Ny dag, nya andetag

En ny dag full med saker att göra. Jag har hört att lov är till för att vila upp sig och ta det lugnt men jag känner inte riktigt att det stämmer just nu. Hur som helst så vaknade jag av att jag låg ensam i sängen, älskling var borta! :O
Jag skyndade mig upp för att kika var han tagit vägen men hittade inte honom någonstans, frågade mamma var han var och hon sa att han hade åkt in till stan.. Så nu sitter jag här framför datorn och städar om vartannat till Aftoman - Because I got High.mp3 och Hardcore Vibes.mp3, det fungerar rätt bra kan jag lova er! :)

Nu ska jag ta bort det sista av mina kläder som ligger och smyckar min soffa, sedan ska jag plocka fram dammsugaren och skurmoppen.

image277

Colbie Caillat - Bubbly

Det finns ingen låt som förklarar min kärlek till dig bättre än denna älskling!


Jeans från ellos?

Nu är jag sugen, sugen som fan! Provade ett par byxor på MQ idag från deras egna märke. Dom var så grymt snygga, svarta med ficklock. Rätt bra pris på dom också, 500:- men jag kollade på ellos.se och där fanns dom här! Får två sånna här för priset av MQ's byxor
Jag måste rådfråga med nina :)

image275

Förbereda inför nyår!

Nu börjar jag känna att det snart är ett nytt år! Pappa och Johan är på snicken och hjälper Jocke att bygga färdigt badtunnan, mamma står och förbereder maten inför imorgon. Jag går runt och småplockar på mitt rum och åkern på baksidan är rosa.

Vi blir väldigt många imorgon kan jag lova er gott folk!
Mamma, pappa, anton, peder, jag, johan, jonte, bea, pia, jocke, joel, pias brorsa peder, amanda, hennes kompis jenny, ulf, eva, janne, monica, johan och daniel.

Ett jäkla ståhej med andra ord. Det kommer att bli jättetrevligt tror jag! Hade hoppats att jonte och bea kunde komma förbi ikväll, det hade varit väldigt trevligt men johan är så seg med det han gör att han förmodligen inte ens ringt och hört om dom vill komma.

Älsklingen har lyst upp hela åkern med sina leksaker.

image274

Manlighetstest

Manlighetstestet - Hur manlig är du?

Din poäng: 208
Du är så manlig att de flesta männen framstår som pojkar i din närhet.
Din manlighet är robust, och dina armhålor är svettiga.
En förebild äro Ni.

Varför fick jag lika mycket poäng på manlighetstestet som på kvinlighetstestet?

image273

Väggen faller ner över mitt huvud

Roligt uppvaknade! Johan och pappa står ute i garaget och ropar till varandra, hamrar och bankar på väggen så att den nästan faller ner över mitt huvud. Älskar att ha rummet intill garaget. Jag vet inte heller vad klockan är eftersom att johans telefon vidar 10.05 och datorn visar 11.05.

Nu ska jag börja klä på mig så att jag kan åka till nina.

image272

Längdskillnaden

Här har vi en bild på den underara längdskillnaden,
jag vill att alla ska veta att han stod på knä på den här bilden!
Johan ser ut som ett mongo och jag antar att jag ser lika hemsk ut.

image271

Jag älskar dig iallafall hjärtat ♥

Nej till dagens outfit.

Alltså fy, i förra inlägget tänkte jag nästan lägga upp en dagens outfit, iofs är det inte enligt mina principer. Jag hatar Dagens jävla outfit men jag ville gärna visa mina kap jag gjorde igår. Tyvärr så ser jag så förbaskat tjock ut att det inte blir några bilder den här gången heller. fyfan för dagens outfit.

Taggar nyår!

