shoppingdag

Nu har det varit torrt på bloggfronten igen, tappar suget då och då. Man måste som känns för att lätta på sitt hjärta men just nu är mitt hjärta väldigt lätt :) Jag och Java är hemma på dagarna och Johan arbetar.

De senaste dagarna har jag nästan blivit tokig här hemma, så igår åkte jag och Java in till stan för att vara med Johanna och Solo. Det var väldigt roligt att hundarna fick leka lite, det börjar märkas att Java kanske är lite understimulerad, eller ja, inte riktigt understimulerad men hon behöver hundbus och inte bara kontaktträning, mys, mattebus och långa promenader. Så det var verkligen kul att se att hon och Solo kunde busa på i parken.

Igår var jag också och klippte mig, nu har jag lugg igen :) Efter det följde Nina med mig hem för att färga mitt hår, det blev SJUKT bra! jag är jättenöjd, känns väldigt rockigt men ändå sött. Kan inte bestämma mig :) verkligen jättenöjd iaf, frisören jag hade var otroligt bra, ska gå till henne nästa gång också! :D

Idag har jag och Nina varit och shoppat medan Java har varit på Johans kontor och charmat kollegorna.
För mig blev det denimleggings med fickor och dragkedjor längst ner vid fötterna, en basictop i en diskret lila färg, en vit tunika med knäppning framtill och en lila stickad tjocktröja med stor krage.
Nina köpte en grön långärmad T-shirt och en stickad tröja med stor krage, en grå basictop, ett linne och underkläder.



väl kämpat vännen!

Nu ska jag och Johan gå ut på promenad med våran lilla.



Puss ♥


Java och Dammsugaren!

Idag känns det inte som att jag har gjort något men jag har faktiskt varit ute med Java på en långpromenad. hon vaknade 12.45 och hade sovit sedan 08.30, helt otroligt!

Dessutom har jag letat en sladd till datorn på förmiddagen som jag hittade efter en timme ungefär, jag har även hunnit sätta ihop sista delarna av vitrinskåpet, det enda som saknas är en dörr uppe i hörnet men den får johan sätta dit ikväll. Jag har också börjat ställa in glas och skålar, undrar vad johan kommer att säga när han kommer hem! :p

Just det! Jag har även introducerat Java för Dammsugaren!
Det gick bra, hon var lite rädd först men jag lät den bara ligga på golvet och gå medan jag gick omkring och gjorde andra saker till sist la hon sig bara ner och tittade på den :) DUKTIG TJEJ!



Mys hos morbror Anton! :)

puss ♥

vitrinskåpet kommer ikväll :)

imorse var det upp klockan 07.00 som gällde, jag och Java busade i 40 minuter sedan slocknade vi båda framför tvn. vi sov till 11. då var det dags för en promenad, hennes andra riktiga promenad här hos oss. det gick superbra och hon är så duktig, bryr sig inte om folk som cyklar förbi utan luktar bara på stenar och brunnar :)

Nu ligger hon och sover. jag har börjat laga lite mat, det blir tortillini, GOTT. Ikväll ska jag jobba...

när vi var och hämtade java så beställde vi ett superstort vitrinskåp från ikea, det är serien BESTÅ, samma som vi har på tvmöbeln, den kommer ikväll så johan ska roa sig med att bygga ihop den. vi får väl se om den står där den ska när jag kommer hem ikväll ;d




våran lilla räv


Äntligen är hon hemma!

Nu är hon här! det känns så himla bra!

Resan hem gick toppen, hon gnällde ingenting utan sov nästan hela vägen. Här hemma aklimatiserade hon sig snabbt och sov hela natten. Det känns superskönt att hon inte har problem att sova eller åka bil, det underlättar en hel del!
hon älskar också sin bur som vi köpt, där får hon vara ifred och sova om hon vill!
jag ska lägga upp bilder senare, nu ska jag gå och titta på henne när hon sover!

RSS 2.0