GREKLAND HERE WE COME

Nu åååååker vi!
Mamma kommer på 10 minuter, ska fixa det sista!
See you lovers! ♥


Ikväll ååååker vi!

Ikväll åker vi! FÖRSTÅ! :D
Så obeskrivligt skönt det ska bli! jag LÄNGTAR!

Kvar att göra:

Packa Javas väska
Städa
Dammsuga
Torka golven
Diska
Packa neccesär
Renbädda sängen

Hur snygga!?


Är inte dom här skorna to die for!?
699:- på Scorett, kanske om jag är snäll eller flitig så kan jag köpa dom.
Egentligen borde jag spara alla mina pengar till Thailandsresan men kolla bara!
Hur ska man kunna motstå!?

snabb upd

Hallådär!

Nyss hemkommen från gymmet är det efter en filtalrik dags att hoppa in i duschen, ut med Java och sedan iväg ner på stan igen för att växla pengar och köpa lite viktiga saker man bör ha med sig! Nu är det inte långt bort!


regnregnregn

Nu har jag varit ute på en promenad med Java i regnet och ska ta tag i städningen som vi påbörjade igår, känns tungt att ta itu med idag.. Igår var jag på ett rackarns humör, städade och fejjade. Idag känns det lite mer lågt men det ska göras! Det ska vara kliniskt rent i vårat hem innan vi åker på onsdag! :D Kan knappt förstå att det snart bär av, bort från detta regn!



Nu, vika tvätt!
Tjing! ♥

Onsdag

Halloj!

Jag har precis kommit in från på en rask promenad med Java och jag har skrivit klart mitt personliga brev som jag ska lämna imorgon. Ikväll är det mer jobb som vankas och lillan ska få åka till mormor och morfar under tiden jag jobbar, känns orättvist att hon ska behöva vara själv i 7 timmar. Johan har nämligen åkt till Kalix och kommer inte hem förän imorgon kväll.


I'm Inlove!



Efter en härlig och fullspäckad sommar

Efter en härlig och fullspäckad sommar bär det snart av till Grekland, har aldrig varit där tidigare så det ska bli otroligt spännande! Har haft rätt så dålig uppdatering på bloggen måste jag säga men det får jag försöka ta igen!

Idag börjar jag inte jobba förän 16.30 vilket känns härligt när solen skiner och det är varmt ute! Har tänkt mig ut till mor och far en stund trots att dom inte är hemma, får slita med mig bikinin och försöka sola en stund. Hade byggt upp en rätt skön bränna men sedan hände något :p nu är den borta.. Om jag inte vill bränna sönder min kropp i Grekland så bör jag nog bli lite brun innan vi åker!

Har bakat en kladdkaka idag trots att jag inte borde äta den, borde egentligen åka till ica maxi och köpa nutrilett att köra med sista veckan innan avresa. Kanske svänger förbi och gör det innan jag åker ut till mamma och pappa..

Det ska bli SÅÅÅÅÅ skönt att åka iväg en vecka bara jag och Johan! ♥


bild: Le Love

here's to love


RSS 2.0