Nu taggar jag nyår som tusan! det kommer att bli så grymt najs! Har varit och kikat på den blivande badtunnan ikväll och jag tvivlar inte en sekund på att den kommer att bli fin! Imorgon ska vi upp med duken som vi ska projektera wii på också. Planen är att jag ska upp klockan 10.00 och sedan skynda mig till Nina, vi ska gå på mellandagsrean och shoppa loss, jag längtar!
Hittills har jag fyndat på Veromoda och MQ, på MQ hade dom satt ner en sjuuukt snygg tröja från 399:- till 99:- Jag kunde bara inte låta bli, förmodligen så ska jag ha den på nyår till ett par snygga jeans, måste springa runt på stan och se om jag hittar några fina som kanske inte har ett så uppkäftigt högt pris. Jag måste bara hitta ett par svarta med små fickor med knapp, alltså.. hm. vet inte hur jag ska förklara, någon gång ska ni få se ;)

Takes you to a place of your fantasy

Jag har verkligen tappat fantasin när det gäller denna blogg. Jag önskar att jag kunde skriva sånt som alla vill läsa. För tillfället skriver jag bara om mina dagar men jag vet hur tråkigt det är att läsa, jag avskyr sånna bloggar som man inte får läsa något roligt i. "imorse steg jag upp och nu ska jag lägga mig och sova, godnatt." Så jävla rolig läsning är det ju inte. Jag önskar att jag kunde skriva alla roliga konversationer som jag och nina har för det är så hysteriskt roligt att man typ bryter magen men ni skulle tro att jag var helt knäpp för egentligen är det inte så roligt. Våra fantasifigurer skulle ni inte tycka om heller. Man måste vara galen för att förstå innebörden av konversationerna men ni kanske också är galna?

Sista julfirandet

Godmorgon Sverige!
Idag börjar stressen om igen, ikväll ska vi ha sista julfirandet. Den här gången blir det med morfar, hans tjej (kan man säga så om någon som är 50+?), hennes barn, moster, morbror och deras barn. Jag ska hjälpa mamma med att laga mat, städa osv. Dessutom så på nyårsafton så har vi bjudit in 17 pers. Det kommer att bli jättekul med ack så jobbigt att förbereda. Vi ska ha badtunna, nintendo wii på projektor, bastun, mat och musik. Johan och pappa är i vindeln nu för att hämta all utrustning som behövs. Vi ska ha feta högtalare utomhus med ljus till badtunnan, högtalare till nintendot, högtalare för musik inomhus, mer lampor osvosv.

Nu är det nog dags att jag börjar städa mitt rum! ♥

Jag har en ny favorit!

Jag har en ny favorit! Colbie Caillat, hon har en underbar röst!

I've been awake for a while now
You've got me feelin' like a child now
Cause every time I see your bubbly face
I get the tingles in a silly place

It starts in my toes and I crinkle my nose
Where ever it goes, I always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time, where ever you go

image258

Jul i Arjeplog

Nu har vi kommit hem från Arjeplog, det var jättemysigt att få fira lite jul där med allihopa. Jättegod mat och massa julklappar.

♦ Pengar
♦ Bestickset
♦ Camilla Läckbergs Tyskungen
♦ Ljuslykta

image253



image257

Julklapparna

Nu har jag äntligen fått slappna av lite. Ikväll har jag alltså varit hos kusinerna på mammas sida. Det var dom, deras föräldrar, mormor och hennes syster och hela våran familj. Min äldsta kusin har två st chihuahua, Leia och Winter. Vi tog med Troja och det fungerade rätt bra faktiskt. Det var första gången jag var i deras nya hus och det var grrrrrymt! aldrig upplevt läckrare arkitektur. En mysig kväll med mycket julklappar.

♦ Digitalkamera Sony cyber-shot DSC-W35
♦ Extraminne till kameran
♦ Plånbok från släkten i USA
♦ 2 bäddset
♦ En matta att ha nedanför sängen
♦ Pilatesmatta
♦ Vantar
♦ Leggings
♦ 2 nya silverskedar till min underbara samling

God jul Sverige!

God jul på er alla :) Nu är det julafton, dagen som världen väntat på. Jag skickade ett sms till england och önskade en god jul. Phil skrattade och sa att jag var knäpp, julafton är ju imorgon. Tänkte inte på att dom firar den 25 december.

