eller dåligt men det är inte sommar längre så jag kände att förändring måste göras.

jag klippte lugg och tog bort alla slitna toppar, klippte också upp håret lite för att få lite mer volym. Det blev jättefint men eftersom jag haft samma tråkiga frisyr nu ett par månader så känns det givetvis väldigt underligt.

Det ösregnar ute och Johan kommer snart och hämtar mig, vi ska kolla med Niklas och Johanna om dom vill äta med oss ikväll, vi tänkte göra lite olika pajer eller något, det kändes väldigt gott! :)

Nu måste jag gå och städa mitt rum

g'bye mates

inget ikea

Planen var att vi skulle på IKEA torsdag-fredag, vad hände? Jo, Johan berättar att han varken har pengar på kontot eller tid. Han har en stor spelning som ska göras på lördag och inför denna så var det ett inbokat planeringsmöte på torsdag. Han kunde inte heller ta leldigt från jobbet. Jag har redan tagit ledigt från skolan och sparat pengar.

för övrigt så har jag sett klart alla säsonger fram till det sjätte av sex and the city och jag menar, man kan aldrig få nog av dom där avsnitten, kan se dom om och om igen!

Idag börjar jag klockan två, slutar fyra och sedan ska jag garanterat på jobbet, har inte kollat ännu.

So long.

RSS 2.0