nytt jobb?

Nu börjar det bli dags för mig att söka ett nytt jobb faktiskt.

jag kollar på internet för fullt men det finns inte särskillt mycket, tror att jag ska gå ut med mitt cv och personliga brev till alla butikerna i närheten och se om de behöver personal.
På McD är det dåligt med jobb just nu, de har skurit ner på timmarna så att jag jobbar mindre än hälften mot för vad jag gjorde förrut, det känns inte bra.

Jag har mycket mer i skolan nu än vad det var förra terminen, jag kommer att få vara igång hela tiden om jag skaffar ett nytt jobb men jag känner att jag inte kan vara utan ett. Sar inte råd att leva utan ett jobb. Ska ju spara till en sheltie ^^


Friday night

Idag händer inte särskillt mycket måste jag säga, suttit framför datorn och pluggat körkortstorin, det är INTE kul kan jag säga. Johan är på spelning ikväll och Nicklas och Johanna är i alperna, har ingen aning om vad jag ska göra ikväll.. :/

Känns egentligen rätt skönt att bara sitta hemma i helgen, tänkte att jag kanske skulle baka något men ja, den som lever får se!

Tänkte bara lägga upp en fin bild från julafton

Kusinerna i samlad skara


Bilder från nyår

Japp! nu kommer bilderna från nyår!



Käk!
honungskyckling, fjäskfilé, klyftpotatis, chiliräkor, sallad, västerbottenspaj med romsås.

 



Den här bilden kallar jag: Spöket Laban.







uppdatering

(nu var det väldigt längesedan jag skrev här men det känns som att jag inte har haft något vettigt i huvudtaget att skriva så jag har avstått)



Jul och nyår har passerat fortare än vad jag förväntat mig! Nyår var FAB och jag vill göra om det vartenda år! finns inget bättre än att bada badtunna med nina och prata om livet och dricka tills man inte kan stå!
Båda hemmen är omtapetserade och nya köket på Ersbda är på plats, vi är väldigt nöjda båda två.

Johan har fått ett nytt jobb och ska till Hamburg över sin födelsedag i maj och jag ska till London i slutet på mars, jag längtar hutlöst mycket!

Jag och Johan har bestämt oss för att köpa hund så vi är på jakt efter bra kennlar, det största problemet med detta är att eftersom att ekonomiska krisen i världen påverkar alla stora företag så har även McD blivit tvugna att skära ner på timmarna vilket innebär att jag kommer att tjäna alldeles för lite för att kunna flytta hemifrån.

MÅSTE SKAFFA NYTT JOBB.

Det var väl dom viktigaste uppdateringarna som jag missat att skriva in här, så nu är ni ikapp igen.

återkommer senare

RSS 2.0