Imorse fick jag nya högtalare till datorn av älskling - Logitech X-230, dom funkar grymt bra, tro mig!
Invigde dessa med Galaxee - Lullaby.mp3 och jag kunde inte ha gjort ett bättre val!

Vi har precis kommit hem från mina kusiner där vi har ätit jullunch, gott vare! Nu ska vi bara fixa till oss ytterligare och sedan drar vi iväg till mina andra kusiner där vi ska spendera kvällen i deras nybyggda villa. Jag hoppas att jag får något fint, sedan undrar jag också ifall mormor är där. det hoppas jag för att hon ska få en fotlänk av mig som hon har tjatat om sedan början av sommaren. Nae, nu ska jag gå och fixa till håret lite!

God jul!

image251

Taggar England!

Satt och läste en jättemysig blogg om en sheltie, tjejen som skriver har en jättebra kamera och hon har lagt upp väldigt inspirerande bilder... jag vill ha en ny kamera, en systemkamera tack.

Nu längtar jag till england som aldrig förr, snälla kan det bli sommar snart?!

image250



A bad english translation


I was reading a wonderful blog about a woman with her sheltie, the woman that is writing has a very good camera and she shows her pictures in the blog. It gets me very inspired and I want a camera as good ad her's.
Give me a new camera, thank u.

Im very exited about england, and i want the summer here right now.

Roligaste bilden ever!

Det känns som att klockan är 23.00, jag är jättetrött. Är det bara jag i hela världen som alltid går runt och är trött?

Imorgonkväll ska jag till Johan och vara med hans mamma :) Nu börjar jag dock känna mig lite stressad eftersom att jag inte kommer att sova hemma på flera nätter. jag blir borta till söndag eller måndag. Jag ska försöka ta med mig datorn så jag kan blogga lite.

Jag har gjort dom roligaste bilderna ever! ska sätta upp dom på kylskåpet ikväll så pappa får sig ett gott skratt när han ska ta sig sin nattmacka!
Jag tänker inte visa den sista bilden jag gjorde för den var för rolig för er ;)

image249

Jul i Arjeplog

Jag och mamma har varit ute och handlat julklappar idag igen, engelsmännen tror att jag är rik för att jag varje dag berättar att jag har varit ute på stan och köpt julklappar. Men ingen har väl aldrig dött av att verka rik ;)

Idag saknar jag Johan massor! vill bara att han ska komma hem nu.
Tidigare skrev jag om att jag ville till Arjeplog över julen och vet ni?
Jag ska få fira lilla julafton där :D Jag längtar såååå mycket!

image246













image247
image248

Tårtan på elementet

För den som inte förstår den här underbara bilden så kan jag berätta att Jag, Kicki och K skulle äta en prinsesstårta på skolan. Den var djupfryst och vi orkade inte vänta så Kicki tänkte att man kanske skulle kunna lägga den på elementet eller något, smart tanke. Problemet var bara att den ramlade ner på elementet, plocka upp den då tänker väl ni men jag kan berätta för er mina kära vänner att det var inte det lättaste. Det sitter nämligen en hög glasskiva framför elementet, den är precis i den längd att man inte kan nå ner.
Detta inträffade för 5 veckor sedan, tårtan ligger fortfarande kvar i klassrummet, på elementet, mellan glasrutorna.

image245

When life..

Idag har varit en busyday, jag har gått full dag. Fått undan nästan hela filosofitentan osv. efter skolan så gick jag på gymmet till 17.30 och sedan skyndade jag mig att gå och jobba lite innan mamma kom och hämtade mig klockan 18.00. När jag kom hem så somnade jag på direkten, sjukt trött.

Imorgon kommer tomten till Thorén, jag och Robin taggar för fullt!

Jag fick svar på mitt förra inlägg, Nina vill jättegärna köpa hunden till mig men jag tror inte på henne, jag tror att hon bara skrev så för att jag ska vara tyst. Räknina.

Nae, nu ska jag gå och lägga mig, eller hmm.. jag ska hämta usbsladden till min mobil och sedan lägga upp lite bilder här på bloggen.

