pluggggg

Idag händer det inte mycket vänner!
 
Jag började dagen med en promenad ut till Västra Hamnen, det blåste helt sanslöst mycket så jag gick hemåt för att ägna resterande delen av dagen till plugget. Vi har blivit informerade om att vi måste ägna ca. 8 timmar om dagen för att klara denna kurs, det är sinnessjukt, om inte annat så blir man sinnessjuk av att sitta så många timmar varje dag och försöka lära sig något så komplext som bokföring och redovisning.
 
Jag känner iaf att jag börjar greppa det hela men så fort det kommer något nytt för att göra det hela lite svårare så vill jag bara dö! Känner att jag måste sitta hela dagen imorgon också, förrutom då jag planerar att åka till Kristianstad och hämta min cykel som står hos Mim!
 
Det ska bli en välsignelse att få hem den ska jag lova er gott folk!
 
Nu ska jag se klart Snow white and the huntsman.
 
Puss ♥

Bildregn från Magaluf

Här kommer bilderna från Magaluf! Tjohej!

                                  
       
                       


Då var jag igång igen!

Nu har skolan kommit igång och vi läser just nu extern redovisning som jag inte tycker är särskillt roligt, det gör nog ingen i vår klass.. Ganska intressant men svårt!
 
Jag har haft en kanonsommar här nere men den börjar lida mot sitt slut. Vissa dagar har vi det varmt och vissa dagar snorkallt. Nu har det börjat blåsa så jag antar att sommaren är förbi.
 
I slutet på augusti åkte jag till Magaluf med Johan och hans kompisar, vi hade det supertrevligt och jättebra väder hela veckan, dessutom hade jag omtenta veckan därpå, jag tror att tack vare utlandsresan klarade jag den! Det innebär att varje gång det är dags för tenta måste jag åka till varmare breddgrader någon vecka innan! ;)
 
I onsdags hade vi afterschool - Jag, Sarah och Mim



Vi fick veta att vi hade klarat gruppuppgiften i service management och blev såhär glada!


 
Den här bilden är egentligen från förra veckan då jag och Sarah var ute och roade oss,
det slutade med att jag ramlade utför trappen och slog mig fördärvad när jag kom hem
 
Nu ska jag läsa Principbaserad Redovisning, mitt fredagsnöje!

Puss ♥
 

RSS 2.0