Vem vill ge mig Lady Di?

Johan jobbar hela veckan i Vindeln, känns surt att jag inte träffar honom förns lördag eller söndag :(
Han ringde igårkväll så det känns lite bättre idag! Fick inget svar på mitt förra inlägg, vem ska ge mig Lady Di?
nu vill jag ha någon som hoppar och ropar "Jaaag!"

Valplyckan? Sheltie!

Jag är helt förälskad, hur ska jag kunna övertyga Johan om att vi inte ska ha en Pomeranian eller Spetz utan en Shetland Sheepdog. En Solohund, jag vill skaffa en liten vän till Solo. Kolla bara lillflickan på bilden, vem vill inte ha henne?

Vem ska ge mig Lady Di?

image244

Julgodis!

God morgon Sverige! Idag ska vi baka julgodis för hela slanten, det kommer att bli gott :)
Inatt låg jag och tittade på Sunes jul, plötsligt hör jag hur någon rycker i min dörr (jag har ytterdörr i mitt rum) och jag blir vettskrämd, rör mig inte ens. Sedan ringer det på min telefon då var det johan som ville att jag skulle öppna.

image243

Filosofiprov

Snart har jag prov i filosofi. Som vanligt så är jag för lat så jag sitter och väntar på att hon ska komma och fråga om jag vill ha hjälp. Jag har laddat ner något dokument som heter Detta ska du kunna inför provet men jag förstår ingen av frågorna. Kan någon berätta allt för mig om Filosofi, snälla?

K är allt bra flitig hon, pluggar som aldrig förr. hon älskar skolan.

image242

Utan händer

Våran filosofilärare är alltid lika glad. Imorse när jag kom till skolan var jag lite försenad men jag mötte henne i korridoren och redan 40 meter bort så började kvinnan le, kinderna sprack upp ännumer och hon vinkade frenetiskt med hennes sista hand, tyvärr föll även den av.

Jag gillar henne, hon är snäll.

Taggar England!

Fy, nu är jag förkyld och allt :(

Ikväll ska jag och mamma ut på stan och köpa julklappar till släkten, taggad? nej. Jag känner mig inte pigg alls, jag vill bara ta en huvudvärkstablett, halstablett och krypa isäng. Ikväll kommer förhoppningsvis Johan hit, jag är väldigt mysig idag så det passar väl väldigt bra då ;p

Nu taggar jag England som aldrig förr!

image241

Julklappar avklarade

Då var julklapparna nästan avklarade tror jag. Många sparade pengar har gått åt dom sista dagarna och jag kan säga att jag inte direkt njuter av att dra kortet genom magnetläsaren. Tur att det bara är julafton en gång om året. i-Landsproblem!

√ Johan
√ Mamma
√ Pappa
√ Anton
√ Johans mamma

Ikväll är det luciavaka, jag och nina ska baka lussebullar och pepparkakor, slå in paket, titta på filmer, dricka te och bara mysa så mycket som det bara går :)
Vad gör ni under vakan?

 

Sprutfobi

Imorse vaknade vi utvilade och glada trotts att det blev en sen kväll, riktigt mysigt :) Mamma kom och hämtade mig typ 5 minuter innan jag skulle vara på fobiträningen så det blev fruktansvärt stressigt! Jag gjorde 4 stick i fingrarna, två på varje långfinger. Av någon konstig anledning så blev jag ovanligt skraj och fick jätteont i magen, hur som helst så gick det bra och nu har jag orangea plåster på vardera finger med hundar och katter på.

lägger upp en bild på dessa hemska saker:

image240

illbatting, precis som Saddam Hussein

Hur mycket pli jag än försöker ha på Robin så är han som en vild tjur. Han går helt enkelt inte att tämja. Släpper man blicken från honom så är han borta, då måste man leta reda på honom igen. Han är en riktig illbatting, precis som Saddam Hussein.

image239

Meningen med livet

Nu står det stilla med bloggandet igen. Imorse försov jag mig en aning men jag tror inte att det gjorde så mycket för min lärare log så att kinderna nästan sprack, sedan vinkade hon så att handen trillade av. Vi har filosofi och ska lära oss om meningen med livet och livets mening.

image238

Leif GW Persson?

Alltså jag tittar på efterlyst just nu och jag måste säga att dom har verkligen träffat helt rätt när dom har gjort parodi på Leif GW persson i myggan, så jävla likt. man hör aldrig vad han säger och han låter onykter i varje program. Det finns något väldigt irriterade med detta program, telefonen ringer hela tiden i bakgrunden och jag tror alltid att det är våran hemtelefon som ringer.

min hemliga man

och nu är jag så trött att jag vet inte vart jag ska ta vägen. sitter och letar bilder från italien på pappas dator men hittar dom inte. lägger in en bild på räkan som presenterade wii för familjen åström.

där sitter han, intryckt i ett hörn, man borde tycka att han skäms men det gör han inte. ibland ställer han sig upp, jagar mig runt huset, kittlar mig tills jag inte kan stå och sedan går han och sätter sig i sitt hörn igen.

image237

Åh, hjälp mig!

Jag hittar inte mina täckbyxor!! jag har ingen aning om var dom är. I samma påse ligger schemat för praktiken så jag har inte heller någon aning om när jag börjar imorgon, jävla skit också. jag har frågat pappa om han kan hjälpa mig att hitta påsen men han öppnar garderoben, konstaterar att det inte finns något där och sedan går han och spelar Guitarr Hero igen. I samma påse ligger också min mp3spelare, jag bryter ihop!

Dessutom skulle jag behöva hitta igen mina Camilla Läckberg-böcker, bl a. Predikanten.
Kan någon komma hem till mig och leta reda på dessa saker?

Jaha!

Jag vill att alla ska njuta av den här bilden på min pappa där han står och boxas.

image236

Wii Sports

Nu har han visat spelet för pappa och min lillebror också. jävlar. Jag som ville titta på tv ikväll.
Jag har snart läst ut min bok nu, män som hatar kvinnor. Den är faktiskt väldigt bra, inte lika bra som jag trodde kanske men väldigt bra ändå. Camilla Läckberg är bättre ;)

Igår när mamma fyllde år så blev min tisdagsro först saboterad av all jobbig släkt, efter det så försörde pappa den ytterligare genom att ta fjärrkontrollen av mig och byta till UEFA Champions League på 6an. Ikväll så tänkte jag njuta av lite te, lussebullar osv framför tvn men icket. Nu är det wii som gäller och jag får inte en syl i vädret!

Rock you like a hurricane

Nu har jag varit på stan och letat julklappar och jag har hittat en hel del men nina och jag ska ut på lördag och shoppa Johan kom in för 5 minuter sedan, slängde av sig tröjan, startade tvn och fattade sin lilla plastgitarr, nu står han och spelar Rock you like a hurricane på sitt nya Wii. Han står och rockar loss som aldrig förr. Allt bra söt!

julklappsförslag?

Nu regnar det ute, jag som tänkte gå och julhandla.. typiskt. Jag har bara dunvästen idag, jag kommer ju att bli dyngsur.. Jag har funderat på vad jag ska köpa till Johan, det är ju inte roligt att få samma sak som året innan så därför känns det mesigt med en parfym, han ville ha hårvax, är det en rolig julklapp? nej, jag måste komma på något fyndigt. Jag önskar att jag var rik så jag kunde köpa något han verkligen ville ha. Typ 25 nya discolampor, en diskotek, en sprillans ny bil, en ny, stor, fin trea i lämpligt område, en resa. Jag har ingen aning vad jag ska ge honom för sånna saker har jag inte råd med.. Någon som har ett bra förslag?

Och mamma får inget dyrt i julklapp, hon fick fan födelsedagspresenter för 3 år framåt igår. kanske en bra bok? någon bodylotion som luktar gott.
Pappa har jag ingen  aning om vad han ska få, jag har så dålig fantasi.

Jag ger upp.

image235

grannen är ett svin, ett fult jävla svin.

Det har snöat sjukt mycket inatt och våran granne är helt sjuk i huvudet. Han tampas med sitt mindrevärdeskomplex var och varannan dag. Han har sin stora traktor som han skottar bort sin snö med, förr i tiden så hjälpte han oss att skotta bort det värsta också men inte längre. Nu skottar han fram till sin egna jävla tomtgräns och sedan vänder han igen. Vi har så mycket snö att vi inte tar oss ut med bilarna, pappa är inte hemma så vi vet inte hur snöslungan fungerar. vi skulle hjälpa pia ut med bilen nyss, hon körde fast så vi fick så och skotta massor och då har han mage att gå ut och ställa sig på sin bro med sin jävla kaffekopp och beskåda alltihop. Nu ska jag och mamma åka och hämta pappa i stan, dags att skotta fram bil nr. 2.

grannen är ett svin, ett fult jävla svin.

Hilarious Mirror Prank

Så roligt har jag aldrig varit med om! kolla på tanten med den gula jackan som
tar av och på glasögonen hahahaha


Predikanten av Camilla Läckberg

Folk har kommenterat mitt adventsinlägg och mahaha jag har visst datumen fel inställt på datorn :O så jag får väl skriva om inlägget imorgon ;)

Jag har legat och tittat på predikanten idag, är sjuk så då får man göra det :)
Den var faktiskt MYCKET bättre än Isprinsessan. När jag läste predikanten så hade jag svårt att placera alla människor till vilken familj de tillhörde och vem som var pappa till vem, det var först dom 20 sista sidorna jag förstod vem som var vem men i filmen förstod man mycket bättre och det var inte filmat på samma vis som isprinsessan och jag tror att det var det som gjorde att jag tyckte bättre om den här.

Rollerna har jag misstolkat ganska snett tror jag. Erika Falck trodde jag skulle vara skitsnygg, ung, smart, framåt osv. men ack så fel man kan ha. I filmen är hon raka motsatsen till allt. Samma sak med Patrik Hedström, i boken framställs han som mycket snyggare än martin molin, smart, smidig osv. men icket. Martin Molin framställs i boken som rödhårig, ganska stor tror jag och har otur med tjejerna eftersom hans utseende inte är det vackraste men han var tamigfan den snyggaste i hela filmen!

Martin Molin spelades utav Jonas Karlström

image234

Eeeelskling

image233

You and me together
Through the days and nights
I don?t worry cause everything?s ganna be all right
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything?s ganna be alright


1 advent

Men oj, jag har inte tänkt på att det är första advent idag!

image232

Sprutnarkoman

Jag kollade mig i spegeln igår och insåg att jag hade fetaste blåmärket i armvecket! Vad beror detta på?

Nej, jag är inte sprutnarkoman. Nej, jag har inte slagit mig själv hårt i armvecket. Det beror på min heroiska nålinsats i onsdags! Egentligen skulle jag vilja visa alla men då tror ni jag är knäpp. Jag har aldrig känt mig såhär stolt över ett blåmärke sedan jag och Nina ramlade med moppen!

image231

Jag vill att ni allihop ska ta tillfället i akt och skratta så mycket ni bara kan för det gör jag. Vi ramlade i ett rödljus mitt inne i stan, nästan stillastående men vi gled som bara den. Jag fick typ hela moppen över mig men Nina den lilla räkan fick inte ens ett litet litet blåmärke. NJUT

Glöggfest

Åhnej, nu är jag sjuk igen. Jag hatar att ha ont i halsen, skit också.. Igår bakade jag ju lussebullar, dom blev jättegoda, på första plåten blev dom lite brända under men inte alls mycket, andra plåten blev perfekt! Nu är jag superhungrig, mamma står och ska göra mannagrynsgröt, det tycker jag om :)

Ikväll kommer nog Jocke och Pia hit, det blir trevligt som vanligt hoppas jag :) jag ska göra någon cool efterätt och vi ska glögga hela kvällen, jag älskar glögg men mamma säger att jag inte får dricka det för min mage :(

image230

RSS 2.0